Kilpailuta tilausajot Keravalla

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Keravalla.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajosi liikennöitsijät ja jätä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussivuokraus Keravalla – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Keravalta? Kaupungilla on tarjota paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Keravalla järjestetään lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, minkä lisäksi sieltä löytyy mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Keravalla. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri Uuttamaata, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Keravalla. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja minibussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussin vuokraaminen Keravalla voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Keravalla.

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Keravalla?
  Tilausajon kilpailuttaminen Keravalla ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.
  Minkälaisia busseja on Keravalla saatavilla?
  Keravalla on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Keravalla?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Shuttle-bussit Keravalla

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Keravalla on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tilausajot yrityksille Keravalla

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Tilausajon suunnittelu yrityksille
  Virkistys- ja työhyvinvointipäivät, messut, tehdaskierrokset ja muut yritysten kuljetustarpeet saattavat edellyttää koko porukan siirtymistä samaan paikkaan samanaikaisesti. Ryhmän kanssa liikuttaessa tilausajo on kätevin ja usein myös edullisin vaihtoehto. Kilpailuttamalla tilausajon kauttamme Keravalla varmistat aina oikean hinnan tilausajollesi. Olipa kyseessä pieni tai iso yritys, joka tarvitsee tilausajon, kauttamme kilpailutat kuljetukset kaiken kokoisille ryhmille.
  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät
  Lataa tiimisi kanssa akkuja reippailemalla Haukkavuoren luonnonsuojelualueella, kokeilkaa frisbeegolfia, ottakaa toisistanne mittaa erilaisten kamppailulajien parissa, pelatkaa pakohuonepelejä, nauttikaa kuplajalkapallosta tai vierailkaa jossain Keravan museoista. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.
  Konferenssit ja messut
  Konferenssit tarjoavat yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua samanhenkisten ammattilaisten kanssa ja edistää liiketoimintaansa. Olipa suunta sitten Helsingin, Turun tai Tampereen messukeskukseen, tilausajon ansiosta koko tiimisi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn, kun oma kuljettaja varmistaa, että saavutte perille ajoissa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.
  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset
  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta Keravalle – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla Keravalle.

  Tilausajot urheilujoukkueille Keravalla

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Keravalla urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Keravan ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten.
  Turnausmatkat Keravalta muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Bussikuljetuksella joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 40-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Keravan tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Keravalla pelaa useita urheilujoukkueita. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille Keravalla

  Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Keravalla tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  Luokkaretken järjestäminen Keravalla
  Bussivuokraus yksinkertaistaa seuraavaa opintomatkaasi Keravalla. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse sinulle juuri oikea bussi.

  Kilpailuttamalla usean eri yrityksen, saat parhaan mahdollisen hinnan tilausajollesi. Alaikäisten kanssa matkustaminen ruuhkaisissa kaupungeissa asettaa opettajille useita haasteita, sillä jokaista lasta pitää ehtiä tarkkailla. Vuokraamalla oman bussin, koko luokka matkustaa ovelta ovelle samassa ajoneuvossa. Oppilaiden laskeminen bussin käytävää pitkin käy käden käänteessä.

  Keravalla on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki.

  – Extreme Arena on mainio paikka treenata tarkkuuttaan ja ryhmäytyä esimerkiksi lasersodan sekä airsoft-kisailun parissa.
  – Heikkilän kotiseutumuseo kertoo tarinaa siitä, millaista elämä on Keravalla ollut 1700-luvun lopulla. Seikkailla voi vaikkapa Heikkilän tyttären Adolfiinan kätköpolkua pitkin.
  – Kerava-kierros on paras tapa tutustua kaupunkiin. Keravanjoen ranta, Kainukallion juoksuportaat ja Sherwood-kyltti ovat varsin ikonisia ulkoilmanähtävyyksiä. Katsastaa kannattaa myös Aurinkomäen Walk of Fame, joka on melkein kuin Hollywoodissa. Sekä tietysti Keravan kartano.
  – Taide- ja museokeskus Sinkka kokoaa yhteen niin nykytaidetta, muotoilua kuin paikallishistoriaakin. Näyttelyitä voi ihailla joko omaan tahtiin tai opastetulla kierroksella.
  – Talma sijaitsee vain muutamien kilometrien päässä Keravan keskustasta ja tarjoaa elämyksiä niin minigolfin, paintballin, kiipeilyn kuin maastopyöräilynkin parissa. Talvisin Talmassa pääsee laskettelemaan.

  Bussikuljetus häihin Keravalla

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Keravalla hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten puistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.fi:n kautta varaat käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Keravalle varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Keravalla ja Uudellamaalla kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten Savioon, Kiltaan, Kalevaan tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Tutustu Keravan taide- ja kulttuuritarjontaan

  Keravalla on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Keravalla on jokaiselle jotakin.

  Linja-auton tai pikkubussin vuokraus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Keravan taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Taide- ja museokeskus Sinkka
  Elis Sinistön Villa Mehu on hyvin omaleimainen kohde, jossa voi ihailla luonnon keskelle rakennettuja mielikuvituksellisia majoja, saunoja ja muita rakennelmia.
  Keravan Teatteri
  Keravan Teatteri on toiminut jo 1900-luvun alkupuolelta saakka tarjoten monipuolista teatteritaidetta sekä esimerkiksi valokuvanäyttelyitä. Teatterin lavoilla nähdään niin klassikoita kuin ajankohtaisempiakin aiheita käsitteleviä näytelmiä.
  Keravan Ooppera
  Keravan Ooppera on saanut alkunsa aktiivisten oopperaharrastajien ideasta luoda toinen toistaan upeampia ooppera- ja musikaaliesityksiä. Keravan Oopperan kotinäyttämönä toimii Kerava-sali.
  Keravan kaupunginkirjasto
  Keravan kaupunginkirjastossa järjestetään runsaasti tapahtumia eri ikäisille. On taidenäyttelyitä, kirjailijatapaamisia, kirjaseikkailuita, loruhetkiä, lukupiirejä lukukoira Kaitsun kanssa sekä konsertti-iltoja.

  Suosittuja tapahtumia Keravalla

  Keravalla tapahtuu aina jotain, vuodenajasta riippumatta. Kilpailuttamalla minibussin tai linja-auton saat edullisesti oman tilausajon suoraan kohteeseen.

  Sirkusmarkkinat
  Sirkusmarkkinat järjestetään Keravalla joka syksy. Niiden aikana pääsee nauttimaan niin monipuolisista sirkushuveista, työpajoista kuin esimerkiksi Suomen Tivolin laitteistakin. Mahan voi täyttää paikallisilla herkuilla ja mukaan napata jotain kivaa myyntikojuista.
  Valkosipulifestivaalit
  Valkosipulifestivaalit valtaavat Keravan kävelykadun ja Aurinkomäen vuosittain ja tuovat mukanaan hurmaavan valkosipulin tuoksun. Maistella voi esimerkiksi valosipulijäätelöä, valkosipuliolutta ja muita valkosipuliherkkuja. Nauttia voi myös erilaisista ohjelmanumeroista kuten musiikkiesityksistä sekä runonlausunnasta.
  Keravan päivä
  Keravan päivä on avoin ja maksuton kaupunkitapahtuma, jota vietetään joka kesä Keravan puistoissa, pihoilla, aukioilla sekä kodeissa. Päivän sisältö vaihtelee vuosittain, mutta aikaisempien Keravan päivien ohjelmiin on kuulunut muun muassa pop-up -kahviloita, katutaidetta, konsertteja, taidenäyttelyitä, autotallikirppiksiä sekä kaikkea muuta mukavaa. Yksi tärkeimmistä ohjelmanumeroista on Keravan tähti -laatan saajan ja Vuoden keravalaisen julkistus.
  Kerava Jazz
  Kerava Jazz on jazz-musiikkia juhlistava festivaali, joka järjestetään Keravalla joka vuoden kesäkuussa. Eri lavoille ympäri kaupunkia nousee näyttävä kattaus niin kotimaisia kuin kansainvälisestikin tunnettuja artisteja. Joihinkin konsertteihin on vapaa pääsy, kun taas toisiin on varattava liput.

  Lue lisää Keravan kaupunginosista

  Alle on kerätty tietoa Keravan eri alueista.

  Keravan keskusta
  Keravan keskusta sijaitsee kirjaimellisesti keskellä Keravaa. Keskustasta löytyy useita herkullista ruokaa tarjoilevia ravintoloita sekä houkuttelevia drinkkejä valmistavia baareja. Päivää voi viettää kiertelemällä myös kivijalkaliikkeitä, shoppailemalla kauppakeskus Karusellissa tai kokeilemalla tunnelmallisia kahviloita. Aurinkomäen puistossa, Keravan kaupunginkirjastossa ja Kerava-salissa tapahtuu kaikenlaista. Moni pysähtyy ihailemaan mielellään myös Keravan kirkkoa ja pistäytyy kiertämään taidenäyttelyitä taide- ja museokeskus Sinkkaan.
  Kaleva
  Kaleva on väkilukunsa puolesta Keravan suurin kaupunginosa, josta löytyy asutuksen sekä koulujen lisäksi erimerkiksi urheilupuisto jalkapallokenttineen, maauimaloineen ja jäähalleineen. Ei siis ihmekään, että Kalevaa suosivat niin perheet kuin urheilunkin ystävät. Ulkoilla voi monissa kaupunginosan puistoissa.
  Kilta
  Kilta on pinta-alansa puolesta pienin kaupunginosa, jota kuvaillaan usein idylliseksi ja puistomaiseksi – puistoja Killan alueelta löytyy nimittäin useampi. Virkistymään voi tulla yksin tai vaikka karvaisen kaverinsa kanssa, sillä koirien ulkoilutukseen on varattu useampi viheriö. Koulujen, päiväkotien, kauppojen ja pienten yritysten lisäksi kaupunginosan rajojen sisäpuolelle mahtuu myös urheilutiloja erilaiseen harrastamiseen.
  Sompio
  Sompio sopii luonnossa liikkujalle. Ulkoilureittejä kiertäessään voi pysähtyä Sompionplotille ihailemaan uiskentelevia sorsia. Talvisin ilmojen viiletessä pääsee Sompion kentälle luistelemaan ja pelaamaan jääkiekkoa. Yhteisöllisessä kaupunginosassa järjestetään vuosittain myös kyläjuhlat.
  Ahjo
  Ahjo sijaitsee Keravan ydinkeskustan itäpuolella ja sen rajojen sisäpuolelta löytyy niin omakotitaloalue, kerrostaloalue kuin teollisuusaluekin. Muutoin Ahjo on varsin vehreää seutua. Patikoimaan voi lähteä esimerkiksi Ollilammelle ja talvella päivää viettää Keinukallion talviurheilukeskukselle.
  Savio
  Savio on väkirikasta seutua keskustan lounaispuolella. Sen tunnetuimpiin maamerkkeihin lukeutuu muun muassa Klondyke-talo, jonka tiilenvärisissä tiloissa on toiminut useampi yritys ja seura vuosikymmenien saatossa. Saviosta löytyy peruspalveluiden ja yritysten toimipisteiden lisäksi myös puistoja sekä virkistysalueita, jotka houkuttelevat ulkoilijoita.
  Jokivarsi
  Jokivarsi on harvaan asuttu kaupunginosa kirjaimellisesti Keravanjoen varrella. Se onkin oivaa aluetta ulkoilla ja nauttia luonnosta. Jokivarresta löytyy esimerkiksi Keinukallion urheilupuisto frisbeegolfratoineen ja juoksuportaineen.
  Yli-Kerava
  Yli-Kerava (tai Ylikerava) on Keravan kaupunginosa, joka löytyy kartalla suoraan keskustan pohjoispuolelta. Laajalla alueella asuu hyvin vähän ihmisiä, mikä jättääkin runsaammin tilaa ulkoilualueille ja puhtaalle luonnolle. Palveluita on tarjolla myös melko vähän, mutta keskustaan ei Yli-Keravalta matkaa onneksi kauaa.
  Ali-Kerava
  Ali-Kerava (tai Alikerava) on pääosin teollisuusaluetta. Kaupunginosaan kuuluu toki myös muutama asuinalue sekä joitain peruspalveluita.
  Kaskela
  Kaskela tarjoilee hieman kaikenlaista. Harvaan asutulta alueelta löytyy muun muassa Haukkavuoren perintömetsä luontopolkuineen, useampi ratsastustalli sekä tietysti peruspalvelut. Kaskelaan kannattaa saapua viettämään esimerkiksi aurinkoista syyspäivää ulkoilun merkeissä.

  Tilausajo Helsinki-Vantaan lentoasemalla

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohteeseen voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisin joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa.  Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla oma tilausajo palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuta oma bussi, niin me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa bussi- ja linja-autokuljetukset myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista: