Kilpailuta tilausajot Kaarinassa

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Kaarinassa.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Tilausajot Kaarinassa

  Oletko järjestämässä tapahtumaa Kaarinassa? Tarvitsetko sopivan bussin ja kuljettajan seurueellesi? Omabussi.fi sivusto auttaa sinua löytämään sopivan bussiyrityksen Kaarinasta. Työskentelemme useiden luotettujen bussiyritysten kanssa lähialueilla. Lähettämällä ilmaisen tarjouspyynnön palvelussamme saat tarjouksia alueesi linja-autoyrityksiltä. Kilpailuta tilausajotarpeesi ja varmista ettet maksa liikaa.

  Kaarinassa on paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupungissa järjestetään paljon urheilu ja kulttuuritapahtumia. Kaarinasta löydät myös runsaasti mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hyviä ravintoloita ja ulkoilumahdollisuuksia. Omalla tilausajobussilla seurueesi matkustaa suoraan ovelta ovelle.

  Kiertoajelut

  Kiertoajeluita järjestetään paljon varsinkin kesäisin. Usein kierrokset alkavat ja päättyvät samasta osoitteeesta. Bussilla kaupungin ja lähialueiden tärkeimmät nähtävyydet ja kohteet ehtii näkemään saman päivän aikana. Huolella suunniteltu kierros jää varmasti mieleen pidemmäksi aikaa. Sopivasti luontoa, kulttuuria ja ruokailuja on hyväksi todettu konsepti. Paikallisen oppaan esittelemänä kierroksesta saa enemmän irti. Harkitse siis oppaan tilaamista kierroksellesi.

  Kaarinan taide- ja kulttuuritarjonta

  Kaarinasta löytyy paljon taide- ja kulttuuritarjontaa. Kaarina-Teatterissa voi nauttia elämyksellisistä esityksistä ja Kuusiston Taidekartanolla sekä Kaarina-talolla ihailla kiinnostavia taidenäyttelyitä.

  Usein kysyttyä tilausajoista

  Montako ihmistä mahtuu bussiin?
  Linja-autoja on paljon eri kokoisia. Pikkubusseihin mahtuu yleensä yli 9–20 matkustajaa kuljettajan lisäksi. Pikkubusseissa ei välttämättä ole suuria tavaratiloja, joten matkatavaramäärä on syytä pitää maltillisena. Turistibusseihin eli täysikokoisiin pitkänmatkanbusseihin mahtuu 21–60 matkustajaa. Turistibusseissa on matkustamon alla matkatavara ruuma, johon matkatavarat mahtuvat.
  Miten tilausajo kannattaa kilpailuttaa?
  Suosittelemme lähettämään tarjouspyynnön helposti Omabussi.fi sivustolla alueesi liikennöitsijöille. Vaihtoehtoisesti voit myös kontaktoida suoraan alueesi yrityksiä – lopputulos on sama.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Koko Suomessa
  Palvelussamme voit kilpailuttaa tilausajot kaikkialla Suomessa.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää tilausajotarjouksia omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Älä maksa tilausajoista liikaa

  Bussin ja kuljettajan vuokraaminen voi olla haastavaa. Alussa ei välttämättä tiedä keneltä pyytäisi tarjouksia ja paljonko matkan pitäisi kustantaa. Alapuolelle on kerätty vastauksia yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

  Paljonko tilausajo maksaa?
  Tilausajon hinta muodostuu kalusto-, henkilöstö- ja polttoainekustannuksista. Hintaan vaikuttaa myös sesonki, paikallinen saatavuus sekä matkasi päivämäärä. Tilausajo kannattaa kilpailuttaa ja varata hyvissä ajoin. Hyvissä ajoin kilpailuttamalla saat enemmän tarjouksia ja todennäköisesti edullisemman hinnan.
  Miten kilpailutan bussin Kaarinassa?
  Bussin kilpailuttaminen on helppoa ja turvallista. Lähetä tarjouspyyntö sivullamme, niin saat tarjouksia alueesi liikennöitsijöiltä suoraan sähköpostiisi. Tilausajon kilpailuttaminen vie noin minuutin ja on täysin ilmaista. Kilpailuttaminen ei vaadi rekisteröintiä, eikä sido sinua tilaamaan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimella +358 41 318 8884 (arkisin 10-15).
  Minkälainen bussi kannattaa tilata?
  Kaarinan alueella on paljon erilaisia linja-autoja, joten löydät varmasti tarpeeseesi sopivan. Lyhyillä kaupungin sisäisillä matkoilla ryhmällenne voi riittää kaupunkibussi. Pääsääntöisesti tilausajoilla käytetään kuitenkin turistibusseja. Turistibussit ovat hiljaisia, tilavia ja noin 49-60 paikkaisia. Pienemmille ryhmille voi riittää 15-20 paikkainen pikkubussi. Lue lisää erilaisista busseista blogistamme.
  Kuinka aikaisin tilausajo kannattaa varata?
  Mitä aikaisemmin pyydät tarjouksia, sitä enemmän saat tarjouksia. Tämä korostuu sesonkeina touko-kesäkuussa, elo-syyskuussa ja viikonloppuisin. Jos liikennöitsijä on jo myynyt loppuun he eivät voi enään tarjota matkaa. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon viimeistään 1-2 kk ennen lähtöpäivää.

  Tilausajot yrityksille Kaarinassa

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Kaarinassa on paljon kohteita, jotka sopivat hyvin yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Lämpimämmän sään sattuessa voi porukalla kokeilla vaikkapa purjehdusta tai SUP-lautailua, kun taas viileämmillä ilmoilla savusauna ja avanto kutsuvat monia. Kaarinassa riittää myös luontoa sekä kulttuurikohteita kierrettäväksi. Aktiviteetteja sisältävä päivä vaatii usein siirtymisiä paikasta toiseen. Omalla tilausajolla matkat taittuvat sujuvasti suoraan perille asti.

  Messut ja tapahtumat

  Messut ovat oiva tilaisuus tavata uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita sekä esitellä yrityksen tuotteita. Olipa suuntana sitten Helsingin tai Tampereen messukeskus, matka taittuu leppoisasti tilausajobussin kyydissä. Voitte tiimin kanssa käydä läpi päivän ohjelmaa, tehdä kukin omia töitä tai vain istua alas ja rentoutua matkan ajaksi. Tilausajo on usein myös kustannustehokkain vaihtoehto matkustaa paikasta toiseen isomman tiimin kanssa.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä kuljetukset vaivattomasti Turun tai Helsinki-Vantaan lentoasemilta suoraan määränpäähäsi Kaarinassa. Omalla bussilla ei tarvitse ahtautua takseihin eikä odottaa julkisen liikenteen busseja. Kaikki mahtuvat kätevästi kerralla yhteen linja-autoon, jolla matka määränpäähän taittuu sujuvasti. Lentokentällä bussi odottaa seurueenne saapumista ja palvelee teitä juuri aikataulujenne mukaan. Kilpailuta oma bussi jo tänään.

  Luokkaretket Kaarinassa

  Luokkaretkiä suunniteltaessa kuljetus on olennainen osa päivää. Varsinkin lasten kanssa retkeillessä oman luokan käytössä oleva bussi on oiva tapa matkustaa koululta kohteeseen. Lapset pysyvät turvassa bussin sisällä, eikä kukaan vahingossakaan pääse eksymään kesken matkan. 

  Kokosimme muutamia luokkaretkikohdeideoita Kaarinan alueelta. Kaikki aktiviteetit eivät välttämättä sovi kaikenikäisille. Lue lisää ja valitse sopivin.

  • Huvilupa tarjoilee kaikenlaisia hauskoja aktiviteetteja aina kuplafutiksesta värikuulasotiin ja laserpeleistä vesikuulapeleihin.
  • Avaruuspuisto Väisälä kutsuu tutustumaan planetaarioon, ihailemaan Suomen suurinta kaukoputkea sekä oppimaan lisää avaruudesta observatoriokierroksella.
  • Villa Wolax järjestää monenlaista ohjelmaa aina veneretkistä jousiammuntaan sekä frisbee golfiin.
  • Kuusiston-Harvaluodon melontareitti kulkee Kuusiston saaren ympäri aina Harvaluodon saarelle saakka ja mahdollistaa pysähdykset matkan varrella kiinnostavissa kohteissa.
  • Vesiliikuntakeskus Kaukavesi kutsuu uimaan useisiin uima-alatisiin, hyppimään hyppytornista ja laskemaan vesiliukumäkeä.

  Häät ja yksityistilaisuudet

  Tilausajo on paras tapa siirtyä kirkolta juhlapaikalle ja juhlapaikalta jatkoille. Vieraiden yhteiskuljetuksella varmistat etteivät juhlijat kiirehdi kotiin ja jätä jatkoja välistä. Varmista kuljetuksellesi oikea hinta ja kilpailuta tilausajo jo tänään.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.fi tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat tottuneesti Kaarinassa.
  Shuttle bussit
  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Kaarinassa on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tapahtumaideoita Kaarinassa

  Kaarinassa järjestetään tapahtumia läpi vuoden. Olitpa tapahtumanjärjestäjä, tapahtumavierailija tai vaikka esiintyjä kuljet tapahtumapaikalle kätevästi omalla tilausajolla. Kilpailuttamalla tilausajosta ei tarvitse maksaa liikaa. Varmista oikea hintataso ja valitse sopivimman liikennöitsijän tarjous. Löydät lisää ajankohtaisia tapahtumia Kaarinan kaupungin sivuilta.

  Vuosittainen, valtakunnallinen poikkitaiteellinen runotapahtuma, joka tuo yhteen runouden ystävät ja harrastajat joka helmikuu. Ohjelmaan kuuluu kaikenlaista aina runosuunnistuksesta runojoogaan ja runonlausunnasta runobingoon. Festivaaliin liittyy myös Runo-Kaarina kilpailu, jonka voittaja julkistetaan Turun Kansainvälisillä Kirjamessuilla. Voittaja palkitaan kustannussopimuksella.

  Kaarinan Piikkiössä vietetään vuosittain toukokuussa kokoperheen Piikkiö Päivää. Päivän aikana voi nauttia lukuisista kiinnostavista esityksistä sekä monenlaisesta muusta ohjelmasta.

  Vuosittain kesäkuussa järjestettävä Kaarinan musiikkiviikko värittää kaupunkia erilaisilla konserteilla sekä nuorille orkesterimuusikoille järjestettävällä leirillä.

  Joulutunnelmaan pääsee parhaiten vierailemalla vuosittain joulun alla järjestettävällä Kaarinan joulutorilla nauttimassa myyjäisistä, tunnelmasta sekä jouluisista esityksistä.

  Kaarina-talolla järjestetään vuosittain perinteiset itsenäisyyspäivän juhlat Suomen itsenäisyyspäivänä 6.12. Juhlintaan liittyy usein ansiomerkkien jakoa, lauluesityksiä, juhlapuhe, tanssimista sekä kakkukahvit. 

  Kaarina-päivä on se hetki, kun kaarinalaiset kokoontuvat yhteen juhlimaan kotikaupunkiaan sekä sen ansioituneita jäseniä. Juhlan ohjelmaan kuuluu palkintojenjakoa, urheilutempauksia, avoimia ovia, erilaisia esityksiä sekä kaikenlaista muuta tekemistä.

  Tilausajo urheilujoukkueille

  Tarvitseeko joukkueesi bussikuljetuksen? Tilausajot kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta joukkueesi budjetista ei kulu kuljetuksiin enempää kuin on tarpeen. Omabussin avulla voit kätevästi kilpailuttaa joukkueesi tilausajot. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido mihinkään.

  Tilausajon urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein paras ja helpoin vaihtoehto on tilata oma tilausajo, kun matkakohde on Kaarinan ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja keskittyä jo matkalla tuleviin peleihin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajopalvelut Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan kuljetuksen jokaiseen treenimatkaan, peliin tai turnaukseen. Kaarinassa on tarjolla monipuolisesti tilausajoja erilaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat muualle Suomeen
  Joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille on oma tilausajo. Tilausbussilla joukkue saapuu määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Riippuen matkustajien määrästä, voit valita useista erilaisista busseista juuri sopivan ryhmällesi. Kompaktit minibussit sopivat yleensä enintään 20 hengen joukkueille, kun taas täysikokoiset linja-autot ovat sopivia noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallisesti tilaa matkatavaroille, joten joukkueille, joilla on paljon varusteita, täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa kaikki Kaarinan tilausajot urheilujoukkueille ja varmistaa aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö paikan päällä
  Turnauksen edetessä usein selviää, milloin joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei huolta! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoon toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan. Mikäli tarvitsette kuljetuksia turnauksen aikana esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistakaa mainita tästä myös tilausajon kilpailutuksen yhteydessä. Tällä tavoin liikennöitsijät pystyvät laskemaan juuri sinulle sopivan tarjouksen.

  Suosituimpia kulttuurikohteita

  ”Kaarina-Teatteri”
  Kaarina-talo
  Kaarina-talossa tapahtuu ympärivuotisesti. Kaarina-salissa sekä pääkirjastossa järjestetään monenlaisia tapahtumia, minkä lisäksi näyttelytilaa erilaisille taidenäyttelyille on jopa kahdessa eri kerroksessa.
  Kuusiston Taidekartano
  Lähes 300-vuotias Kuusiston Taidekartano sijaitsee kulttuurihistoriallisesti tärkeässä sekä luonnon puolesta upeassa Kuusiston saaressa. Tämän idyllisen, punaisen kartanon tiloissa järjestetään kiinnostavia taidenäyttelyitä sekä runsaasti erilaisia tapahtumia taiteen ystäville. Pihapiiriä elävöittää myös Taidekartanon Puuveistorpuutarha.
  Tammipartion ja Sipilänmäen kesäteatterit sekä Kiertueteatteri Ykkösryhmä
  Kaarinassa toimii kaksi kesäteatteria; Tammipartion kesäteatteri sekä Sippilänmäen kesäteatteri. Lisäksi Kiertueteatteri Ykkösryhmä ylläpitää kesäteatteria Kuusiston linnanraunioilla kiertueteatteritoimintansa ohella.

  Musiikkifestivaalit lähellä Kaarinaa

  Kaarinassa ja lähiseuduilla järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja. Vuokraa ryhmällesi tilausajo Kaarinasta ja nauti festivaaleista. Omalla bussilla varmistat, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo seurueellesi.

  • Saaristo (Kaarina)
  • Elos Fest (Kaarina)
  • Ruisrock (Turku)
  • Aura Fest (Turku)
  • Salo Friends & Music Festival (Salo)

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista: