Kilpailuta tilausajot Hämeenlinnassa

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Hämeenlinnassa.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussivuokraus Hameenlinnassa– ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Hämeenlinnassa? Tämä Vanajaveden rannalla sijaitseva kaupunki tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Hämeenlinnassa on tarjolla lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Hämeenlinnassa. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa lähiseuduilla, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Hämeenlinnassa. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit ja kaupunkibussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussivuokraus Hämeenlinnassa voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Hämeenlinnassa.

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Hämeenlinnassa?
  Tilausajon kilpailuttaminen Hämeenlinnassa ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö palvelussamme, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikilla palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.
  Minkälaisia busseja on Hämeenlinnassa saatavilla?
  Hämeenlinnassa on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Tarjolla on myös suurempia 60-65-paikkaisia turistibusseja ja jopa 78-paikkaisia kaksikerrosbusseja. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 14-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Hämeenlinnassa?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Varaa nyt, maksa myöhemmin -käytäntömme ansiosta et maksa varauksen yhteydessä mitään. Lisäksi kaikissa kauttamme kilpailutetuissa tilausajoissa on peruutusoikeus vielä 5 vuorokautta ennen lähtöä.

  Tilausajot yrityksille Hämeenlinnassa

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Hämeenlinna on täynnä kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Lataa tiimisi kanssa akkuja reippailemalla Aulangon luonnonsuojelualueella, pelaamalla pakohuonepelejä keskustan tienoilla, kokeilemalla mäkiautoilua, lähtemällä melontaretkelle tai vierailemalla Sibeliuksen syntymäkodissa. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussi. 

  Konferenssit ja
  messut

  Konferenssit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden verkostoitua ja edistää liiketoimintaa samanhenkisten ammattilaisten kanssa. Olipa suuntana Hämeenlinna, Tampere tai Helsinki, tilausajolla koko tiimi mahtuu helposti samaan bussiin. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn ja laatia vaikka viime hetken puhujan muistiinpanoja tai viimeistellä raporttia eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta Hämeenlinnan keskustaan– ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas ja rentoudu mukavassa linja-autossa. Varaamalla oman kuljetuksen voi välttää mahdolliset turhat eksymiset ja myöhästelyt. Kilpailuta ja varaa tilausajo jo tänään!

  Tilausajot urheilujoukkueille Hämeenlinnassa

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Hämeenlinnassa urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Hämeenlinnan ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten. Hämeenlinnassa on tarjolla runsaasti tilausajoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat Hämeenlinnasta muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Tilausbussilla joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Hämeenlinnan tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Hämeenlinnassa pelaa useita urheilujoukkueita. Bussien vuokraaminen eliminoi ruuhkaisilla kaduilla navigoinnin vaivan ja voi jopa auttaa sinua välttämään kalliita pysäköintilaskuja. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille Hämeenlinnassa

  Hämeenlinna on opiskelijoiden kaupunki ja suosittu paikka erilaisille opiskelijatapahtumille. Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Hämeenlinnassa tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  Hämeenlinnassa on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki:

  • Hämeen linna on mielenkiintoinen vierailukohde monessakin mielessä. 700-vuotiaassa linnassa vieraillessaan pääsee kurkistamaan keskiaikaan ja oppimaan alueen historiasta erilaisten näyttelyiden kautta.
  • Kalpalinna hiihto- ja pyöräilykeskus tarjoaa talvisin monenlaisia rinteitä eri tasoisille laskijoille ja kesäisin vauhdikkaita reittejä alamäkipyöräilijöille.
  • Seikkailupuisto Flowparkissa pääsee haastamaan itseään jopa kahdenkymmenen metrin korkeudella kulkevilla seikkailuradoilla.
  • Vankila eli vankilamuseo on Hämeenlinnassa sijaitseva museo, jossa vierailemalla voi oppia paljon vanhilaelämän historiasta.
  • Ballbreakers järjestää vauhdikkaita paintball-pelejä Hämeenlinnassa kaikille toimintaa kaipaaville ryhmille.

  Bussikuljetus häihin Hämeenlinnassa

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Hämeenlinnassa hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin. Hämeenlinnan kadut voivat olla hektisiä, mutta kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Hämeenlinnaan varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Hämeenlinnassa kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten Majalahteen, Aulankoon, Hangasmäkeen tai aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Taide- ja kulttuuritarjonta

  Hämeenlinnassa on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nähdä ooppera-esityksen, kokea pianokonserton tai nauttia teatteriesityksestä, Hämeenlinnassa on jokaiselle jotakin. Bussikuljetus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Hämeenlinnan taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Shuttle-bussit

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Hämeenlinnassa on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Suosituimmat kulttuurikohteet

  Hämeenlinnan taidemuseo
  Verkatehtaan alueella kahdessa rakennuksessa toimiva Hämeenlinnan taidemuseo vaalii monenlaista taidetta. Perinteisten taidemaalausten lisäksi vieraillessaan voi ihailla myös esimerkiksi veistoksia ja muistolaattoja sekä -kiviä. Taidemuseossa on esillä niin pysyviä kuin vaihtuviakin näyttelyitä.
  Hämeenlinnan Teatteri
  Hämeenlinnan Teatteri tarjoilee monenlaisia teatterielämyksiä eri ikäisille katsojille. Lapsille on tarjolla laadukasta lastenteatteria ja aikuisempaan makuun taas komediaa, draamaa sekä tanssia.
  Sibelius-opiston orkesterit
  Sibelius-opistossa toimii lukuisia eri kokoisia orkestereita, joiden konserteista voi nauttia ympäri Hämeenlinnan kaupunkia. Kamariorkesterin ja puhallinorkesterin ohella soittavat myös esimerkiksi harmonikkaorkesteri, nokkahuiluyhtye sekä laulaja-pianisti duot.
  Kulttuurikeskus ARX
  Kulttuurikeskus ARX tarjoaa kulttuuria sekä taidetta eri muodoissa lapsille, nuorille ja perheille. ARX-talossa on esillä esimerkiksi lapsille sopivia taidenäyttelyitä, minkä lisäksi sen tiloissa järjestetään erilaisia tapahtumia, kerhoja sekä työpajoja.

  Suosittuja tapahtumia Hämeenlinnassa

  Hämeenlinnassa ja lähiseuduilla järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja, jotka keräävät yhteen joitakin parhaita artisteista eri puolilta Suomea ja maailmaa. Vuokraa tilausajo Hämeenlinnasta ja uppoudu tämän upean kaupungin festivaalikulttuuriin. Festarikuljetusten järjestäminen omalla bussilla varmistaa, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo ryhmällesi.

  • Ämyrock (Kaupunginpuisto, Hämeenlinna)
  • Wanaja Festival (Linnanpuisto, Hämeenlinna)
  • Mellakka Festival (Linnanpuisto, Hämeenlinna)
  • Linnajazz (Hämeenlinna)
  • Härkärock (Verkatehdas, Hämeenlinna)

  Suosittuja tapahtumia Hämeenlinnassa

  Hämeenlinnassa tapahtuu aina jotain, vuodenajasta riippumatta. Olitpa tapahtumasuunnittelija järjestämässä joukon ammattilaisia messuille tai jäsen tosi elokuvafaneista koostettua kaveriporukkaa matkalla uutuuden ensi-iltaan, kilpailuttamalla tilausbussin saat tehokkaasti ja edullisesti oman tilausajon suoraan kohteeseen. Hämeenlinnan omilta sivuilta löydät helposti lisää tapahtumia ja tekemistä. Lue lisää täältä.

  Keskiaikafestivaali kutsuu nauttimaan keskiajan tunnelmasta Hämeenlinnan Linnapuistoon, jonka upean miljöön täyttävät viikingit, velhot, noidat, kauppiaat ja muusikot. Useamman päivän aikana pääsee ihailemaan miekkailuturnajaisia, kuuntelemaan orkesterimusiikkia kuin kiertämään kievareitakin. 

  Jo vuodesta 1971 järjestetyt Lammin Pellavamarkkinat ovat Lammin suurin yleisötapahtuma, joiden aikana voi nauttia aidosta markkinatunnelmasta, paraatista, musiikkiesityksistä sekä taidenäyttelyistä.

  Tawastia Truck Weekend tuo rekat Kantolan tapahtumapuistoon ihailtaviksi. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös kuljetusmessut sekä paljon muuta mielenkiintoista.

  Koomikot valtaavat Hämeenlinnan ja naurattavat yleisöä maukkailla vitseillä sekä viihdyttävillä esityksillä yhden loppukesän illan verran.

  Hämeenlinnan kaupunkimaraton juostaan joka kesä Hämeenlinnassa. Osallistua voi eri pituisille reiteille, joita ovat mm. 10 km reitti, puolimaraton sekä kokopitkä maraton.

  Kaikille avoimet Elomessut on järjestetty kesäisin jo vuosikymmenien ajan Hämeenlinnassa. Niiden aikana järjestetään monipuolista ohjelmaa ja viihdettä kaiken ikäisille. 

  Lue lisää Hämeenlinnan kaupunginosista

  Linnanniemi
  Linnanniemi on yksi neljästä kaupunginosasta, jotka kattavat Hämeenlinnan keskustan. Linnanniemi sijaitsee Vanajaveden rannalla ja se tunnetaan erityisesti Hämeen linnasta sekä linnan läheisyydessä sijaitsevasta Linnanpuistosta, jossa järjestetään vuosittain lukuisia kiinnostavia tapahtumia. Muita Linnanniemen merkittäviä vierailukohteita ovat vankilamuseo sekä Museo Militaria.
  Koilliskulma
  Koilliskulma on sekin yksi neljästä Hämeenlinnan keskustan kattavasta kaupunginosista. Se on pinta-alaltaan Hämeenlinnan pienin kaupunginosa, mutta sen alueelle mahtuu niin Hämeenlinnan laivarannan kaunis miljöö, Sibeliuksenpuisto, Hämeenlinnan kaupunginkirjasto, kotiseutumuseo Palanderin talo kuin useampi koulu- sekä virastorakennuskin. Myös ravintoloita, kahviloita sekä kauniita maisemia Vanajavedelle riittää.
  Hämeensaari
  Hämeensaari sijaitsee sekin Hämeenlinnan keskustassa, Vanajaveden rannalla. Kaupunginosasta löytyy lukuisia kauppakeskuksia, kävelykatu Reska sekä Sibeliuksen syntymäkoti. Ei siis ihmekään, että se houkuttelee lukuisia kävijöitä. Kesäisin Hämeensaaren uimarannasta voi pulahtaa uimaan, kun taas talvella pulikoimaan pääsee Hämeenlinnan uimahalliin.
  Saaristenmäki
  Saaristenmäki sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa ja sen alueelta löytyvät mm. kauppatori, Hämeenlinnan kirkko, raatihuone, Museo Skogster, Hämeenlinnan oikeustalo sekä Keskustalo. Linja-autoasema sekä keskustan pääväyliin kuuluva Paasikiventie takaavat hyvät kulkuyhteydet. Moni viihtyy myös alueen tunnelmallisissa kahviloissa ja ravintoloissa.
  Keinusaari
  Keinusaari sijaitsee Hämeenlinnan keskustasta katsoen Vanajaveden vastarannalla, jonne pääsee kulkemaan kätevästi Viipurintien siltaa sekä Hopeaseppien siltaa pitkin. Keinusaaresta avautuukin kaunis näkymä Hämeenlinnan keskustaan, jota voi ihailla Vanajaveden rantaa kiertävästä puistosta käsin. Kaupunginosassa vieraillessaan voi piipahtaa esimerkiksi Hämeenlinnan taidemuseoon tai Verkatehtaaseen ja vierailla useissa pienissä liikkeissä sekä ravintoloissa. Myös Hämeenlinnan rautatieasema sijaitsee Keinusaaressa.
  Aulanko
  Aulanko tunnetaan luonnonsuojelualueestaan sekä sen tarjoamista monipuolisista harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksista. Golfkenttien, seikkailupuiston, tenniskenttien, kylpylän sekä ratsastustallien lisäksi alueella riittää lukuisia vaellusreittejä, joita voi samota läpi vuoden. Vierailun arvoisia kohteita alueella ovat mm. Aulangon näkötorni, Aulangon Graniittilinna, Ruusulaakson Pavilijonki sekä tietysti upea Aulangonjärvi. Aulangon linnanvuorelta avautuu todellinen suomalainen kansallismaisema, josta jopa säveltäjä Jean Sibeliuksen kerrotaan saaneen inspiraatiotaan työhönsä.
  Myllymäki
  Myllymäki löytyy Hämeenlinnan keskustan lounaispuolelta. Myllymäen laella sijaitsevasta Louhimonpuistosta avautuu kauniit näkymät kaupunkiin, minkä lisäksi alueelta löytyy myös kallioon louhittu luola, jota käytetään kamppailulajien harjoitustilana. Moni saapuu kaupunginosaan myös ihailemaan yli neljän hehtaarin suuruista kasarmialuetta, josta puhutaan nimellä Suomen kasarmit. Alue on luokiteltu valtakunnallisesti merkittäväksi kulttuurihistorialliseksi ympäristöksi.
  Ahvenisto
  Moni hämeenlinnalainen suosii Ahvenisto suunnatessaan ulkoilemaan tai viettämään vapaa-aikaa. Kaupunginosasta löytyy Ahvenistonjärven kaunista miljöötä kiertäviä pururatoja ja lenkkipolkuja sekä talvisin myös hiihtolatuja. Moni viettää kesäpäivää uimarannalla tai maauimalassa ja joku käy kokeilemassa ampumista ampumaradalla.
  Pullerinmäki
  Pullerinmäki sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta ja se tunnetaan paitsi omakotitaloalueistaan myös lukuisista liikunta- ja urheilupaikoistaan. Kaupunginosasta löytyy mm. jäähalli sekä tennis- ja salibandyhalleja. Pullerinmäessä sijaitsee myös Hämeenlinnan urheilupuisto jalkapallo- ja pesäpallokenttineen sekä jääkiekkokaukaloineen. Ahvenistoharjun aluetta kiertää lisäksi Ahveniston moottorirata. Alueen ulkoilureiteillä liikkuva saattaa törmätä myös jo käytöstä poistettuun Ahveniston hyppyrimäkeen.

  Tilausajo Tampere-Pirkkalan ja Helsinki-Vantaan lentoasemilta

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi esimerkiksi Tampere-Pirkkalan tai Helsinki-Vantaan lentoasemilta Hämeenlinnan keskustaan voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisin joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa. Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla omabussi palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista: