Kilpailuta tilausajot Joensuussa

Kilpailuta tilausajo helposti ja turvallisesti. Kilpailuttaminen ei sido varaamaan kuljetusta.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Tilausajot Joensuussa

  Oletko järjestämässä tapahtumaa Joensuussa? Tarvitsetko sopivan bussin ja kuljettajan seurueellesi? Omabussi.fi sivusto auttaa sinua löytämään sopivan bussiyrityksen Joensuusta. Työskentelemme useiden luotettujen bussiyritysten kanssa lähialueilla. Lähettämällä ilmaisen tarjouspyynnön palvelussamme saat tarjouksia alueesi linja-autoyrityksiltä. Kilpailuta tilausajotarpeesi ja varmista ettet maksa liikaa.

  Joensuussa on paljon nähtävää ja koettavaa. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa järjestetään paljon urheilu ja kulttuuritapahtumia. Joensuusta löydät myös paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hyviä ravintoloita ja ulkoilumahdollisuuksia. Omalla tilausajobussilla seurueesi matkustaa suoraan ovelta ovelle.

  Kiertoajelut

  Kiertoajeluita järjestetään paljon varsinkin kesäisin. Usein kierrokset alkavat ja päättyvät samasta osoitteeesta. Bussilla kaupungin ja lähialueiden tärkeimmät nähtävyydet ja kohteet ehtii näkemään saman päivän aikana. Huolella suunniteltu kierros jää varmasti mieleen pidemmäksi aikaa. Sopivasti luontoa, kulttuuria ja ruokailuja on hyväksi todettu konsepti. Paikallisen oppaan esittelemänä kierroksesta saa enemmän irti. Harkitse siis oppaan tilaamista kierroksellesi.

  Joensuun taide- ja kulttuuritarjonta

  Joensuusta löytyy paljon taide- ja kulttuuritarjontaa. Kaupunginteatterissa voi nauttia elämyksellisistä esityksistä ja taidemuseossa pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä.

  Usein kysyttyä tilausajoista

  Montako ihmistä mahtuu bussiin?
  Linja-autoja on paljon eri kokoisia. Pikkubusseihin mahtuu yleensä yli 9–20 matkustajaa kuljettajan lisäksi. Pikkubusseissa ei välttämättä ole suuria tavaratiloja, joten matkatavaramäärä on syytä pitää maltillisena. Turistibusseihin eli täysikokoisiin pitkänmatkanbusseihin mahtuu 21–60 matkustajaa. Turistibusseissa on matkustamon alla matkatavara ruuma, johon matkatavarat mahtuvat.
  Miten tilausajo kannattaa kilpailuttaa?
  Suosittelemme lähettämään tarjouspyynnön helposti Omabussi.fi sivustolla alueesi liikennöitsijöille. Vaihtoehtoisesti voit myös kontaktoida suoraan alueesi yrityksiä – lopputulos on sama.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Koko Suomessa
  Palvelussamme voit kilpailuttaa tilausajot kaikkialla Suomessa.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää tilausajotarjouksia omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Älä maksa tilausajoista liikaa

  Bussin ja kuljettajan vuokraaminen voi olla haastavaa. Alussa ei välttämättä tiedä keneltä pyytäisi tarjouksia ja paljonko matkan pitäisi kustantaa. Alapuolelle on kerätty vastauksia yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

  Paljonko tilausajo maksaa?
  Tilausajon hinta muodostuu kalusto-, henkilöstö- ja polttoainekustannuksista. Hintaan vaikuttaa myös sesonki, paikallinen saatavuus sekä matkasi päivämäärä. Tilausajo kannattaa kilpailuttaa ja varata hyvissä ajoin. Hyvissä ajoin kilpailuttamalla saat enemmän tarjouksia ja todennäköisesti edullisemman hinnan.
  Miten kilpailutan bussin Joensuussa?
  Bussin kilpailuttaminen on helppoa ja turvallista. Lähetä tarjouspyyntö sivullamme, niin saat tarjouksia alueesi liikennöitsijöiltä suoraan sähköpostiisi. Tilausajon kilpailuttaminen vie noin minuutin ja on täysin ilmaista. Kilpailuttaminen ei vaadi rekisteröintiä, eikä sido sinua tilaamaan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimella +358 41 318 8884 (arkisin 10-15).
  Minkälainen bussi kannattaa tilata?
  Joensuun alueella on paljon erilaisia linja-autoja, joten löydät varmasti tarpeeseesi sopivan. Lyhyillä kaupungin sisäisillä matkoilla ryhmällenne voi riittää kaupunkibussi. Pääsääntöisesti tilausajoilla käytetään kuitenkin turistibusseja. Turistibussit ovat hiljaisia, tilavia ja noin 49-60 paikkaisia. Pienemmille ryhmille voi riittää 15-20 paikkainen pikkubussi. Lue lisää erilaisista busseista blogistamme.
  Kuinka aikaisin tilausajo kannattaa varata?
  Mitä aikaisemmin pyydät tarjouksia, sitä enemmän saat tarjouksia. Tämä korostuu sesonkeina touko-kesäkuussa, elo-syyskuussa ja viikonloppuisin. Jos liikennöitsijä on jo myynyt loppuun he eivät voi enään tarjota matkaa. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon viimeistään 1-2 kk ennen lähtöpäivää.

  Tilausajot yrityksille Joensuussa

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Joensuussa on paljon kohteita, jotka sopivat hyvin yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Saimaa tarjoaa monipuolisesti ulkoilumahdollisuuksia. Voit lähteä tiimisi kanssa esimerkiksi melontaretkelle Pielisjoelle tai vaikka harjoittelemaan erä- ja selviytymistaitoja Karu Survivalin opastukseen, jossa voi myös kokeilla ampumahiihtoa. Omalla tilausajolla matkat taittuvat sujuvasti suoraan perille asti.

  Messut ja tapahtumat

  Messut ovat oiva tilaisuus tavata uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita sekä esitellä yrityksen tuotteita. Olipa suuntana sitten Kuopio, Helsingin tai Tampere, matka taittuu leppoisasti tilausajobussin kyydissä. Voitte tiimin kanssa käydä läpi päivän ohjelmaa, tehdä kukin omia töitä tai vain istua alas ja rentoutua matkan ajaksi. Tilausajo on usein myös kustannustehokkain vaihtoehto matkustaa paikasta toiseen isomman tiimin kanssa.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä kuljetukset vaivattomasti Joensuun lentoasemalta suoraan määränpäähäsi. Omalla tilausbussilla ei tarvitse ahtautua epämääräisiin takseihin eikä odottaa julkisen liikenteen busseja. Kaikki mahtuvat kätevästi kerralla yhteen linja-autoon, jolla matka määränpäähän taittuu sujuvasti. Lentokentällä bussi odottaa seurueenne saapumista ja palvelee teitä juuri aikataulujenne mukaan. Kilpailuta oma bussi jo tänään.

  Luokkaretket Joensuussa

  Luokkaretkiä suunniteltaessa kuljetus on olennainen osa päivää. Varsinkin lasten kanssa retkeillessä oman luokan käytössä oleva bussi on oiva tapa matkustaa koululta kohteeseen. Lapset pysyvät turvassa bussin sisällä, eikä kukaan vahingossakaan pääse eksymään kesken matkan.

  Kokosimme muutamia luokkaretkikohdeideoita Joensuun alueelta. Kaikki aktiviteetit eivät välttämättä sopi kaikenikäisille. Lue lisää ja valitse sopivin.

  • Kaski – Karelian seikkailu ja kiipeily järjestää monenlaisia kiipeilyelämyksiä sekä kiipeilyohjausta niin sisätiloissa kuin Joensuun kauniissa luonnossakin.
  • Laskettelukeskus Mustavaarassa pääsee kokemaan vauhdin huumaa eri mittaisissa laskettelurinteissä sekä pulkkamäessä.
  • FunMotion tarjoaa monenlaisia kokemuksia aina laaser- ja nerf-taisteluista pakohuonepeleihin sekä eksymisharjoituksista paljussa rentoutumiseen.
  • Outokummun vanha kaivos kaivosmuseoineen tarjoaa kurkistuksen syvälle maan alle sekä Suomen kaivostyön historiaan.
  • Pohjois-Karjalan museo Hilma on maakuntamuseo, jossa riittää kiinnostavia, Pohjois-Karjalan historiasta, kulttuurista ja luonnosta kertovia näyttelyitä.

  Häät ja yksityistilaisuudet

  Tilausajo on paras tapa siirtyä kirkolta juhlapaikalle ja juhlapaikalta jatkoille. Vieraiden yhteiskuljetuksella varmistat etteivät juhlakansa kiirehdi kotiin ja jätä jatkoja välistä. Varmista kuljetuksellesi oikea hinta ja kilpailuta tilausajo jo tänään.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat tottuneesti Joensuussa.
  Shuttle bussit
  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Joensuussa on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tapahtumaideoita Joensuussa

  Joensuussa järjestetään tapahtumia läpi vuoden. Olitpa tapahtumanjärjestäjä, tapahtumavierailija tai vaikka esiintyjä kuljet tapahtumapaikalle kätevästi omalla tilausajolla. Kilpailuttamalla tilausajosta ei tarvitse maksaa liikaa. Varmista oikea hintataso ja valitse sopivimman liikennöitsijän tarjous.

  Popkatu valtaa Joensuun kävelykeskustan usean päivän ajaksi joka kesä. Ohjelmassa on niin teatteria, musiikkia, tanssia, kilpailuja kuin sirkustaidettakin kaiken ikäisille.  

  Jokavuotinen Joensuun Parafest tarjoaa sekä suomalaisille että kansainvälisille parataiteilijoille tilaisuuden tuoda luomaansa taidetta suuren yleisön koettavaksi. Festivaalien aikana pääsee nauttimaan niin runoista, musiikista, teatterista, kuvataiteesta, elokuvista kuin kiinnostavista seminaareistakin.

  Joen Yö on joensuulaisten oma taidefestivaali, jossa koetaan valoja, ääniä, taidetta, tiedettä, liikettä sekä suuria tunteita. Joka vuoden elokuussa Joensuun kadut valtaava maksuton kaupunkitapahtuma houkuttelee koolle niin taiteen ystäviä kuin tekijöitäkin.

  Heavy Metal Knitting on juuri niin absurdi tapahtuma, kuin miltä se kuulostaakin. Joensuussa keksityssä kilpailulajissa neulotaan puikoilla kilpaa hevimetallin soidessa taustalla ja eläydytään suoritukseen tietysti täydellä sydämellä.

  Joensuun Botanian ympäristössä vuoden pimeimpään aikaan järjestettävä Visual Festival kokoaa yhteen upeita valotaideteoksia sekä kiinnostavia esityksiä kaikkien ihailtavaksi.

  Suomen suurin retkisoututapahtuma Karelia-soutu on monille tuttu jo vuosikymmenten tapaa. Joka vuoden heinäkuussa siihen osallistuu tuhansia soutajia ja melojia, jotka soutavat alas Pielisjokea. Kisapäivän aikana pääsee nauttimaan myös muista aktiviteeteista kuten lavatanssista, karaokesta sekä esimerkiksi kyykän pelaamisesta. Tapahtumasta lisää Karelia-soudun omilta sivuilta.

  Tilausajo urheilujoukkueille

  Tarvitseeko joukkueesi bussikuljetuksen? Tilausajot kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta joukkueesi budjetista ei kulu kuljetuksiin enempää kuin on tarpeen. Omabussin avulla voit kätevästi kilpailuttaa joukkueesi tilausajot. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido mihinkään.

  Tilausajon urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein paras ja helpoin vaihtoehto on tilata oma tilausajo, kun matkakohde on Joensuun ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja keskittyä jo matkalla tuleviin peleihin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajopalvelut Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan kuljetuksen jokaiseen treenimatkaan, peliin tai turnaukseen. Joensuussa on tarjolla monipuolisesti tilausajoja erilaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat muualle Suomeen
  Joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille on oma tilausajo. Tilausbussilla joukkue saapuu määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Riippuen matkustajien määrästä, voit valita useista erilaisista busseista juuri sopivan ryhmällesi. Kompaktit minibussit sopivat yleensä enintään 20 hengen joukkueille, kun taas täysikokoiset linja-autot ovat sopivia noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallisesti tilaa matkatavaroille, joten joukkueille, joilla on paljon varusteita, täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa kaikki Joensuun tilausajot urheilujoukkueille ja varmistaa aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö paikan päällä
  Turnauksen edetessä usein selviää, milloin joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei huolta! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoon toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Mikäli tarvitsette kuljetuksia turnauksen aikana esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistakaa mainita tästä myös tilausajon kilpailutuksen yhteydessä. Tällä tavoin liikennöitsijät pystyvät laskemaan juuri sinulle sopivan tarjouksen.

  Suosituimpia kulttuurikohteita

  Joensuun Taidemuseo Onni
  Joensuun Taidemuseo Onni on tunnetaan sekä pysyvistä että vaihtuvista näyttelyistään, joissa voi ihailla niin eurooppalaista kirkkotaidetta, suomalaista nykytaidetta kuin esimerkiksi Kiinalaisia veistoksia yli 3000 vuoden takaa. Museossa järjestetään myös runsaasti erilaisia tapahtumia taiteen ystäville.
  Joensuun kaupunginteatteri
  Koko Pohjois-Karjalan alueen merkittävin teatteri, Joensuun kaupunginteatteri, tarjoilee runsaasti erilaisia teatterielämyksiä sekä esimerkiksi tutustumiskierroksia kulisseissa. Ohjelmistossa riittää niin komediaa, draamaa kuin lastenteatteriakin.
  Joensuun kaupunginorkesteri
  Joensuun kaupunginorkesteri pitää huolen siitä, että Joensuussa pääsee nauttimaan niin sinfonia-, kirkko-, kamari- kuin viihdemusiikistakin. Konsertteja järjestetään ympäri Joensuuta.
  Kino Tapio
  Kino Tapio on yksi Suomen vanhimmista alkuperäisessä käytössä toimivista elokuvateattereista. Kino Tapion tiloissa voi nauttia paitsi arkisista elokuvanäytöksistä myös erilaisista tapahtumista, kuten Rokumentti-rockelokuvafestivaaleista, Viscult-dokumenttielokuvafestivaaleista sekä Cinemare-kauhu- ja roskaelokuvayöstä.

  Musiikkifestivaalit lähellä Joensuuta

  Joensuussa ja lähiseuduilla järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja. Vuokraa ryhmällesi tilausajo Joensuusta ja nauti festivaaleista. Omalla bussilla varmistat, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo seurueellesi.

  • Ilosaarirock (Laulurinne, Joensuu)
  • Ilovaari (Ilosaari, Joensuu)
  • Imatra Big Band Festival (Imatra)
  • Vekararokki (Ilosaari, Joensuu)
  • Osuuskaupparock (Sirkkalan puisto, Joensuu)

  Lue lisää Joensuun kaupunginosista

  Keskusta
  Joensuun kaupungin keskusta sijaitsee Pyhäselkään laskevan Pielisjoen varrella. Sen alueelta löytyy runsaasti asutusta erilaisia palveluita, puistoja sekä kulttuurikohteita. Keskustassa vieraillessaan on syytä vierailla ainakin Joensuun kauppatorilla ja kauppahallissa sekä ihailemassa Susi kosiomatkalla -pronssiveistosta. Myös Taitokortteli on monien suosima vierailukohde.
  Linnunlahti
  Linnunlahti sijaitsee keskustan luoteispuolella ja on tunnettu Joensuun tärkeimmistä kesä- ja talviurheilupaikoista. Näihin lukeutuvat mm. lukuisat uimarannat, uimahalli, pesäpallostadion, pururata, ravirata, hiihtolatu, Joensuun areena sekä useat pyörä- ja kävelyreitit. Moni saapuu kaupunginosaan myös ihailemaan arboretumia, alppiruusupuistoa sekä tapahtumapuutarha Botaniaa. Tai ihan vain nauttimaan luonnonrauhasta.
  Kuhasalo
  Kuhasalo on maan nousun myötä niemimaaksi muuttunut saari, josta moni käyttää yhä nimitystä Kukkosensaari alueella sijainneen Kukkosen maatilan mukaan. Kaupunginosa tunnetaan sen kauniista luonnosta sekä kiinnostavasta historiasta, minkä lisäksi se on myös geologisesti merkittävä kohde. Kuhasalon päässä on keskiajalla ollut kalmisto ja muutoin alueen historiasta kertovat esimerkiksi kalliokaiverrukset sekä erämaaluostarin muistomerkki. Kuhasalo on monien suosima ulkoilualue, jota voi kiertää luontopolkua pitkin pysähdellen uimaan ja vaikkapa paistamaan makkaraa nuotiolla.
  Noljakka
  Noljakka on yksi Joensuun pidetyimmistä kaupunginosista – eikä syyttä. Luonnonläheinen kaupunginosa tunnetaan muun muassa kahdesta luonnonsuojelualueesta, joista toisesta löytyy seitsemän metriä korkea lintutorni lintubongailuun. Moni tuleekin Noljakkaan virkistäytymään, lenkkeilemään pururadoille, ulkoiluttamaan koiraa koirapuistoon tai hiihtämään valaistuille laduille. Sinkkolan kotieläinpiha on sekin varsin suosittu kesäkeidas.
  Marjala
  Marjala on varsin idyllinen kaupunginosa Höytiäisen kanvan varrella. Asuinalueet koostuvat pääsääntöisesti omakotitaloista ja rivitaloista. Nuorimmat asukkaat voivat käydä pientä paikalliskoulua. Moni tuntee Marjalan myös Joensuun bunkkerimuseosta, joka on ehdottomasti vierailunarvoinen kohde, mikäli sotahistoria kiinnostaa.
  Kiihtelysvaara
  Kiihtelysvaara oli aikanaan oma kuntansa, joka liittyi osaksi Joensuuta vuonna 2005. Kaupunginosa on suosittu retkeily- ja ulkoilukohde – liikuntapaikkoja, uimarantoja ja luontoa riittää runsaasti – mutta alueelta on tehty myös lukuisia esihistoriallisia löydöksiä, kuten tervahautoja sekä raudantekopaikkojen rauniot.
  Niinivaara
  Niinivaara näkyy kauas ja Niinivaarasta näkyy kauas, sillä kaupunginosa sijaitsee pääosin 107 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoavalla vaaralla Pielisjoen varrella. Niinivaara on kooltaan Joensuun suurimpia kaupunginosia ja sen alueelta löytyy niin Pohjois-Karjalan keskussairaala kuin esimerkiksi Karelia-ammattikorkeakoulukin.
  Rantakylä
  Joensuun ensimmäistä lähiötä, Rantakylää pidetään Joensuun toisena keskustana, sillä kaupunginosan alueella toimii lukuisia yrityksiä, urheilupaikkoja sekä esimerkiksi kaupungin toinen kasino. Runsaat viheralueet ja puistot tuovat tasapainoa tiheään rakennettuihin kerrostaloalueisiin.
  Tuupovaara
  Tuupovaara on entinen kunta ja nykyinen Joensuun kaupunginosa, jolla on pitkä historia. Tuupovaaran historiaa voi tutkia esimerkiksi Tuupovaaran kuntamuseossa ja Tuupovaaran taidetalolla. Muita vierailun arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Kulttuuritila Ullakko, Tuupovaaran puukirkko sekä lukuisat Tuupovaaran virkistysreitit.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista: