Tutustu Järvenpäähän kiertoajelun kyydissä

Historiaa, luontoa, arkkitehtuuria, taidetta sekä makuelämyksiä – alkaen 12 €/henkilö omalla tilausajolla Järvenpäässä

Omabussi.fi tarjoaa mahdollisuutta kiertää Järvenpäätä mukavasti tilausbussin kyydissä omalla porukalla.

Kierros alkaa joko Järvenpään rautatieasemalta, valitsemaltasi alueen hotellilta tai Helsinki-Vantaan lentokentältä ja päättyy myös samaan osoitteeseen. Voit siis jättää päivän kyydeistä huolehtimisen kokonaan meille. Me viemme sinut sujuvasti paikasta toiseen ja matkustaessa ehdit hyvin levähtää tai vaikka nauttia eväitä.

Kussakin kiinnostavassa ja tarkoin valitussa kohteessa on hyvin aikaa ihailla Järvenpään tunnetuimpia nähtävyyksiä, kaunista luontoa ja myös helmiä, jotka ovat lähinnä paikallisten suuressa suosiossa.

Bussikuljetus Järvenpaan kaupungissa

Minkälaisia kiertoajeluita Järvenpäässä voi tehdä tilausajolla?

Voit valita joko valmiiksi rakennettun kierroksen tai kustomoida omavalintaisen reitin. Kierrokset ovat varattavissa helposti ottamalla suoraan yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@tilausajobussit.fi. Autamme mieluusti myös omavalintaisen reitin suunnittelussa ja annamme lisätietoja valmiista reiteistä. Kysy siis rohkeasti, jos jokin jää mietityttämään!

1

Vierailukohteet

Valitse haluamasi kierros valikoimastamme tai suunnittele oma kiertoajelu toiveidesi mukaan.

2

Tilausajo

Kilpailuta reitillesi sopiva tilausajo jättämällä palvelumme kautta tarjouspyyntö. Tarjouspyynnön jättäminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua varaukseen.

3

Asiakaspalvelu

Kierrokset ovat varattavissa myös helposti ottamalla suoraan yhteyttä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@tilausajobussit.fi.

Järvenpää tutuksi puolessa päivässä

Järvenpään ja Tuusulanjärven tunnetuimpia kohteita läpikäyvä kierros, johon on koottu sopiva annos niin historiaa, kulttuuria kuin paikallisia helmiä. Kierrosta varten kannattaa varustautua mukavilla kävelykengillä ja aimo annoksella utealiaisuutta.

Kierroksen kesto on 6 – 6,5 h riippuen liikennetilanteesta ja lähtöpaikasta.

Järvenpään rautatieasemalta, valitsemaltasi alueen hotellilta tai Helsinki-Vantaan lentokentältä. Voit valita valmiin reittimme tai suunnitella oman reittisi.

Ainolan tilausajo
Halosenniemi tilausajo

Järvenpää tutuksi puolessa päivässä

Reitti sisältää seuraavat kohteet:

Sibeliusten Ainola
Ainola on Suomen kansainvälisesti tunnetuin kotimuseo ja ainutlaatuinen osa Suomen kansallista kulttuuriperintöä Järvenpäässä, Tuusulanjärven rantamaisemissa.

Vierailu alkuperäisessä asussa säilytetyssä Ainolassa on ainutlaatuinen aikamatka viime vuosisadan kotikulttuuriin, musiikin ja kuvataiteen maailmaan.
Kakkutalo Gilan
Neljänkymmenen vuoden ajan Kakkutalo Gilan on valmistanut suussa sulavia herkkuja. Yritys on kasvanut viimeisen neljännesvuosisadan aikana kahden leipurin unelmasta – keskisuureksi elintarvikealan yritykseksi. Yritys työllistää tänä päivänä noin kaksikymmentä kädentaitajaa elintarvikealan eri osa-alueilta.
Kellokosken sairaalamuseo
Kellokosken sairaalamuseo kätkee sisälleen länsimaisen mielisairaanhoidon historian – sen helmet ja hairahdukset. Sairaalan perustamisesta 1915 karttunut kokoelma toimii yhä alan opetuskokoelmana. Sairaalamuseossa on esillä sairaalan vanhaa esineistöä, kuten lobotomiainstrumentteja ja sokkihoidoissa käytettyjä välineitä, sekä potilaiden työterapiassa valmistamia esineitä ja taidetöitä. Sairaalamuseo kertoo paitsi ihmismielen rikkaudesta ja haavoittuvuudesta myös hoivatyön ammattilaisten rakkaudesta vaikeaan lajiinsa – psykiatriaan.
Halosenniemi
Taidemaalari Pekka Halosen vuonna 1902 valmistunut kansallisromanttinen ateljeekoti Halosenniemi sijaitsee Tuusulanjärven rannalla. Alkuperäiseen asuunsa entisöity Halosenniemi toimii taidemuseona, joka kertoo Pekka Halosen taiteesta sekä hänen elämäntyöstään ja ystävistään, jotka loivat maineikkaan Tuusulan Rantatien taiteilijayhteisön. Museon erikoisnäyttelyt esittelevät Pekka Halosen taidetta yhdistäen sitä hänen aikalaistensa ja myöhempien aikakausien tuotantoon.
Lottamuseo
Lottamuseo on ammatillisesti hoidettu erikoismuseo, joka tallentaa Lotta Svärd -järjestön ja sen jäsenten historiaa sekä tutkii naisten vapaaehtoista työtä osana maamme historiaa. Lottamuseota ylläpitää Lotta Svärd Säätiö.
Ravintola Huvila
Sesongin raaka-aineet, lähituotanto ja -luonto, ekologisuus, hävikin minimoiminen, lohturuoka sekä lämminhenkinen palvelu kuvaavat Huvilaa konseptina.

Aikataulu ja hinta

Esimerkki:

09.00 Lähtö Järvenpään rautatieasemalta

09.30 – 10.30 Sibeliusten Ainola

10.45 – 11.15 Kakkutalo Gilan

11.30 – 12.15 Kellokosken sairaalamuseo

12.30 – 13.15 Halosenniemi

13.30 – 14.30 Ravintola Huvila

14.45 – 15.30 Lottamuseo

Hinnat alkaen 12€/henkilö + sisäänpääsymaksut