Kilpailuta tilausajot Hyvinkäällä

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Hyvinkäällä.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Tilausajot Hyvinkäällä

  Oletko järjestämässä tapahtumaa Hyvinkäällä? Tarvitsetko sopivan bussin ja kuljettajan seurueellesi? Omabussi.fi sivusto auttaa sinua löytämään sopivan bussiyrityksen Hyvinkäältä. Työskentelemme useiden luotettujen bussiyritysten kanssa lähialueilla. Lähettämällä ilmaisen tarjouspyynnön palvelussamme saat tarjouksia alueesi linja-autoyrityksiltä. Kilpailuta tilausajotarpeesi ja varmista ettet maksa liikaa.

  Hyvinkäällä on paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupungissa järjestetään paljon urheilu ja kulttuuritapahtumia. Hyvinkäältä löydät myös runsaasti mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hyviä ravintoloita ja ulkoilumahdollisuuksia. Omalla tilausajobussilla seurueesi matkustaa suoraan ovelta ovelle.

  Hyvinkää tutuksi

  Uudellamaalla sijaitsevalla Hyvinkäällä on pitkä historia. Ensimmäisten merkkien alueen asutuksesta on arvioitu olevan peräisin noin 4000-luvulta ennen ajanlaskun alkua. Nykyinen kaupunki sai kuitenkin alkunsa vasta Helsingin ja Hämeenlinnan rautatien rakennuksen aikaan vuosein 1857 ja 1862 välillä. 1890-luvulla Hyvinkäälle perustettiin villatehdas, joka lisäsi alueen asutusta. Vuosikymmenten saatossa kaupunkia ovat muokanneet runsaasti myös sodat sekä teollistuminen. Tule tutustumaan Hyvinkään kaupunkiin, jolla on kiinnostavaa tarjottavaa jokaiselle!

  Hyvinkäällä voi harrastaa monenlaista liikuntaa
  Hyvinkää sopii erinomaisesti liikkuville tyypeille. Harrastaa voi kymmeniä eri lajeja. Kaupungin alueelta löytyy suuria liikuntakeskuksia, kuten Urheilupuisto, jossa voi kokeilla niin tennistä, pesäpalloa, koripalloa kuin yleisurheiluakin. Perttulan puistosta löytyy jäähalleja, curlinghalli sekä kesäisin jalkapallopeleihin sopiva nurmikenttä. Uida voi niin Sveitsin uimalassa, Ahdenkallion maauimalassa kuin monilla uimarannoillakin. Sveitsinpuistossa voi lasketella, hiihtää tai koetella ketteryyttään seikkailupuiston radoilla. Hevosurheilua voi kokeilla lukuisilla ratsastustalleilla, eikä golffari tai frisbeegolfinkaan pelaaja joudu pettymään. Vauhtipuistossa järjestetään vuosittain lukuisia moottoriurheilutapahtumia. Jopa keilaus, skeittaus ja jousiammunta on Hyvinkäällä mahdollistettu.
  Hyvinkää tunnetaan yrityskaupunkina
  Maantieteellisen sijaintinsa ansiosta Hyvinkäästä on muodostunut kotipaikkakunta monille tärkeille yrityksille – Helsingin satamiin ja lentokentälle ei kauaa tarvitse körötellä. Firmojen pääkonttoreita ja toimipisteitä alueella siis riittää sekä näin ollen kaupunkiin virtaa paljon myös työmatkalaisia.
  Kulttuuria kaikille
  Hyvinkää tarjoilee kulttuuria kaikille ja kaiken ikäisille. Museoita ja teattereita kaupungissa toimii lukuisia ja lapsillekin löytyy oma kulttuurikeskus. Hyvinkään Orkesterin lisäksi kaupungissa operoi myös Hyvinkään Mieslaulajat -mieskuoro ja Hyvinkääsalissa esiintyy monenlaisia muitakin kokoonpanoja. Elokuvateattereita kaupungissa toimii kolme – Kinoma, Julia 1&2 sekä Bio Rex Sveitsi. Vuosittain järjestettävien elokuvafestivaalien aikana voi nauttia gaalatunnelmasta ja muina aikoina ihailla Tähtiraittin kädenjälkiä, jotka ovat kuin suoraan Hollywoodin Walk of Fameltä. Hyvinkäällä on asunut ja työskennellyt lisäksi lukuisia nimekkäitä kirjailijoita sekä kuvataiteilijoita, joiden työn hedelmistä voi yhä nauttia eri puolilla kaupunkia.
  Tapahtumia ja elämyksiä ympäri vuoden
  Hyvinkäällä järjestetään mielenkiintoisia ja mukaansa tempaavia tapahtumia ympärivuotisesti. On lastenmusiikkia, nuorten järjestämiä tempauksia, kaupunkifestareita, urheilua ja vuotuisiin juhlapyhiin liittyvää juhlintaa. Kävijöitä virtaa myös ulkopaikkakunnilta. Maksullisten tapahtumien ohella järjestetään lisäksi runsaasti maksutonta tekemistä.
  Tutustu arkkitehtuuriin
  Kaupungista ja sen laitamilta löytyy myös monenlaisia arkkitehtuurillisesti mielenkiintoisimpia kohteita. Kenties huomattavin rakennus lienee vuonna 1961 valmistunut modernistinen Hyvinkään kirkko, joka muistuttaa malliltaan hieman pyramidia. Merkittävimpiin vanhoihin rakennuksiin lukeutuvat puusta rakennettu punainen Hyvinkään vanha kirkko, vuodesta 1862 palvellut rautatieasema, Rautatiemuseon piha-alueelta löytyvät rautatieläistalot, vuonna 1914 toimintansa aloittanut elokuvateatteri Arena sekä Hyvinkää-Hanko-radan vanha, jo käytöstä poistunut rautatieasema. Funktionalistista tyyliä voi ihastella vierailemalla esimerkiksi Ahjon liikerakennuksella, jossa toimii nykyään hotelli sekä ravintoloita ja jugend-tyylin jäänteitä on vielä löydettävissä talvisodan pommituksissa vaurioituneen, mutta sittemmin saneeratun Hyvinkään parantolan fasadissa. Punatiilinen vanha Villatehdas on sekin upea kohde.
  Luonto on vahvasti läsnä
  Hyvinkää sijaitsee Salpausselän lumoavissa harjumaisemissa, joissa maisemaa ovat muokanneet esimerkiksi jääkautiset painaumat. Kaupungin alueelta löytyy yli 40 järveä ja lampea, jotka kutsuvat kalastamaan, veneilemään, uimaan sekä kokeilemaan lintubongausta. Tunnetuimpiin luonnonsuojelualueisiin lukeutuvat Sveitsinpuisto, Kurkisuo, Järvisuo-Ritasaarensuo sekä Kytäjä, joissa voi törmätä esimerkiksi uhanalaiseen meritaimeneen, liito-oravaan tai jopa suurpetoihin. Luonnonmukaisten metsien ohella tarjolla on myös valaistuja ulkoilureittejä, opastettuja luontopolkuja, hoidettuja metsälatuja, kuntoportaita, puistoja sekä leikkipaikkoja. Päivää voi siis viettää pidempäänkin vaeltaen tai ihan vain piknikillä rentoutuen.

  Kiertoajelut

  Kiertoajeluita järjestetään paljon varsinkin kesäisin. Usein kierrokset alkavat ja päättyvät samasta osoitteeesta. Bussilla kaupungin ja lähialueiden tärkeimmät nähtävyydet ja kohteet ehtii näkemään saman päivän aikana. Huolella suunniteltu kierros jää varmasti mieleen pidemmäksi aikaa. Sopivasti luontoa, kulttuuria ja ruokailuja on hyväksi todettu konsepti. Paikallisen oppaan esittelemänä kierroksesta saa enemmän irti. Harkitse siis oppaan tilaamista kierroksellesi.

  Usein kysyttyä tilausajoista

  Montako ihmistä mahtuu bussiin?
  Linja-autoja on paljon eri kokoisia. Pikkubusseihin mahtuu yleensä yli 9–20 matkustajaa kuljettajan lisäksi. Pikkubusseissa ei välttämättä ole suuria tavaratiloja, joten matkatavaramäärä on syytä pitää maltillisena. Turistibusseihin eli täysikokoisiin pitkänmatkanbusseihin mahtuu 21–60 matkustajaa. Turistibusseissa on matkustamon alla matkatavara ruuma, johon matkatavarat mahtuvat.
  Miten tilausajo kannattaa kilpailuttaa?
  Suosittelemme lähettämään tarjouspyynnön helposti Omabussi.fi sivustolla alueesi liikennöitsijöille. Vaihtoehtoisesti voit myös kontaktoida suoraan alueesi yrityksiä – lopputulos on sama.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Koko Suomessa
  Palvelussamme voit kilpailuttaa tilausajot kaikkialla Suomessa.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää tilausajotarjouksia omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Älä maksa tilausajoista liikaa

  Bussin ja kuljettajan vuokraaminen voi olla haastavaa. Alussa ei välttämättä tiedä keneltä pyytäisi tarjouksia ja paljonko matkan pitäisi kustantaa. Alapuolelle on kerätty vastauksia yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

  Paljonko tilausajo maksaa?
  Tilausajon hinta muodostuu kalusto-, henkilöstö- ja polttoainekustannuksista. Hintaan vaikuttaa myös sesonki, paikallinen saatavuus sekä matkasi päivämäärä. Tilausajo kannattaa kilpailuttaa ja varata hyvissä ajoin. Hyvissä ajoin kilpailuttamalla saat enemmän tarjouksia ja todennäköisesti edullisemman hinnan.
  Miten kilpailutan bussin Lappeenrannassa?
  Bussin kilpailuttaminen on helppoa ja turvallista. Lähetä tarjouspyyntö sivullamme, niin saat tarjouksia alueesi liikennöitsijöiltä suoraan sähköpostiisi. Tilausajon kilpailuttaminen vie noin minuutin ja on täysin ilmaista. Kilpailuttaminen ei vaadi rekisteröintiä, eikä sido sinua tilaamaan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimella +358 41 318 8884 (arkisin 10-15).
  Minkälainen bussi kannattaa tilata?
  Lappeenrannan alueella on paljon erilaisia linja-autoja, joten löydät varmasti tarpeeseesi sopivan. Lyhyillä kaupungin sisäisillä matkoilla ryhmällenne voi riittää kaupunkibussi. Pääsääntöisesti tilausajoilla käytetään kuitenkin turistibusseja. Turistibussit ovat hiljaisia, tilavia ja noin 49-60 paikkaisia. Pienemmille ryhmille voi riittää 15-20 paikkainen pikkubussi. Lue lisää erilaisista busseista blogistamme.
  Kuinka aikaisin tilausajo kannattaa varata?
  Mitä aikaisemmin pyydät tarjouksia, sitä enemmän saat tarjouksia. Tämä korostuu sesonkeina touko-kesäkuussa, elo-syyskuussa ja viikonloppuisin. Jos liikennöitsijä on jo myynyt loppuun he eivät voi enään tarjota matkaa. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon viimeistään 1-2 kk ennen lähtöpäivää.

  Tilausajot yrityksille Hyvinkäällä

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Hyvinkäällä on paljon kohteita, jotka sopivat hyvin yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Rentoutua voi niin saunomalla kuin luonnossa samoamalla tai vaikkapa laskettelumäkiä alas kiitämällä. Pakohuonepelit ja opastetut museokierrokset sen sijaan sopivat erinomaisesti sadepäivään. Aktiviteetteja sisältävä päivä vaatii usein siirtymisiä paikasta toiseen. Omalla tilausajolla matkat taittuvat sujuvasti suoraan perille asti.

  Messut ja tapahtumat

  Messut ovat oiva tilaisuus tavata uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita sekä esitellä yrityksen tuotteita. Olipa suuntana sitten Helsingin tai Tampereen messukeskus, matka taittuu leppoisasti tilausajobussin kyydissä. Voitte tiimin kanssa käydä läpi päivän ohjelmaa, tehdä kukin omia töitä tai vain istua alas ja rentoutua matkan ajaksi. Tilausajo on usein myös kustannustehokkain vaihtoehto matkustaa paikasta toiseen isomman tiimin kanssa.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä kuljetukset vaivattomasti Helsinki-Vantaan ja Tampere-Pirkkalan lentoasemilta suoraan määränpäähäsi Hyvinkäällä. Omalla bussilla ei tarvitse ahtautua takseihin eikä odottaa julkisen liikenteen busseja. Kaikki mahtuvat kätevästi kerralla yhteen linja-autoon, jolla matka määränpäähän taittuu sujuvasti. Lentokentällä bussi odottaa seurueenne saapumista ja palvelee teitä juuri aikataulujenne mukaan. Kilpailuta oma bussi jo tänään.

  Luokkaretket Hyvinkäällä

  Luokkaretkiä suunniteltaessa kuljetus on olennainen osa päivää. Varsinkin lasten kanssa retkeillessä oman luokan käytössä oleva bussi on oiva tapa matkustaa koululta kohteeseen. Lapset pysyvät turvassa bussin sisällä, eikä kukaan vahingossakaan pääse eksymään kesken matkan. 

  Kokosimme muutamia luokkaretkikohdeideoita Hyvinkään alueelta. Kaikki aktiviteetit eivät välttämättä sovi kaikenikäisille. Lue lisää ja valitse sopivin.

  • SuperPark Sveitsi on liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, jossa voi kiipeillä seinillä, hyppiä trampoliineilla, laskea liukumäkiä ja pelata erilaisia pelejä.
  • SeikkailuSveitsi kutsuu hurjapäisimmät kiipeilijät kokeilemaan rajoja puihin rakennetuilla seikkailuradoilla ja jännittävillä vaijeriliu’uilla.
  • Sveitsin hiihtokeskus sopii sekä kokeneemmille laskettelijoille että vasta-alkajillekin. 
  • Suomen rautatiemuseo on rautatieliikenteen valtakunnallinen vastuumuseo, jossa pääsee ihailemaan erilaisia vetureita, junanvaunuja sekä paljon muuta kalustoa.
  • Kulttuuritalo Villa Arttu on lapsille ja nuorille suunnattu kulttuuritalo, jossa on tarjolla niin näyttelyitä, työpajoja kuin tapahtumiakin eri ikäisille kävijöille.

  Häät ja yksityistilaisuudet

  Tilausajo on paras tapa siirtyä kirkolta juhlapaikalle ja juhlapaikalta jatkoille. Vieraiden yhteiskuljetuksella varmistat etteivät juhlijat kiirehdi kotiin ja jätä jatkoja välistä. Varmista kuljetuksellesi oikea hinta ja kilpailuta tilausajo jo tänään.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat tottuneesti Hyvinkäällä.
  Shuttle bussit
  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Lappeenrannassa on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tapahtumaideoita Hyvinkäällä

  Hyvinkäällä järjestetään tapahtumia läpi vuoden. Olitpa tapahtumanjärjestäjä, tapahtumavierailija tai vaikka esiintyjä kuljet tapahtumapaikalle kätevästi omalla tilausajolla. Kilpailuttamalla tilausajosta ei tarvitse maksaa liikaa. Varmista oikea hintataso ja valitse sopivimman liikennöitsijän tarjous. Löydät lisää ajankohtaisia tapahtumia Hyvinkään kaupungin sivuilta.

  Yhden Päivän Juttu on kulttuuritapahtuma, joka järjestetään vuosittain helatorstain ympärillä. Tarjolla on runsaasti kulttuurielämyksiä eri ikäisille ja eri puolilla kaupunkia.

  Vuosittain elokuun viimeisellä viikolla järjestetään Red Carpet Festari, joka kokoaa yhteen elokuvien ystävät. Festivaaliohjelmaan kuuluu niin elokuvia, musiikkia, tekijätapaamisia, keskustelua kuin kaupunkitapahtumiakin.

  Kaukas EloFolk on kansanmusiikkifestivaali, joka järjestetään vuosittain elokuun puolivälin tietämillä Kaukasten Juhlatalolla Hyvinkäällä. Esiintymässä on niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin artisteja, joiden musiikin tahdissa voi pyörittää tanssiparia ympäri lattiaa useamman päivän ajan.

  Kaikille avoin hyvinkääläinen anime- ja pelitapahtuma Hypecon tuo yhteen kaikki mangan sekä animen ystävät. Tapahtuman aikana pääsee nauttimaan monenlaisista esityksistä, tempauksista ja peleistä sekä osallistumaan tietysti cosplaykilpailuun. Asuun kannattaa siis panostaa.

  Hyvinkäällä järjestettävä vuotuinen pesäpallon hyväntekeväisyysottelu pelataan tosissaan, muttei vakavissaan ja tapahtuman tuotot menevät hyvään tarkoitukseen. Pelikentällä nähdään esimerkiksi näyttelijöistä, laulajista ja muista viihdemaailman nimistä koostettuja tiimejä.

  Ommel-festivaali on ompelijoiden oma festivaali, jonka aikana pääsee osallistumaan erilaisiin työpajoihin, luennoille, kursseille sekä niin sanottuihin viikonlopun mittaisiin ompelulaneihinkin. Monesti mukaan tarttuu myös erilaisia myytävänä olevia kankaita tuleviin projekteihin.

  Tilausajo urheilujoukkueille

  Tarvitseeko joukkueesi bussikuljetuksen? Tilausajot kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta joukkueesi budjetista ei kulu kuljetuksiin enempää kuin on tarpeen. Omabussin avulla voit kätevästi kilpailuttaa joukkueesi tilausajot. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido mihinkään.

  Tilausajo urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein paras ja helpoin vaihtoehto on tilata oma tilausajo, kun matkakohde on Hyvinkään ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja keskittyä jo matkalla tuleviin peleihin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajopalvelut Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan kuljetuksen jokaiseen treenimatkaan, peliin tai turnaukseen. Hyvinkäällä on tarjolla monipuolisesti tilausajoja erilaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat muualle Suomeen
  Joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille on oma tilausajo. Tilausbussilla joukkue saapuu määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Riippuen matkustajien määrästä, voit valita useista erilaisista busseista juuri sopivan ryhmällesi. Kompaktit minibussit sopivat yleensä enintään 20 hengen joukkueille, kun taas täysikokoiset linja-autot ovat sopivia noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallisesti tilaa matkatavaroille, joten joukkueille, joilla on paljon varusteita, täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa kaikki Hyvinkään tilausajot urheilujoukkueille ja varmistaa aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussi käytössä myös kohteessa
  Turnauksen edetessä usein selviää, milloin joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei huolta! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoon toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Mikäli tarvitsette kuljetuksia turnauksen aikana esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistakaa mainita tästä myös tilausajon kilpailutuksen yhteydessä. Tällä tavoin liikennöitsijät pystyvät laskemaan juuri sinulle sopivan tarjouksen.

  Suosituimpia kulttuurikohteita

  Teatteri Päivölä
  Teatteri Päivölä on yksi Hyvinkäällä toimivista teattereista. Se tuo kaupungin eri näyttämöille mitä kiinnostavampia esityksiä ympärivuotisesti.
  Museokeskus Taika
  Museokeskus Taika yhdistää Hyvinkään taidemuseon ja kaupunginmuseon näyttelyt. Nauttia voi siis paitsi erilaisista vaihtuvista taidenäyttelyistä myös kaupungin kulttuurihistoriasta.
  Hyvinkääsali
  Hyvinkääsaliin katsomosta käsin pääsee ihailemaan monenlaisia konsertteja sekä teatteri- ja tanssiesityksiä. Sali toimii mm. Hyvinkään Orkesterin kotisalina ja noin kerran kuukaudessa voikin kuulla, miten klassinen musiikki kajahtelee salin seinillä.
  Middle of Nowhere Taidepuisto
  Middle of Nowhere Taisepuiston lumoavassa maailmassa riittää ihailtavaa. ITE-taiteesta tunnetussa puistossa voi kulkea pitkospuita pitkin värikkäiden sekä mielikuvituksellisten taideinstallaatioiden keskellä.

  Musiikkifestivaalit lähellä Hyvinkäätä

  Hyvinkäällä ja lähiseuduilla järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja. Vuokraa ryhmällesi tilausajo Hyvinkäältä ja nauti festivaaleista. Omalla bussilla varmistat, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo seurueellesi.

  • Steelfest (Hyvinkää)
  • Villatehtaan kesäjuhlat (Hyvinkää)
  • Ämyrock (Hämeenlinna)
  • Flow Festival (Helsinki)
  • Weekend Festival (Espoo)

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka