Kilpailuta tilausajot Kirkkonummella

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Kirkkonummella.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajosi liikennöitsijät ja jätä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussivuokraus Kirkkonummella – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Kirkkonummelta? Paikkakunta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Kirkkonummella on lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kirkkonummelta suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Kirkkonummella. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri Uuttamaata, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Kirkkonummella. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja minibussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussin vuokraaminen Kirkkonummella voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Kirkkonummella.

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Kirkkonummella?
  Tilausajon kilpailuttaminen Kirkkonummella ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.
  Minkälaisia busseja on Kirkkonummella saatavilla?
  Kirkkonummella on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Kirkkonummella?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Shuttle-bussit Kirkkonummella

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Kirkkonummella on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tilausajot yrityksille Kirkkonummella

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Tilausajon suunnittelu yrityksille
  Virkistys- ja työhyvinvointipäivät, messut, tehdaskierrokset ja muut yritysten kuljetustarpeet saattavat edellyttää koko porukan siirtymistä samaan paikkaan samanaikaisesti. Ryhmän kanssa liikuttaessa tilausajo on kätevin ja usein myös edullisin vaihtoehto. Kilpailuttamalla tilausajon kauttamme Kirkkonummelta varmistat aina oikean hinnan tilausajollesi. Olipa kyseessä pieni tai iso yritys, joka tarvitsee tilausajon, kauttamme kilpailutat kuljetukset kaiken kokoisille ryhmille.
  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät
  Lataa tiimisi kanssa akkuja reippailemalla Porkkalanniemessä, pelaamalla frisbeegolfia luonnon keskellä, lähtemällä pitkälle ratsastusretkelle, vierailemalla museossa, vuokraamalla saunalautan tai vaikkapa pulahtamalla uimaan Långvik Span altaisiin. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.
  Konferenssit ja messut
  Konferenssit tarjoavat yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua samanhenkisten ammattilaisten kanssa ja edistää liiketoimintaansa. Olipa suunta sitten Helsingin, Turun tai Tampereen messukeskukseen, tilausajon ansiosta koko tiimisi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn, kun oma kuljettaja varmistaa, että saavutte perille ajoissa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.
  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset
  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kirkkonummelle – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla Kirkkonummelle.

  Tilausajot urheilujoukkueille Kirkkonummella

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Kirkkonummella urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Kirkkonummen ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten.
  Turnausmatkat Kirkkonummelta muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Bussikuljetuksella joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 40-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Kirkkonummen tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Kirkkonummella pelaa useita urheilujoukkueita. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille Kirkkonummella

  Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Kirkkonummella tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  Luokkaretken järjestäminen Kirkkonummella
  Bussivuokraus Kirkkonummella yksinkertaistaa seuraavaa luokkaretkeäsi. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse sinulle juuri oikea bussi.

  Kilpailuttamalla usean eri yrityksen, saat saamaan parhaan mahdollisen hinnan tilausajollesi. Alaikäisten kanssa matkustaminen ruuhkaisissa kaupungeissa asettaa opettajille useita haasteita, sillä jokaista lasta pitää ehtiä tarkkailla. Vuokraamalla oman bussin, koko luokka matkustaa ovelta ovelle samassa ajoneuvossa. Oppilaiden laskeminen bussin käytävää pitkin käy käden käänteessä.

  Kirkkonummella on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki:

  – Ragvaldsin museoalue tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa vuosisatojen taa ja oppia entisaikojen maatilaelämästä sekä ajasta Neuvostoliiton vallan alla.
  – Rehndahlin kotieläinpiha on täynnä erilaisia eläimiä aina pikkuruisista miniatyyrihevosista aaseihin sekä vuohiin.
  – Peuramaa Ski on Kirkkonummen paras paikka lasketella. Rinteitä riittää useampia ja halutessaan voi nauttia myös Vinterparkin pomppulinnoista, pulkkamäistä, karuselleista sekä musita aktiviteeteista.
  – ProGames paintballpuisto on paikka, jossa vauhtia riittää. Värikuulasota nostaa hien pintaa, luo jännitystä ja tiivistää porukkaa.
  – Veneretki Kirkkonummen saaristoon on täynnä vauhtia, elämyksiä ja kauniita maisemia.

  Bussikuljetus häihin Kirkkonummella

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Kirkkonummella hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten puistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.fi:n kautta varaat käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Kirkkonummelle varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Kirkkonummella ja Uudellamaalla kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten Långvikiin, Veikkolaan tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Tutustu Kirkkonummen taide- ja kulttuuritarjontaan

  Kirkkonummella on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nähdä ooppera-esityksen, kokea pianokonserton tai nauttia teatteriesityksestä, Kirkkonummella on jokaiselle jotakin.

  Bussikuljetus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Kirkkonummen taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri lähialueita. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Villa Mehu
  Elis Sinistön Villa Mehu on hyvin omaleimainen kohde, jossa voi ihailla luonnon keskelle rakennettuja mielikuvituksellisia majoja, saunoja ja muita rakennelmia.
  Galleria Etsivätoimisto
  Galleria Etsivätoimisto on taidegalleria, jonka tiloissa voi nauttia kiinnostavista ja vaihtuvista taidenäyttelyistä.
  Masalan Nuorisoteatteri
  Masalan Nuorisoteatteri on ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka esittää vuosittain useampia näytelmiä ja järjestää erilaisia teatterikursseja nuorille.
  Kirkkonummen kamariorkesteri
  Kirkkonummen kamariorkesteri on toiminut jo useamman vuosikymmenen esittäen sinfonioita, konserttoja, oratorioita ja oopperoita esimerkiksi Kirkkonummen kirkon tiloissa.

  Suosittuja tapahtumia Kirkkonummella

  Kirkkonummella sekä sen lähialueilla tapahtuu aina jotain, vuodenajasta riippumatta. Olitpa tapahtumasuunnittelija järjestämässä joukon ammattilaisia messuille tai jäsen tosi elokuvafaneista koostettua kaveriporukkaa matkalla uutuuden ensi-iltaan, kilpailuttamalla tilausbussin saat tehokkaasti ja edullisesti oman tilausajon suoraan kohteeseen.

  Kirkkonummi-päivä
  Kirkkonummi-päivä järjestetään elokuun loppupuolella ja sitä vietetään usein oikeastaan useammankin päivän ajan. Tarkoituksena on tuoda kirkkonummelaiset yhteen. Tarjolla on monenlaista ohjelmaa vuodesta riippuen. Aikaisempina vuosina Kirkkonummi-päivillä on muun muassa päässyt tivolilaitteiden kyytiin, kurkistamaan paloasemalle ja kerimään itse villaa lampaista. Myös monet Kirkkonummen kunnan kotiseutumuseot ovat usein auki tarjoten opastettuja kierroksia.
  Jouluillalliset ja joululounaat Wohls Stallissa
  Jouluillalliset ja joululounaat Wohls Stallissa järjestetään joulun alla ja vuodesta riippuen jopa useampana eri päivänä. Tarjolla on huolella valmisteltu menu täynnä ihania jouluisia herkkuja, joita monet saapuvat maistelemaan pidemmänkin matkan päästä. Ainutlaatuinen tallimiljöö luo sekin hyvin jouluisen tunnelman erityisesti illan pimetessä.
  Degerbyn Possujuhlat
  Degerbyn Possujuhlat järjestetään joka kesä Degerbyssä Inkoon puolella, lyhyen ajomatkan päässä Kirkkonummelta. Niiden aikana pääsee nauttimaan nostalgisesta aikuismusiikista, jota saapuvat esittämään usein jopa kansainväliset artistit, sekä tietysti herkullisista tarjoiluista.
  Joulumarkkinat
  Joulumarkkinat luovat joulutunnelmaa eri puolilla Kirkkonummea sopivasti joulun alla. Lions Club Kirkkonummi tapaa järjestää hyvin perinteiset joulumarkkinat poniratsastuksineen ja leivonnaisineen Kirkkonummen keskustan torilla. Masalan joulubasaaria voi tuilla ihailemaan Ingvastin navetan ylisillä, sisätiloissa ja pihamaalla. Evitskogissa markkinatunnelmaan pääsee sukeltamaan Evitskogin vanhan koulun pihassa.
  Veikkola-päivä
  Veikkola-päivä tuo yhteen kyläläiset, yrittäjä, yhdistykset ja muut toimijat nauttimaan vuosittain järjestettävistä ohjelmista kuten kirpputoreista sekä musiikkiesityksistä. Tapahtuman luonne vaihtelee vuoden mukaan ja se on osa Avoimet Kylät -päivän tapahtumia.
  Juhannus
  Juhannus on suomalaisille tärkeä juhla ja sitä juhlitaan myös laajalti eri puolella Kirkkonummen kuntaa. Kaikki sahtikulttuurista kiinnostuneet voivat osallistua juhannussahdin valmistamiseen. Toki saunominen ja uiminen kuuluvat nekin tiiviisti juhannukseen. Veikkolassa tavataan polttaa olosuhteiden salliessa juhannuskokko, jota voi saapua vapaasti ihailemaan.
  Porkkala Race
  Porkkala Race on Kantvikin purjehtijoiden kauden päätapahtuma, joka on suunnattu kaikille purjehduksen ystäville. Purjehduskilpailuihin voi osallistua joko yksin tai perheen kesken. Purjehduksen lomassa saa nauttia kauniista Porkkalanselän ja Upinniemen maisemista. Suorituksen jälkeen iltaa voi jatkaa vielä paikallisessa Café Purjeessa yhdessäolosta sekä live-musiikista nautiskellen.

  Lue lisää Kirkkonummen eri alueista

  Alle on kerätty tietoa Kirkkonummen eri alueista.

  Kirkkonummen keskusta
  Kirkkonummen keskusta sijaitsee lähestulkoon keskellä suurta ja muutoin varsin hajanaista kuntaa. Se on kehittynyt maalaiskylämäisestä seudusta kaupunkimaiseksi keskittymäksi, jossa riittää palveluita, ulkoilureittejä sekä kulttuuritoimintaa. Herkutella voi eri ravintoloissa tai päivää viettää shoppaillen alueen kauppakeskittymissä. Uudempien rakennusten lomassa riittää kuitenkin yhä vanhoja puu- ja kivikirkkoja sekä muita historiallisia rakennuksia.
  Masala
  Masala sijaitsee Kirkkonummen kunnan itäosassa ja siellä on niin asutusta kuin toimitilojakin. Alue kehittyy ja kasvaa, joten palvelutarjontakin kehittyy sen myötä. Jo nyt Masalasta löytyy päivittäistavarakauppojen lisäksi esimerkiksi italialaisherkkukauppa, useampi ravintola ja koulu. Alue on monien perheiden suosiossa.
  Veikkola
  Veikkola on eläväinen ja idyllinen kyläyhteisö, jonka suosio perheiden keskuudessa kasvaa yhä. Veikkolaan muuttavat monet, jotka työskentelevät Espoossa, Helsingissä tai Vantaalla, sillä taajama sijaitsee kätevästi Turunväylän varrella. Ulkoilla Veikkolassa voi useiden lajien parissa. Urheilupuistosta löytyy juoksurata, jalkapallokenttä sekä frisbeegolfrata. Skeitata voi skeittipuistossa, suunnistaa metsissä, hiihtää talvisin lanatuilla laduilla ja luistella jäätyneiden järvien jäillä. Erilaisia kulttuurielämyksiä on tarjolla Veikkolan kirjastolla, jonka toiminta on aktiivista.
  Luoma
  Luoma on tunnettu yhtenä rannikon pronssikautisista asuinpaikoista, josta kertovat Vitträsk-järveltä löytyneet kalliomaalaukset. Alueen historiaa on värittänyt myös Porkkalan menetys – Luomanrannasta löytyy vielä linnoitusrakenteita ajalta, jolloin se oli Neuvostoliiton vallan alla. Moni vierailee Luomassa myös ihailemassa Eliel Saarisen, Herman Geselliuksen ja Armas Lindgrenin suunnittelemaa ateljeeta eli Hvitträskiä. Luoma on siis monella tapaa merkittävä kulttuurihistoriallinen ympäristö, mutta myös suosittua asuin- ja ulkoilualuetta, kauniiden järvimaisemien ansiosta.
  Lapinkylä
  Lapinkylä sijaitsee muutaman kilometrin päässä Veikkolasta Tampaja-järven rannalla ja on pikkuruinen, mutta silti puoleensavetävä kyläkeskittymä. Sen keskustasta löytyy pieni kyläkauppa, parturi-kampaamo, kotiseutumuseo, puusepänverstas sekä leipomo-kahvila, jonka rommirusinapullien perässä ajetaan ajoittain pääkaupungista asti. Lapinkylän metsien halki kulkee myös useita ulkoilureittejä.
  Kylmälä
  Kylmälä on sekin varsin pieni kylä lähellä Lapinkylää, joka on tunnettu suurista kasvihuoneistaan sekä lukuisista ratsastustalleistaan. Kiemuraisia maalaiskatuja ajellessa voi ihailla niityillä laiduntavia hevosia sekä upeita maalaismaisemia. Sjökullan koulun uimarannasta pääsee myös pulahtamaan Tampaja-järveen.
  Evitskog
  Evitskog sijaitsee lähellä Siuntion rajaa ja monet tuntevat sen mökkipaikkakuntana – laulaahan kylästä itse Arttu Wiskarikin kappaleessaan Mökkitie. Pikkuruisesta Evitskogista ei juuri palveluita löydy, mutta luontoa sitäkin enemmän. Paikkakunnan vihreitä niittyjä, suuria metsiä ja upeita uimarantoja voi ihailla niin jalan kuin vaikkapa hevosenkin selästä.

  Tilausajo Helsinki-Vantaan lentoasemalla

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohteeseen voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisin joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa.  Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla oma tilausajo palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuta oma bussi, niin me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa bussi- ja linja-autokuljetukset myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Espoo
  • Vantaa
  • Turku
  • Tampere
  • Seinäjoki
  • Hämeenlinna
  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka