Busmo tilausajot

Busmo on Helsingistä kotoisin oleva tilausajoyritys, jolla on monipuolinen ja nykyaikainen kalusto. Kilpailuta Busmo ja muut pääkaupunkiseudun liikennöitsijät helposti tästä.

Busmo

Busmo on vuonna 2007 perustettu linja-autoalan yritys, joka toimii pääasiassa Uudellamaalla ja Helsingissä. Busmo tunnetaan laadukkaana tilausajoyrityksenä, jolta luonnistuu tilausajot kaikkiin tarpeisiin. Busmon lippulaiva tilausajoissa on moderni kaksikerroksinen VDL-merkkinen turistibussi, johon mahtuu kiitettävät 87 matkustajaa kerrallaan.

Turistibusseja Busmolta löytyy montaa eri kokoa. Pienin turistibusseista on 36 paikkainen ja suurin 87 paikkainen. Näiden lisäksi tilausajoja ajetaan pikkubussilla (16 paikkaa) ja tyylikkäällä Hummer -merkkisellä limusiinilla (12 paikkaa). Ylellisempiä edustustilanteita varten kalustosta löytyy myös musta S-sarjan Mercedes Benz edustusauto.

Busmo huollattaa kalustonsa omalla korjaamollaan. Näin taataat ajoneuvojen ylläpito ja hyvä kunto tilausajoilla. Korjaamolla onnistuu kaikki linja-autojen, kuorma-autojen, työkoneiden huollot ja korjaukset sekä myös lasinvaihdot. Korjaamo tekee lisäksi alkolukkojen asennuksia, huoltoja ja kalibrointeja sekä Webasto ja Eberspächer lisälämmittimien korjauksia.

Busmo ajaa tilausajoja niin lyhyistä Helsingin sisäisistä tilausajoista aina pidempiin useamman yön kestäviin matkoihin. Busmon kyydissä pääset mukavasti vaikka luokkaretkelle Vantaan Fazerin tehtaalle tai vaihtoehtoisesti järjestät vieraiden hääkuljetukset kirkolta juhlapaikalle.

Pyydä tilausajotarjous Busmolta ja muilta Helsingin, Espoon ja Vantaan alueen tilausajoliikennöitsijöiltä alhaalta löytyvällä lomakkeella. Tarjous on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Tilausajot kannattaa kilpailuttaa hyvissä ajoin. Tällä varmistat hyvän saatavuuden ja edullisen hinnan. Suosittelemme kilpailuttamaan ja varaamaan tilausajon viimeistään 1-2 kuukautta ennen lähtöpäivää.

+358 400 488 008

info@busmo.fi

busmo.fi

Kotipaikka
Helsinki

Perustettu
2007

Arvostelut
⭐⭐⭐⭐⭐

Yrityskoko
Keskisuuri

Linja-autoja
5-10

Istuimia
4-87

Kilpailuta Helsingin, Espoon ja Vantaan tilausajot tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä