Tilausliikenne Rantala tilausajot

Tilausliikenne Rantala on Ikaalisista kotoisin oleva tilausajoyritys, joka ajaa paljon tilausajoja Ikaalisten lisäksi Tampereella. Tällä hetkellä yrityksen kalustoon kuuluu yhteensä neljä turistibussia, kaksi tilataksia ja yksi taksi. Toinen tilataksi on varusteltu invapaikalla. Kilpailuta Tilausliikenne Rantala ja muut Tampereen tilausajoliikennöitsijät helposti tästä.

Tilausliikenne Rantala

Tilausliikenne Rantala on Ikaalisissa ja Tampereen alueella toimiva tilausajoyritys. Vuonna 2024 Tilausliikenne Are yhdistyi Tilausliikenne Rantalaan yrityskaupan myötä. Suurin osa yrityksen tilausajoista lähtee Tampereelta vaikka yrityksen kotipaikka on Ikaalinen.

Tilausliikenne Rantalan kalustoon kuuluu monipuolisesti ajoneuvoja aina taksiajoneuvoista kaksikerroksiseen turistibussiin. Tilausliikenne Rantala tunnetaan asiakkaiden keskuudessa tyylikkäistä turistibusseistaan ja asiakaspalveluhenkisistä kuljettajista.

Tilausliikenne Rantalan kalustoon kuuluu mm.

 • Kaksikerroksinen VDL Futura – 78 paikkaa
 • Volvo 9700HD – 57 paikkaa
 • Volvo 9700HD – 50 paikkaa
 • Volvo 9700H – 50 paikkaa
 • Volkswagen Transporter – 8 paikkaa
 • Volkswagen Caddy – 6 paikkaa, Invataksi
 • Mercedes Benz E – 4 paikkaa

Tilausliikenne Rantala ajaa Tampereella monipuolisesti erilaisia tilausajoja. Loppukeväällä toukokuussa luokkaretket Särkänniemeen tai Helsingin Linnanmäelle sekä leirikoulumatkat Himokselle, Tahkolle tai Vierumäelle täyttävät yrityksen tilauskalenterin. Syksyllä, talvella ja alkukeväästä erityisesti jääkiekkoilijoiden pelireissut ja kesäisin jalkapalloilijoiden turnausmatkat työllistävät tilausajoyritystä.

Pyydä tilausajotarjous Tilausliikenne Rantaselta ja muilta Tampereen ja Pirkanmaan alueen tilausajoliikennöitsijöiltä alhaalta löytyvällä lomakkeella. Tarjous on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Tilausajot kannattaa kilpailuttaa hyvissä ajoin mielellään 1-2 kuukautta ennen lähtöpäivää saatavuuden ja hyvän tarjouksen varmistamiseksi.

040 5888742

anssu@ippnet.fi

Kotipaikka
IKAALINEN / TAMPERE

Perustettu
2006

Arvostelut
⭐⭐⭐⭐⭐

Yrityskoko
KESKISUURI

Linja-autoja
5-10

Istuimia
4-78

Kilpailuta Tampereen tilausajot tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä