Tilausliikenne Markku Mikkola tilausajot

Tilausliikenne Markku Mikkola on Tampereen seudulta Lempäälästä kotoisin oleva bussiyritys. Tilausliikenne Markku Mikkolan kalustoon kuuluu tilatakseja, pikkubusseja ja turistibusseja. Kilpailuta Tilausliikenne Markku Mikkola ja muut Tampereen seudun liikennöitsijät helposti tästä.

Tilausliikenne Markku Mikkola

Tilausliikenne Markku Mikkola on Tampereen Lempäälästä kotoisin oleva Linja-auto- ja taksialan yritys, jonka monipuoliseen kalustoon kuuluu kolmen Volvo-turistibussin lisäksi tilatakseja ja pikkubusseja. Tilausliikenne Markku Mikkolalta löytyy sopiva linja-auto seurueen koosta ja matkasta riippumatta.

Tilausliikenne Markku Mikkola on vuonna 2002 perustettu kuljetusalan yritys, jonka kalustoon kuuluu ajoneuvoja 8-paikkaisesta tilataksista aina 50-paikkaiseen turistibussiin asti. Osa takseista on varusteltu invavarustuksella, joten kalustosta löytyy sopiva vaihtoehto myös liikuntarajoitteisille tai -esteisille matkustajille.

Talven laskettelu- ja kesän golfmatkoja varten on mahdollista valita linja-auto, jossa on erityisen suuret tavaratilat urheiluvarusteille ja matkatavaroille. Kahdella suurimmalla bussilla matkustaa tarvittaessa kerralla jopa 100 henkilöä matkatavaroineen ja urheiluvälineineen vaikka Vierumäelle pelaamaan golfia tai Himokselle laskettelemaan.

Bussilla matkustaminen on edullista ja ympäristöystävällistä. Tilausajo on erinomainen valinta niin Tampereen seudun lyhyille kuin Suomen halki kulkeville pidemmillekin matkoille. Turistibussissa penkit ovat mukavat eikä matkustamoon kantaudu häiritsevästi tien ja liikenteen melu. Kun seurueesi mahtuu yhteen bussiin, useamman henkilöauton letkalle ei ole tarvetta. Linja-autoa kuljettaa ammattikuljettaja, jotta voit matkustajana nauttia matkasta.

mikkola.info

Kotipaikka
LEMPÄÄLÄ / TAMPERE

Perustettu
2002

Arvostelut
⭐⭐⭐⭐⭐

Yrityskoko
PIENI

Linja-autoja
5-10

Istuimia
8-50

Kilpailuta tilausajo tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä