Linja-autoliikenne Leino tilausajot

Linja-autoliikenne Leino on Espoolainen bussiyritys. Linja-autoliikenne Leinon tilausajokalustoon kuuluu yhteensä viisi turistibussia. Kilpailuta Linja-autoliikenne Leino ja muut pääkaupunkiseudun liikennöitsijät helposti tästä.

Linja-autoliikenne Leino

Linja-autoliikenne Leino on vuonna 2020 perustettu linja-autoalan yritys, joka toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Linja-autoliikenne Leino on saavuttanut nopeasti luotettavan ja asiakaslähtöisen liikennöitsijän maineen tilausajoissa.

Turistibussit ovat tilausajoille mukava matkakumppani. Linja-autoliikenne Leinolta löytyy viisi valkoista turistibussia 50 paikkaisesta aina 62 paikkaiseen asti. Yksi neljästä tilausajobussista on varusteltu invahissillä ja pyörätulipaikalla. Kaikki turistibussit ovat hyvin varusteltuja ja mukavia matkustaa. Vakiovarusteisiin tilausajoilla kuuluvat: ilmastointi, wc, mikrofoni ja USB- tai 230V pistokkeet sekä linjakilpi.

Talven laskettelu- ja kesän golfmatkoja varten on mahdollista valita linja-auto, jossa on erityisen suuret tavaratilat urheiluvarusteille ja matkatavaroille. Kahdella suurimmalla bussilla pystyy tarvittaessa kerralla matkustamaan 120 henkilöä matkatavaroineen ja urheuluvälineineen vaikka Pickalaan pelaamaan golffia tai Vuokattiin laskettelemaan.

044 2006495

liikenneleino@gmail.com

liikenneleino.fi

Kotipaikka
ESPOO

Perustettu
2020

Arvostelut
⭐⭐⭐⭐⭐

Yrityskoko
PIENI

Linja-autoja
5

Istuimia
50-62

 

Kilpailuta tilausajo tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä