Kilpailuta tilausajot Espoossa

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Espoossa.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta oma bussi Espoossa – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Espoosta? Kaikenikäisten suosimassa vihreässä kaupungissa viihtyvät niin luonnossa liikkujat, kulttuurin ystävät, perheet kuin kulinaristitkin. Espoossa riittää erilaisia aktiviteetteja, harrastusmahdollisuuksia, tapahtumia, nähtävyyksiä sekä makukokemuksia. Päivää voi viettää esimerkiksi ulkoillen, shoppaillen, kahviloita kierrellen ja museoissa vieraillen. Espoosta suuntaa myös nopeasti kauemmaskin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Espoossa. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri Uuttamaata, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Espoossa. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja kaksikerrosbussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussin vuokraaminen Espoossa voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Espoossa:

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Espoossa?
  Tilausajon kilpailuttaminen Espoossa ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö palvelussamme, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikilla palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.
  Minkälaisia busseja on Espoossa saatavilla?
  Espoossa on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Tarjolla on myös suurempia 60-65-paikkaisia turistibusseja ja jopa 78-paikkaisia kaksikerrosbusseja. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 14-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Espoossa?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Varaa nyt, maksa myöhemmin -käytäntömme ansiosta et maksa varauksen yhteydessä mitään. Lisäksi kaikissa kauttamme kilpailutetuissa tilausajoissa on peruutusoikeus vielä 5 vuorokautta ennen lähtöä.

  Tilausajot yrityksille Espoossa

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Espoo on täynnä useita kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Ladatkaa koko porukalla akkuja ulkoilemalla Nuuksiossa, nostakaa tiimihenkeä pelaamalla pakohuonepelejä Tapiolassa ja pistäytykää vielä taidemuseo EMMAssa. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa kätevästi omalla tilausbussilla.

  Konferenssit ja
  messut

  Konferenssit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden verkostoitua ja edistää liiketoimintaa samanhenkisten ammattilaisten kanssa. Olipa suunta sitten Helsingin, Turun tai Tampereen messukeskukseen, tilausajolla koko tiimi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta haluamaasi kohteeseen Espoossa – ja takaisin. Kuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla Espooseen.

  Tilausajot urheilujoukkueille Espoossa

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Espoossa urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Espoon ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten. Espoossa on tarjolla runsaasti tilausajoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat Espoosta muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Tilausbussilla joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Espoon tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Espoossa pelaa useita urheilujoukkueita. Bussien vuokraaminen kannatusjoukoille eliminoi kaduilla navigoinnin vaivan ja voi jopa auttaa sinua välttämään kalliita pysäköintilaskuja. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot opiskelijoille

  Espoon Otaniemi on opiskelijoiden kaupunki ja suosittu paikka erilaisille opiskelijatapahtumille. Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Espoossa tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  • Vesipuisto ja laskettelukeskus Serena tarjoaa kesäkaudella mahdollisuuden nauttia vesiliukumäkien vauhdista ja talvisin laskettelusta.
  • Espoon modernin taiteen museo EMMA ja näyttelykeskus WeeGee ovat erinomaisia kohteita nauttia kulttuurielämyksistä.
  • Duudsonit Activity Park Matinkylässä auttaa purkamaan energiaa erilaisten liikunnallisten haasteiden parissa.
  • Nuuksion kansallispuisto on erinomainen kohde ulkoiluun ja Luontokeskus Haltiassa voi oppia paljon Suomen metsien asukkaista.
  • Espoon kaupunginteatteri, Teatteri Hevosenkenkä ja monet muut Espoon teatterit esittävät näytelmiä kaikenikäisille katsojille.

  Tilausajo häihin Espoossa

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Espoossa hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Espoon kadut voivat olla hektisiä, mutta kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Espooseen varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Espoossa kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten Leppävaaraan, Tapiolaa, Espoon keskukseen tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Taide- ja kulttuuritarjonta

  Espoossa on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nauttia teatterista, kokea pianokonserton tai kuunnella oopperaa, Espoosta löytyy jokaiselle jotakin.

  Tilausbussin vuokraus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Espoon taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Shuttle-bussit Espoossa

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Espoossa on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Suosituimmat kulttuurikohteet

  WeeGee
  Näyttelykeskus WeeGee kokoaa yhteen niin näyttelyitä, museotarjontaa kuin tapahtumiakin.
  EMMA
  Espoon modernin taiteen museo EMMA on osa WeeGee:n museotarjontaa ja EMMA:ssa pääsee nauttimaan niin runsaasta taidetarjonnasta, taidepajoista, taitelijoiden puheenvuoroista kuin esimerkiksi taidejuoksun kaltaisista tapahtumistakin.
  Espoon kulttuurikeskus
  Espoon kulttuurikeskuksessa (ja Sellosalissa) esiintyvät niin oopperalaulajat, pop-artistit, koomikot, balettitanssijat kuin orkesteritkin. Tarjolla on myös lapsille sopivia konsertteja sekä esimerkiksi taikuriesityksiä.
  Espoon teatterit
  Espoon teatteri, Unga teatern, Teatteri Hevosenkenkä sekä monet muut kaupungin teatterit loihtivat upeita näytelmiä kaiken ikäisille.

  Suosittuja tapahtumia Espoossa

  Espoossa järjestetään vuosittain useita tapahtumia, minkä lisäksi kaupungista matkataan myös muualle lähiseuduille nauttimaan musiikkifestivaaleista, jotka keräävät yhteen parhaita artisteista eri puolilta Suomea ja maailmaa. Vuokraa tilausajo Espoosta, niin pääset nauttimaan täysin siemauksin itse festivaaleista ilman logistisia huolia. Festarikuljetusten järjestäminen omalla bussilla varmistaa, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo ryhmällesi.

  • Flow Festival (Suvilahdessa)
  • Weekend Festival (Vermon raviradalla)
  • Tuska Festival (Suvilahdessa)
  • Sideways (Nordiksella)
  • Tapiola Festival (Tapiolan urheilupuistossa)

  Suosittuja tapahtumia Espoossa

  Espoossa tapahtuu aina jotain, vuodenajasta riippumatta. Olitpa tapahtumasuunnittelija järjestämässä joukon ammattilaisia messuille tai jäsen tosi elokuvafaneista koostettua kaveriporukkaa matkalla uutuuden ensi-iltaan, kilpailuttamalla tilausbussin saat tehokkaasti ja edullisesti oman tilausajon suoraan kohteeseen. Löydät lisää tapahtumia Visit Espoon sivuilta.

  Weekend Festival on siirtynyt Helsingistä Espooseen, Vermon Tapahtumapuistoon. Lavalle nousee joka elokuu elektronisesta tanssimusiikistaan tunnettuja artisteja ympäri maailmaa ja yleisö tanssii sekä laulaa mukana.

  Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista elokuvafestivaaleista, joka kokoaa vuosittain yhteen erilaisia kotimaisia sekä kansainvälisiä elokuvia. Kino Tapiola toimii tapahtuman pääteatterina ja perinteisen elokuvateatterin mukaviin tuoleihin uppoutuneena on hauska nauttia erilaisista teoksista.

  Espoon rantamaratonin lähtölaukaus kajahtaa ilmoille kesän pahimpien helteiden ohituttua. Tapahtuma kutsuu kaiken tasoiset juoksijat nauttimaan eri pituisista reiteistä Espoon rantamaisemissa. Myös lapsille on tarjolla oma lasten minimaraton.

  April Jazz on järjestetty Espoossa jo vuodesta 1987 ja lukeutuu tänä päivänä yhdeksi Suomen suurimmista jazzfestivaaleista. Moni saapuu nauttimaan jazzmusiikista ja juhlistamaan kevään heräämistä.

  Tapiola festivaali on vielä varsin uusi Tapiolan urheilupuistossa vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka tarjoilee moninaisia musiikkielämyksiä eri aikakausilta tunnettujen artistien ottaessa lavan haltuunsa. Festivaaleilla esiintyvät niin tunnetut, monet radiohitit laulaneet artistit kuin uudet tulokkaatkin.

  Espoo päivä on vuosittain järjestettävä kaupunkitapahtuma, joka tarjoaa kaikenlaista tekemistä, nähtävää sekä imeteltävää ympäri Espoota. Tarjonta vaihtelee hieman vuodesta riippuen, mutta jokaiselle löytyy jotakin aina kulttuurikokemuksista aktiviteetteihin.

  Lue lisää Espoon kaupunginosista

  Leppävaara
  Leppävaara on kasvanut viimeisten vuosikymmenien aikana suurimmaksi sekä vilkkaimmaksi asutuskeskukseksi Espoossa. Palveluita löytyy runsaasti ja liikuntatarjontaakin riittää. Päiväksi voi poiketa vaikkapa Leppävaaran urheilupuistoon, uimahalliin, maauimalaan, Angry Birds -puistoon tai kuntoradalle. Kehnomman sään sattuessa voi Sellon ostoskeskuksessa kierrellä kauppoja, käydä keilaamassa tai nauttia elokuvateatterin leffatarjonnasta. Sellosalissa järjestetään myös konsertteja sekä kulttuurielämyksiä kaiken ikäisille.
  Espoon keskus
  Espoon keskus kehittyy jatkuvasti niin palvelujen kuin asuinalueidenkin puolesta. Moni saapuu Espoon keskukseen nauttimaan kulttuuritarjonnasta, josta vastaavat Kannusali, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Entressen kirjasto sekä Talomuseo Glims. Kauniilla säällä kaupungin lukuisat puistot kutsuvat piknikille tai ulkoilemaan – esimerkiksi Nuuksion kansallispuistossa ja Latokasken ulkoilureiteillä riittää nähtävää pidemmällekin päiväretkelle.
  Tapiola
  Tapiola on kerännyt mainetta taiteen, kulttuurin ja liikunnan keskuksena. Sen alueelta löytyvät niin WeeGee, Tapiolan Sinfonietta kuin Espoon kulttuurikeskuskin. Tapiolassa järjestetään vuosittain myös runsaasti tapahtumia, kuten elokuva- ja musiikkifestivaaleja. Ulkoilemaankin alueelle kannattaa suunnata, sillä esimerkiksi Villa Elfvikin luontotalo, jääpuutarha, urheilupuisto sekä useat tenniskentät ovat oivia paikkoja nostattaa sykettä.
  Matinkylä
  Matinkylässä pääsee nauttimaan niin rantojen kuin palveluidenkin läheisyydestä. Ison Omenan ostoskeskus on pullollaan erilaisia ravintoloita, kauppoja ja kahviloita, kun taas Olarin kuntoradalla voi kohottaa sykettä mihin vuodenaikaan tahansa. Nuoret hyödyntävät alueen tarjoamia lukuisia skeitti- ja BMX-pyöräilymahdollisuuksia.
  Kalajärvi
  Kalajärvi on vihreää aluetta, jonka luontokohteet ovat vertaansa vailla. Moni suuntaa Tremanskärrin luontopolulle, Luukin ulkoilualueelle, Velskolaan tai Oittaan ulkoilualueelle. Kesäisin uimaan voi pulahtaa vaikkapa Bodonmärveen.
  Espoonlahti
  Espoonlahti on tunnettu merellisestä tunnelmastaan, runsaista luontokohteistaan sekä urbaaneista asuinalueistaan. Rantaviivan kupeeseen mahtuu upeita uimarantoja, ulkoilumaastoja, rantakahviloita sekä saaristomaisemia.
  Kauklahti
  Kauklahti on muita kiireisempiä asutuskeskuksia kylämäisempi ja luonnonläheisempi miljöö, jonka alueelta löytyy niin 200-vuotiaita tammia, kauniita merimaisemia kuin hyvinvoivia luonnonsuojelualueitakin. Kauklahden kuntorata sekä urheilukenttä ovat aktiivisessa käytössä liikunnan ystävien keskuudessa, kun taas lehtimetsiä samoavat sienestäjät, marjastajat ja lintubongarit.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka