Kilpailuta tilausajot Helsingissä

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Helsingissä.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussivuokraus Helsingissä – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Helsingistä? Pääkaupunkimme tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Helsingissä on lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Helsingissä. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri pääkaupunkiseutua, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Helsingissä. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja kaksikerrosbussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussivuokraus Helsingissä voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Helsingissä

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Helsingissä?
  Tilausajon kilpailuttaminen Helsingissä ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö täällä, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Verkostossamme on yli 1 000 ajoneuvoa. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.

  Katso kaikki palvelumme liikennöitsijät täältä.
  Minkälaisia busseja on Helsingissä saatavilla?
  Helsingissä on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Tarjolla on myös suurempia 60-65-paikkaisia turistibusseja ja jopa 78-paikkaisia kaksikerrosbusseja. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita. Lue lisää erilaisista busseista blogistamme.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Helsingissä?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Varaa nyt, maksa myöhemmin -käytäntömme ansiosta et maksa varauksen yhteydessä mitään. Lisäksi kaikissa kauttamme kilpailutetuissa tilausajoissa on peruutusoikeus vielä 2 viikkoa ennen lähtöä.

  Tilausajot yrityksille Helsingissä

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Helsinki on täynnä kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Lataa tiimisi kanssa akkuja reippailemalla Suomenlinnassa, pelaamalla pakohuonepelejä keskustan tienoilla, nauttimalla kuplajalkapallosta jossain kaupungin puistoista, vierailemalla museossa, saunomalla Löylyssä tai vaikkapa maastopyöräilemällä Malminkartanossa. Pitkään päivään mahtuu useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.

  Konferenssit ja
  messut

  Konferenssit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden verkostoitua ja edistää liiketoimintaa samanhenkisten ammattilaisten kanssa. Olipa suuntana Helsinki, Turku tai Tampere, tilausajolla koko tiimi mahtuu helposti samaan bussiin. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn ja laatia vaikka viime hetken puhujan muistiinpanoja tai viimeistellä raporttia eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta keskustaan – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas ja rentoudu mukavassa linja-autossa, minibussissa tai vaikka limusiinissa. Varaamalla oman kuljetuksen voi välttää mahdolliset eksymiset ja turhat myöhästelyt.

  Tilausajot urheilujoukkueille Helsingissä

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Helsingissä urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Helsingin ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten. Helsingissä on tarjolla runsaasti tilausajoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat Helsingistä muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Tilausbussilla joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Helsingin tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Helsingissä pelaa useita urheilujoukkueita. Bussien vuokraaminen eliminoi ruuhkaisilla kaduilla navigoinnin vaivan ja voi jopa auttaa sinua välttämään kalliita pysäköintilaskuja. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille Helsingissä

  Helsinki on opiskelijoiden kaupunki ja suosittu paikka erilaisille opiskelijatapahtumille. Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Helsingissä tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  Helsingissä on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki:

  • Linnanmäen huvipuistossa voi viettää hauskan päivän erilaisia laitteita ja pelejä kokeillen.
  • Suomenlinna puolestaan tarjoaa mahdollisuuden tutustua Suomen historiaan ja nauttia meri-ilmasta.
  • Korkeasaaren eläintarhassa näkee eläinlajeja, joita ei Suomen luonnosta löydy.
  • Seurasaari on erinomainen kohde ulkoiluun, ulkoilmamuseon kiertämiseen sekä esimerkiksi uimiseen.
  • Tuomiokirkko on kenties yksi Helsingin keskustan tunnetuimmista nähtävyyksistä ja Senaatintorin ympäristö muutenkin kaunista seutua.

  Bussikuljetus häihin Helsingissä

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Helsingissä hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Helsingin kadut voivat olla hektisiä, mutta kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Helsinkiin varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Helsingissä kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten Töölöön, Esplanadille tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.
  Shuttle bussit
  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Helsingissä on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Kiertoajelut

  Tilausajo on mukava tapa kiertää Helsinkiä omalla porukalla. Kierros alkaa valitsemaltasi keskustan hotellilta, satamasta tai Helsinki-Vantaan lentokentältä ja päättyy samaan osoitteeseen. Tilausbussi vie sinut sujuvasti paikasta toiseen ja jokaisessa huolella valitussa kohteessa on aikaa ihailla Helsingin tunnetuimpia nähtävyyksiä, kaunista luontoa ja paikallisten suosimia helmiä. Valitse eri teemojen mukaan rakennettujen kierrosten joukosta haluamasi tai räätälöi oma reittisi isommalle ryhmälle. Opastus on mahdollista suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja useilla muilla kielillä. Lue lisää täältä.

  Helsingin taide- ja kulttuuritarjonta

  Helsingissä on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nähdä ooppera-esityksen, kokea pianokonserton tai nauttia teatteriesityksestä, Helsingissä on jokaiselle jotakin. Bussikuljetus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Helsingin taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Suosituimmat kulttuurikohteet

  Kiasma
  Kiasman nykytaiteen museossa voi tutustua tuoreiden taiteilijoiden töihin ja kannanottoihin. Näyttelyiden lisäksi Kiasmassa järjestetään myös tapahtumia sekä erilaisia esityksiä.
  Ateneum
  Ateneumin taidemuseo ja kansallisgalleria on maan tunnetuin taidemuseo, jossa pääsee ihailemaan niin kotimaista kuin kansainvälistäkin taidetta.
  Suomen Kansallisteatteri
  Suomen Kansallisteatteri on suomalainen ammattiteatteri, jonka ohjelmistoon kuuluu lukuisia erilaisia suomenkielisiä teatteriesityksiä.
  Suomen Kansallisooppera ja -baletti
  Suomen Kansallisooppera ja -baletti on Suomen ainoa ammatillinen oopperatalo. Sen tarjontaan lukeutuvat niin oopperat, baletit kuin konsertitkin.

  Musiikkifestivaalit lähellä Helsinkiä

  Helsingissä järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja, jotka keräävät yhteen joitakin parhaita artisteista eri puolilta Suomea ja maailmaa. Vuokraa tilausajo Helsingistä ja uppoudu tämän upean kaupungin festivaalikulttuuriin. Festarikuljetusten järjestäminen omalla bussilla varmistaa, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo ryhmällesi.

  • Flow Festival (Suvilahdessa)
  • Weekend Festival (Vermon raviradalla Espoossa)
  • Tuska Festival (Suvilahdessa)
  • Sideways (Nordiksella)
  • Tapiola Festival (Tapiolan urheilupuistossa)

  Suosittuja tapahtumia Helsingissä

  Helsingissä tapahtuu aina jotain, vuodenajasta riippumatta. Olitpa tapahtumasuunnittelija järjestämässä joukon ammattilaisia messuille tai jäsen tosi elokuvafaneista koostettua kaveriporukkaa matkalla uutuuden ensi-iltaan, kilpailuttamalla tilausbussin saat tehokkaasti ja edullisesti oman tilausajon suoraan kohteeseen.

  Helsinki Cup lukeutuu yhdeksi Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista. Pelikentillä nähdään joka vuoden heinäkuussa yli 20 000 pelaajaa ympäri maailman.

  Helsinki City Run on vuosittain järjestettävä puolimaraton, johon voi vapaasti osallistua jokainen, joka haluaa haastaa itseään. Helsinki City Running Day päivien aikana toukokuussa voi osallistua yksilöjuoksun lisäksi myös esimerkiksi maraton viestiin tai lyhyemmän matkan juoksukilpailuihin. Perheen pienimmille järjestetään Minimarathon.

  Lue lisää tapahtumanjärjestäjän sivuilta.

  Helsingin Vappu on tapahtumakokonaisuus, joka sijoittuu Vappuaattoon ja Vappupäivään. Manta saa lakkinsa kauppatorilla, minkä lisäksi kansa kokoontuu juhlistamaan alkavaa kesää Kaivopuistoon piknikkien merkeissä.

  Slush on usein talven pimeimpään aikaan sijoittuva, Euroopan suurin kaksipäiväinen startup-tapahtuma, jossa vierailevat niin yritysmaailman kuin teknologia-alankin isot nimet. Yritykset usein kilpailuttavat tilausajot, jotta varaaminen käy vaivattomasti.

  LUX Helsinki valaisee kaupungin kadut valotaiteen merkeissä tammikuussa. Osallistujat kulkevat valaistun, muutaman kilometrin pituisen reitin, joka vaihtelee vuosittain ja jonka varrella voi ihastella erilaisia esityksiä sekä taideteoksia.

  Tuomaan Markkinat käynnistävät Helsingin joulukauden Senaatintorilla. Ne ovat kaupungin vanhin ulkoilmassa järjestettävä joulutori, josta voi löytää niin persoonallista käsityötä kuin perinteisiä jouluherkkujakin. Monet saapuvat paikalle vain nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta.

  Lue lisää Helsingin kaupunginosista

  Pasila
  Pasila on viimeisten vuosien aikana kasvanut ja kehittynyt. Uuden, Pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen Triplan myötä siitä on tullut niin suosittu tapahtuma- kuin kohtaamispaikkakin. Pasilan messukeskuksessa järjestetään yhä myös runsaasti messuja, minkä lisäksi kaupunginosa on tunnettu myös Yleisradion toimipisteestä.
  Alppila
  Alppila sijaitsee Pasilan tuntumassa ja on tunnettu muun muassa Linnanmäen huvipuistosta sekä Kulttuuritalosta. Alue on lisäksi varsin tunnelmallista kallioineen sekä puistoineen, jotka keräävät kesäisin väkeä piknikeille.
  Töölö
  Töölö on osa Helsingin kantakaupunkia ja suosittua asuinaluetta. Arkkitehtuurisesti kaupunginosa on sekoitus perinteisiä kerrostaloja ja moderneja rakennuksia. Palveluita löytyy runsaasti. Töölössä riittää tunnelmallisia kahviloita, ylistettyjä ravintoloita sekä pieniä kirpputoreja. Töölön tärkeitä maamerkkejä ovat mm. Olympiastadion, Temppeliaukion kirkko, Helsingin jäähalli sekä Talvipuutarha.
  Lauttasaari
  Lauttasaaresta puhutaan usein onnellisten saarena. Se on saarelle sijoittuva Helsingin kaupunginosa kantakaupungin tuntumassa. Lauttasaaressa voi nauttia runsaasta palvelutarjonnasta, kauniista ulkoilureiteistä sekä merellisestä tunnelmasta.
  Ullanlinna
  Ullanlinna on Helsingin kantakaupungin eteläisin kaupunginosa, joka on monien suosiossa niin tunnelmallisen arkkitehtuurin kuin monien puistojensakin ansiosta. Ullanlinnanmäellä juhlitaan vappuaamua ja Tähtitornin vuori kutsuu ihailemaan observatoriota.
  Punavuori
  Punavuori on trendikäs ja monien suosima asuinalue, jonka palvelutarjonta on vertaansa vailla. Kaupunginosa on pullollaan kahviloita, ravintoloita ja kivijalkaliikkeitä. Myös asuntoja ja toimistotiloja riittää.
  Kallio
  Kallio on Töölönlahden tuntumassa sijaitseva kaupunginosa, jonka suosio on noussut viimeisten vuosikymmenien aikana. Kallion kirkko on yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä ja näkyy jo kauas. Arkkitehtuuri on kaunista ja naapurustoista löytää niin terasseja kuin kasvisruokaravintoloita.
  Viikki
  Viikki sijaitsee hieman kauempana Helsingin keskustasta, mutta on siitä huolimatta suosittua ulkoilualuetta. Viikistä löytyy niin peltoja, rantaa kuin metsiäkin. Myös Helsingin yliopiston yksi kampusalueista sijaitsee Viikissä.
  Kamppi
  Kamppi on kaupunginosa aivan Helsingin ydinkeskustassa. Kamppi on tunnettu palveluistaan ja sieltä löytyykin useampi ostoskeskus, elokuvateatteri, museo sekä ravintola.

  Tilausajot Helsinki-Vantaan lentoasemalla

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohteeseen voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisin joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa.  Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla omabussi palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka