Kilpailuta tilausajot Järvenpäässä

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Järvenpäässä.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajosi liikennöitsijät ja jätä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussivuokraus Järvenpäässä – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Järvenpäästä? Kaupunki tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Järvenpäässä on lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Järvenpäässä. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri pääkaupunkiseutua, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Järvenpäässä. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja kaksikerrosbussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussin vuokraaminen Järvenpäässä voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Järvenpäässä.

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Järvenpäässä?
  Tilausajon kilpailuttaminen Järvenpäässä ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.
  Minkälaisia busseja on Järvenpäässä saatavilla?
  Järvenpäässä on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Järvenpäässä?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Shuttle-bussit Järvenpäässä

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Järvenpäässä on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tilausajot yrityksille Järvenpäässä

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Tilausajon suunnittelu yrityksille
  Virkistys- ja työhyvinvointipäivät, messut, tehdaskierrokset ja muut yritysten kuljetustarpeet saattavat edellyttää koko porukan siirtymistä samaan paikkaan samanaikaisesti. Ryhmän kanssa liikuttaessa tilausajo on kätevin ja usein myös edullisin vaihtoehto. Kilpailuttamalla tilausajon kauttamme varmistat aina oikean hinnan tilausajollesi. Olipa kyseessä pieni tai iso yritys, joka tarvitsee tilausajon, kauttamme kilpailutat kuljetukset kaiken kokoisille ryhmille.
  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät
  Järvenpäässä on useita kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Lataa tiimisi kanssa akkuja reippailemalla Vanhankylänniemen luontopolulla, pelaamalla pakohuonepelejä keskustan tienoilla, nauttimalla kuplajalkapallosta jossain kaupungin puistoista, vierailemalla museossa, vuokraamalla järvenrantasaunan tai vaikkapa kokeilemalla frisbeegolfia. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.
  Konferenssit ja messut
  Konferenssit tarjoavat yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua samanhenkisten ammattilaisten kanssa ja edistää liiketoimintaansa. Olipa suunta sitten Helsingin, Turun tai Tampereen messukeskukseen, tilausajon ansiosta koko tiimisi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn, kun oma kuljettaja varmistaa, että saavutte perille ajoissa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.
  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset
  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta Järvenpäähän – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla Järvenpäähän.

  Tilausajot urheilujoukkueille Järvenpäässä

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Järvenpäässä urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Järvenpään ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten.
  Turnausmatkat Järvenpäästä muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Bussikuljetuksella joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 40-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Järvenpään tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Järvenpäässä pelaa useita urheilujoukkueita. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille Järvenpäässä

  Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Järvenpäässä tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  Luokkaretken järjestäminen Järvenpäässä
  Bussivuokraus Järvenpäässä yksinkertaistaa seuraavaa luokkaretkeäsi. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse sinulle juuri oikea bussi.

  Kilpailuttamalla usean eri yrityksen, saat saamaan parhaan mahdollisen hinnan tilausajollesi. Alaikäisten kanssa matkustaminen ruuhkaisissa kaupungeissa asettaa opettajille useita haasteita, sillä jokaista lasta pitää ehtiä tarkkailla. Vuokraamalla oman bussin, koko luokka matkustaa ovelta ovelle samassa ajoneuvossa. Oppilaiden laskeminen bussin käytävää pitkin käy käden käänteessä.

  Järvenpäässä on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki:

  – Jean Sibeliuksen kotimuseo Ainola on ainutlaatuinen vierailukohde, jossa oppii paljon kansallissäveltäjän ja tämän puolison elämästä.
  – Volttitehdas on sisäliikuntapuisto, joka tarjoaa mahdollisuuden kokeilla sen monilla trampoliineilla ja temppuradoilla esimerkiksi parkouria, akrobatiaa sekä erilaisia sirkusta vapaasti tai ohjatulla tunnilla.
  – Ahola eli Juhani Ahon ja Venny Soldan-Brofeldtin taitelijakoti on yksi monista Tuusulanjärven ympäristöstä löytyvistä taiteilijakodeista täynnä taidetta, valokuvia sekä muuta kiinnostavaa nähtävää.
  – Talma Ski laskettelurinteineen ja seikkailupuistoineen sijaitsee Sipoon puolella, mutta ei sinne Järvenpäältäkään kauaa tarvitse ajella, jos haluaa viettää vauhdikkaan luokkaretkipäivän.

  Järvenpäässä riittää myös liikuntapaikkoja. Porukalla voi lähteä vaikkapa melomaan Järvenpään halki virtaavalle Keravanjoelle tai maastopyöräilemään Tuusulanjärven ympäristöön.

  Bussikuljetus häihin Järvenpäässä

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Järvenpäässä hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten puistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.fi:n kautta varaat käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Järvenpäähän varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Järvenpäässä ja Uudellamaalla kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten Saunakallioon, Myllyyn tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Tutustu Järvenpään taide- ja kulttuuritarjontaan

  Järvenpäässä on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille.

  Bussikuljetus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Järvenpään taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri lähialueita. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Järvenpään taidemuseo
  Järvenpään taidemuseo kokoaa monipuolisia vaihtuvia näyttelyitä kierrettäviksi ja järjestää erilaisia kiinnostavia taidetyöpajoja, luentoja sekä konsertteja.
  Järvenpään teatteri
  Järvenpään teatteri esittää erilaisia klassikkonäytelmiä sekä muita tunteita herättäviä teoksia Järvenpää-talon Kellariteatterissa.
  Järvenpää-talo
  Järvenpää-talo on tapahtumapaikka, jonka tiloissa voi nauttia teatterin lisäksi myös konserteista, musikaaleista, tanssiesityksistä sekä kuvataiteesta.
  Studio 123
  Studio 123 on kotoisa elokuvateatteri Järvenpään keskustassa, joka esittää ajankohtaisia elokuvia keskiviikkoiltaisin.

  Suosittuja tapahtumia Järvenpäässä

  Kilpailuttamalla pikkubussin tai linja-auton saat edullisesti oman tilausajon suoraan taphtumaan.

  Meidän Festivaali
  Meidän Festivaali on vuosittain Tuusulanjärven ympäristössä järjestettävä useamman päivän mittainen kulttuurifestivaali, jossa pääsee nauttimaan niin kamarimusiikista, rockista, oopperasta kuin esimerkiksi nykytanssistakin. Järvenpään ja Tuusulan kaupungit järjestävät tapahtuman yhteistyössä.
  Puistoblues
  Puistoblues on kesä-heinäkuun taitteessa talkoovoimin järjestettävä viisipäiväinen bluesfestivaali, jonka aikana pääsee nauttimaan erilaisista konserteista, iltaklubeista, lapsille suunnatusta ohjelmasta sekä muista tapahtumista.
  Värinää-festivaalit
  Värinää-festivaalit on kevättalven kohokohta. Näiden talkoovoimin järjestettyjen festivaalien aikana ympäri Järvenpäätä järjestetään erilaisia konsertteja, taidenäyttelyitä sekä muita tapahtumia, joissa nautitaan esimerkiksi kansanmusiikista, kamarioopperasta, runojen lausunnasta, sekä tanssiesityksistä.
  Järvenpää-päivä
  Järvenpää-päivä on yhteisöllinen kaupunkitapahtuma, jossa esiin pääsevät kaupungin asukkaat, yritykset ja järjestöt. Ohjelma vaihtelee vuoden mukaan, mutta pitää sisällään usein ainakin teatteria, musiikkia sekä muita kiinnostavia esityksiä.
  Suomalaisen musiikin päivä
  Suomalaisen musiikin päivä on tärkeä päivä kansallissäveltäjä-Sibeliuksen entisessä kotikaupungissa – vietetäänhän sitä Jean Sibeliuksen syntymäpäivänä 8.12. Päivän aikana Järvenpäällä järjestetään muun muassa konsertti sekä soihtukulkue.
  Koko perheen festivaali
  Koko perheen festivaali on lapsille ja perheille suunnattu maksuton festivaali, jonka yhteydessä voi nauttia niin erilaisista seikkailuista, musiikista, teatteriesityksistä, museokierroksista kuin taidepajoistakin.

  Lue lisää Järvenpään kaupunginosista

  Alle on kerätty tietoa Järvenpään eri alueista.

  Keskus
  Keskus eli Järvenpään keskusta on tiheään asuttu kaupunginosa täynnä erilaisia palveluita. Kaupunginosasta löytyy muun muassa useampi koulu ja ammattiopisto, kirkko sekä rautatieasema. Kävelykatu Jannen (eli Sibeliuksenkadun) tuntumaan on keskittynyt myös useita ravintoloita, kahviloita, kivijalkaliikkeitä sekä Studio 123 -elokuvateatteri. Tuusulanjärven rantapuisto on monen suosimaa ulkoilualuetta leikkipuistoineen ja jäätelökioskeineen. Puistosta löytyy myös Kolmisointu eli Suomen suurin veistos, joka on ehdottomasti kaupungin yksi tunnetuimmista maamerkeistä.
  Loutti
  Loutti on kaupunginosa, joka kutsuu liikkumaan. Tiheään asuttu Loutti sijaitsee aivan keskustan kyljessä, joten palveluiden perässä ei tarvitse lähteä kauas. Sykkeen saa koholle esimerkiksi Loutin kuntoradalla tai Joukonpolun pitkospuilla ulkoillen. Harjulan tekonurmikentällä voi harrastaa useampaa eri urheilulajia ja Loutin koirapuistossa päästää perheen karvakuonon temmeltämään vapaasti.
  Kinnari
  Kinnari löytyy keskustan itäpuolelta. Se on kaupunginosa, jonka erinomainen sijainti keskustan palveluiden lähellä sekä idyllinen omakoti- ja rivitalonaapurusto houkuttelee puoleensa. Kinnarin alueelta löytyy esimerkiksi koulu, päiväkoti, palvelutalo ja useampia puistoja ulkoiluun.
  Pöytäalho
  Pöytäalho on osa Järvenpään ydinkeskustaa. Kaupunginosan alueelta löytyy runsaasti kulttuurillisesti merkittäviä rakennuksia, kuten Järvenpään kaupungintalo ja kaupunginkirjasto, Järvenpää-talo, ortodoksinen kirkko sekä Järvenpään taidemuseo. Pöytäalhoon suuntaavatkin monet kulttuurin ystävät. Otsikoihin kaupunginosa on noussut monesti myös sen alueelta löytyvän jopa maailman parhaaksi ruokakaupaksi nimetyn K-Citymarket Järvenpään ansiosta.
  Pajala
  Pajala sijaitsee Järvenpään rautatieaseman pohjoispuolella, eikä petä urheiluhenkisen vierailijan odotuksia. Peruspalveluiden lisäksi kaupunginosasta löytyvät nimittäin esimerkiksi Järvenpään jäähalli, Järvenpään uimahalli sekä Hi5-areena, jossa voi pelata muun muassa padelia, salibandyä ja kokeilla sisäliikuntapuisto Volttitehtaan trampoliineja.
  Lepola
  Lepola löytyy Tuusulanjärven itärannalta. Se on idyllinen kaupunginosa puistoineen, uimarantoineen, rantasaunoineen ja pikkukahviloineen, ja on erityisen tunnettu taiteilijakodeista. Lepolan alueella sijaitsevat muun muassa Ahola sekä Ainola, joten kulttuuria on tarjolla. Myös kaupunginosaan rakennettu Aino Areena järjestää monenlaisia tapahtumia, jotka kokoavat yhteen väkeä kaikkialta Järvenpäästä sekä kaukaa kaupungin ulkopuoleltakin.
  Vanhakylä
  Vanhakylä sijaitsee Tuusulanjärven länsirannalla Lepolaa vastapäätä. Väkilukunsa puolesta Vanhakylä on Järvenpään pienin kaupunginosa, mutta se on silti kaikkien huulilla joka kesä, kun Puistoblues-musiikkifestivaali kerää alueelle bluesin ystävät.

  Tilausajo Helsinki-Vantaan lentoasemalla

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohteeseen voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisin joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa.  Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla oma tilausajo palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuta oma bussi, niin me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa bussi- ja linja-autokuljetukset myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Espoo
  • Vantaa
  • Turku
  • Tampere
  • Seinäjoki
  • Hämeenlinna
  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka