Jalobus tilausajot Turku

Jalobus on turkulainen bussiyritys. Jalobussin kalusto on monipuolinen, joten heiltä löytyy tilausajollesi sopiva bussi. Kilpailuta Jalobus ja muut Turun liikennöitsijät helposti tästä.

Jalobus

Jalobus on vuonna 1950 perustettu linja-autoalan yritys, joka toimii pääasiassa Varsinais-Suomessa Turun alueella. Jalobus tunnetaan parhaiten keltaisista Föli paikallisliikennebusseista ja tyylikkäistä turisti- ja pikkubusseista.

Turistibussit ovat tilausajoille mukava matkakumppani. Jalobussilta löytyy erittäin laaja valikoima eri kokoisia turistibussivaihtoehtoja aina 38 -paikkaisesta yksikerroksisesta bussista 81 -paikkaiseen kaksikerrosbussiin. Nyrkkisääntönä Jalobussin turistibussit ovat hyvin varusteltuja. Kaikissa niissä on jääkaappi, wc, mikrofoni sekä USB-latauspistokkeet. Lisäksi joissain busseissa on varusteena:

 • Pöytäryhmä
 • 230V pistokkeet
 • Mahdollisuus toistaa musiikkia
 • Eväät
 • Linjakilpi
 • Invahissi

Jalobus tarjoaa Turussa turistibussien lisäksi tilausajoja myös kaupunkibusseilla. Kaupunkibussit ovat parhaimmillaan kuljetettaessa suuria, ihmisjoukkoja lyhyitä matkoja. Yhteen kaupunkiliikenteen bussiin mahtuu 40-56 henkilöä istumaan ja 30 seisomaan. Matalaan kaupunkibussiin on helppo nousta. Kaupunkibusseissa on myös pyörätuoliramppi, joka tekee bussista esteettömän vaihtoehdon liikuntarajoitteisille.

Isojen tapahtumien kuljetukset ovat helppo hoitaa kaupunkibusseilla, jotka ajavat edestakaisin tapahtumapaikan ja keskustan tai vaikka juna-aseman välillä. Helpottamalla tapahtumavieraiden pääsemistä paikalle, vähenee ruuhkat sekä autopaikkojen tarve tapahtuma-alueella.

Pikkubussit ovat oiva valinta hieman pienemmällä porukalla matkustettaessa. Jalobussin pikkubusseissa mahtuu kuljettajan lisäksi matkustamaan 6-20 matkustajaa. Nykyaikaisimmissa pikkubusseissa tunnelmaa nostattaa äänentoisto ja tyylikäs led tunnelmavalaistus. Pikkubussi on kustannustehokas ja elämyksellinen vaihtoehto esimerkiksi polttarikuljetuksiin tai vaikka yrityksen tehdasvierailuille.

02 235 6900

liikenne@jalobus.fi

jalobus.fi

Kotipaikka
TURKU

Perustettu
1950

Arvostelut
⭐⭐⭐⭐⭐

Yrityskoko
SUURI

Linja-autoja
15+

Istuimia
6-81

Kilpailuta Turun tilausajot tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä