Kilpailuta tilausajot Kouvolassa

Kilpailuta tilausajo helposti ja turvallisesti. Kilpailuttaminen ei sido varaamaan kuljetusta.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Tilausajot Kouvolassa

  Oletko järjestämässä tapahtumaa Kouvolassa? Tarvitsetko sopivan bussin ja kuljettajan seurueellesi? Omabussi.fi sivusto auttaa sinua löytämään sopivan bussiyrityksen Kouvolasta. Työskentelemme useiden luotettujen bussiyritysten kanssa lähialueilla. Lähettämällä ilmaisen tarjouspyynnön palvelussamme saat tarjouksia alueesi linja-autoyrityksiltä. Kilpailuta tilausajotarpeesi ja varmista ettet maksa liikaa.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Kouvolassa. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa lähiseuduilla, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Kouvolassa. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit ja kaupunkibussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Kiertoajelut

  Tilausajo on mukava tapa kiertää Kouvolaa omalla porukalla. Kierros alkaa valitsemaltasi keskustan hotellilta, satamasta tai lentokentältä ja päättyy samaan osoitteeseen. Tilausbussi vie sinut sujuvasti paikasta toiseen ja jokaisessa huolella valitussa kohteessa on aikaa ihailla Kouvolan tunnetuimpia nähtävyyksiä, kaunista luontoa ja paikallisten suosimia helmiä. Valitse eri teemojen mukaan rakennettujen kierrosten joukosta haluamasi tai räätälöi oma reittisi isommalle ryhmälle.

  Kouvolan taide- ja kulttuuritarjonta

  Kouvolassa on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nähdä ooppera-esityksen, kokea pianokonserton tai nauttia teatteriesityksestä, Kouvolassa on jokaiselle jotakin. Bussikuljetus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Kouvolan taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Usein kysyttyä tilausajoista

  Montako ihmistä mahtuu bussiin?
  Linja-autoja on paljon eri kokoisia. Pikkubusseihin mahtuu yleensä yli 9–20 matkustajaa kuljettajan lisäksi. Pikkubusseissa ei välttämättä ole suuria tavaratiloja, joten matkatavaramäärä on syytä pitää maltillisena. Turistibusseihin eli täysikokoisiin pitkänmatkanbusseihin mahtuu 21–60 matkustajaa. Turistibusseissa on matkustamon alla matkatavara ruuma, johon matkatavarat mahtuvat.
  Miten tilausajo kannattaa kilpailuttaa?
  Suosittelemme lähettämään tarjouspyynnön helposti Omabussi.fi sivustolla alueesi liikennöitsijöille. Vaihtoehtoisesti voit myös kontaktoida suoraan alueesi yrityksiä – lopputulos on sama.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Koko Suomessa
  Palvelussamme voit kilpailuttaa tilausajot kaikkialla Suomessa.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää tilausajotarjouksia omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Älä maksa tilausajoista liikaa

  Bussin ja kuljettajan vuokraaminen voi olla haastavaa. Alussa ei välttämättä tiedä keneltä pyytäisi tarjouksia ja paljonko matkan pitäisi kustantaa. Alapuolelle on kerätty vastauksia yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

  Paljonko tilausajo maksaa?
  Tilausajon hinta muodostuu kalusto-, henkilöstö- ja polttoainekustannuksista. Hintaan vaikuttaa myös sesonki, paikallinen saatavuus sekä matkasi päivämäärä. Tilausajo kannattaa kilpailuttaa ja varata hyvissä ajoin. Hyvissä ajoin kilpailuttamalla saat enemmän tarjouksia ja todennäköisesti edullisemman hinnan.
  Miten kilpailutan bussin Kouvolassa?
  Bussin kilpailuttaminen on helppoa ja turvallista. Lähetä tarjouspyyntö sivullamme, niin saat tarjouksia alueesi liikennöitsijöiltä suoraan sähköpostiisi. Tilausajon kilpailuttaminen vie noin minuutin ja on täysin ilmaista. Kilpailuttaminen ei vaadi rekisteröintiä, eikä sido sinua tilaamaan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimella +358 41 318 8884 (arkisin 10-15).
  Minkälainen bussi kannattaa tilata?
  Kouvolan alueella on paljon erilaisia linja-autoja, joten löydät varmasti tarpeeseesi sopivan. Lyhyillä kaupungin sisäisillä matkoilla ryhmällenne voi riittää kaupunkibussi. Pääsääntöisesti tilausajoilla käytetään kuitenkin turistibusseja. Turistibussit ovat hiljaisia, tilavia ja noin 49-60 paikkaisia. Pienemmille ryhmille voi riittää 15-20 paikkainen pikkubussi. Lue lisää erilaisista busseista blogistamme.
  Kuinka aikaisin tilausajo kannattaa varata?
  Mitä aikaisemmin pyydät tarjouksia, sitä enemmän saat tarjouksia. Tämä korostuu sesonkeina touko-kesäkuussa, elo-syyskuussa ja viikonloppuisin. Jos liikennöitsijä on jo myynyt loppuun he eivät voi enään tarjota matkaa. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon viimeistään 1-2 kk ennen lähtöpäivää.

  Tilausajot yrityksille Kouvolassa

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Kouvola on täynnä kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Lataa tiimisi kanssa akkuja lumikenkäilemällä Repoveden kansallispuistossa, uskaltautumalla Tykkimäki Resortin Seikkailu-kiipeilyradalle, vuokraamalla saunalautan tai vierailemalla yhdessä seitsemästä Suomen UNESCO:n maailmanperintökohteesta – Verlan tehdasmuseossa. Päivään mahtuu useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussi. 

  Messut ja tapahtumat

  Konferenssit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden verkostoitua ja edistää liiketoimintaa muiden ammattilaisten kanssa. Olipa suuntana Kouvola, Helsinki tai Lappeenranta, tilausajolla koko tiimi mahtuu helposti samaan bussiin. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn ja laatia vaikka viime hetken puhujan muistiinpanoja tai viimeistellä raporttia eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kouvolaan – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas ja rentoudu mukavassa linja-autossa, minibussissa tai vaikka limusiinissa. Varaamalla oman kuljetuksen voi välttää mahdolliset eksymiset ja turhat myöhästelyt.

  Luokkaretket Kouvolassa

  Luokkaretkiä suunniteltaessa kuljetus on olennainen osa päivää. Varsinkin lasten kanssa retkeillessä oman luokan käytössä oleva bussi on oiva tapa matkustaa koululta kohteeseen. Lapset pysyvät turvassa bussin sisällä, eikä kukaan vahingossakaan pääse eksymään kesken matkan.

  Kokosimme muutamia luokkaretkikohdeideoita Kouvolan alueelta. Kaikki aktiviteetit eivät välttämättä sopi kaikenikäisille. Lue lisää ja valitse sopivin.

  • Tykkimäeltä löytyy niin huvipuisto erilaisine huvipuistolaitteineen, vesipuisto altaineen ja liukumäkineen sekä Atcion Park moninaisine sisätiloissa tapahtuvine aktiviteetteineen.
  • Rinnekeskus Mielakka toimii talvisin laskettelukeskuksena ja kesäisin puolestaan Bikeparkkina, missä voi osallistua vaikkapa ohjatulle maastopyöräilyretkelle tai kokeilla alamäkipyöräilyä.
  • Repoveden kansallispuistossa pääsee melontaretkelle, jonka lomassa ehtii ihailla upeita kalliomaisemia sekä tiirailla liito-oravia. 
  • Nuorisokeskus Anjala järjestää kaikenlaista hauskaa toimintaa aina jousiammunnasta askarteluun ja lumikenkäilystä kalastukseen sekä puukiipeilyyn.
  • Kouvolan pienoisrautatiemuseo on koonnut yhteen pienoismalleja junista ja junaradoista. Museon tiloissa voi toimia myös itse pienoismallin veturinkuljettajana.

  Häät ja yksityistilaisuudet

  Tilausajo on paras tapa siirtyä kirkolta juhlapaikalle ja juhlapaikalta jatkoille. Vieraiden yhteiskuljetuksella varmistat etteivät juhlakansa kiirehdi kotiin ja jätä jatkoja välistä. Varmista kuljetuksellesi oikea hinta ja kilpailuta tilausajo jo tänään.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat tottuneesti Kouvolassa.
  Shuttle bussit
  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Kouvolassa on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tapahtumaideoita Kouvolassa

  Kouvolassa järjestetään tapahtumia läpi vuoden. Olitpa tapahtumanjärjestäjä, tapahtumavierailija tai vaikka esiintyjä kuljet tapahtumapaikalle kätevästi omalla tilausajolla. Kilpailuttamalla tilausajosta ei tarvitse maksaa liikaa. Varmista oikea hintataso ja valitse sopivimman liikennöitsijän tarjous.

  Elovalkeat on kesäisin Kouvolan Valkealassa järjestettävä kesätapahtumasarja, jonka aikana pääsee nauttimaan monenlaisesta vuosittain vaihtuvasta ohelmasta. Musiikki soi ja soihdut loimuavat kauniissa järviympäristössä. 

  Perinteisissä Wiipurintien markkinoissa pääsee nauttimaan keskiaikaistunnelmasta sekä pukeutumaan teeman mukaisesti. Luvassa on monenlaista ohjelmaa aina hevosturnajaisista sirkusesityksiin sekä jousiammuntaan.

  RallyX rallikisoissa kisataan nopeimmasta kuskista Kouvolassa, Tykkimäen moottoriradalla. Vaikkei itse hyppäisikään ratin taa, on rallia hauska ihailla myös sivummalta.

  Kymijoki Beer Festival tarjoilee suomalaisten panimoiden oluita sekä siidereitä ja rentoa festivaalitunnelmaa. Juotavien lisäksi nauttia voi myös herkullisista ruoista sekä hyvästä musiikista.

  Vuosittain järjestettävät, vaihtuvan teeman ympärille rakennetut Lasten kulttuuriviikot viihdyttävät Kouvolan pienimpiä asukkaita erilaisin tapahtumin, työpajoin ja esityksin. Nauttia voi niin konserteista, nukketeatterista, tanssista kuin sirkuksestakin. 

  Lux Like Kouvola on ilmainen, vuoden pimeimpään aikaan järjestettävä valotaidetapahtuma, jossa kaupungin valaisevat lukuisat valotaideteokset.

  Tilausajo urheilujoukkueille

  Tarvitseeko joukkueesi bussikuljetuksen? Tilausajot kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta joukkueesi budjetista ei kulu kuljetuksiin enempää kuin on tarpeen. Omabussin avulla voit kätevästi kilpailuttaa joukkueesi tilausajot. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido mihinkään.

  Tilausajon urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein paras ja helpoin vaihtoehto on tilata oma tilausajo, kun matkakohde on Kouvolan ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja keskittyä jo matkalla tuleviin peleihin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajopalvelut Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan kuljetuksen jokaiseen treenimatkaan, peliin tai turnaukseen. Rovaniemellä on tarjolla monipuolisesti tilausajoja erilaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat muualle Suomeen
  Joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille on oma tilausajo. Tilausbussilla joukkue saapuu määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Riippuen matkustajien määrästä, voit valita useista erilaisista busseista juuri sopivan ryhmällesi. Kompaktit minibussit sopivat yleensä enintään 20 hengen joukkueille, kun taas täysikokoiset linja-autot ovat sopivia noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallisesti tilaa matkatavaroille, joten joukkueille, joilla on paljon varusteita, täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa kaikki Kouvolan tilausajot urheilujoukkueille ja varmistaa aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö paikan päällä
  Turnauksen edetessä usein selviää, milloin joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei huolta! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoon toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Mikäli tarvitsette kuljetuksia turnauksen aikana esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistakaa mainita tästä myös tilausajon kilpailutuksen yhteydessä. Tällä tavoin liikennöitsijät pystyvät laskemaan juuri sinulle sopivan tarjouksen.

  Suosituimpia kulttuurikohteita

  ”Kouvolan
  Poikilo-museot
  Poikkilo-museot eli Kouvolan taidemuseo ja kaupunginmuseo tarjoilevat kiinnostavia, vaihtuvia näyttelyitä sekä kertovat tarinaa Kouvolan alueen historiasta.
  Taideruukki
  Kauniissa, vanhassa tehtaassa sijaitsevassa Taideruukkissa pääsee ihailemaan paitsi erilaisia taidenäyttelyitä myös monenlaisia performansseja, seminaareja sekä elokuvanäytöksiä.
  Kymi Sinfonietta
  Kymi Sinfonietta on sinfoniaorkesteri, jonka pääkonserttisaleina toimivat Korkan konserttitalo, Kouvolan kaupungintalo sekä Kuusankoskitalo. Sinfonietta esittää perinteisten sinfoniakonserttien ohella monenlaista muutakin musiikkia.

  Musiikkifestivaalit lähellä Kouvolaa

  Kouvolassa ja lähiseuduilla järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja. Vuokraa ryhmällesi tilausajo Kouvolasta ja nauti festivaaleista. Omalla bussilla varmistat, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo seurueellesi.

  • Koria Roll (Koria, Kouvola)
  • Rock in the City (Halkotori, Kouvola)
  • Wiinijuhlat (Koria, Kouvola)
  • Lempo – kansanmusiikin ja -tanssin festivaali (Kouvola)
  • Dark Rider Festival (Kotka)

  Lue lisää Kouvolan kaupunginosista ja kylistä

  Kangas
  Kangas kattaa Kouvolan kaupungin keskustan ja toimii paitsi itse kaupungin myös koko Kymenlaakson alueen hallinnollisena keskuksena. Kaupunginosasta löytyy niin kaupungintalo, Kauppakeskus Hansa sekä useampia ravintoloita, koulutuskeskuksia ja puistoja.
  Kuusankoski
  Ennen liittymistään Kouvolaan Kuusankoski oli oma pieni kaupunkinsa. Nykyinen Kuusankosken kaupunginosa kattaa entisen kaupungin keskustan Kymijoen rannalla. Alue on varsin vehreä ja puistomainen – kävelyreittejä riittää, minkä lisäksi joki tarjoaa mahdollisuuden esimerkiksi veneilyyn sekä kalastukseen.
  Valkealan kirkonkylä
  Valkealan kirkonkylä on entisen Valealan kunnan keskustaajama, joka on sittemmin liitetty osaksi Kouvolaa. Alue on hyvin maaseutumainen ja luonnonkaunis. Maalaismaisemin ja lukuisien retkeilymahdollisuuksien ohella kaupunginosassa on tarjolla myös lukuisia palveluita. Valkealassa vieraillessaan voi ihailla myös Valkealan kartanoa sekä kirkkoa.
  Tykkimäki
  Tykkimäki on monille tuttu Tykkimäen huvipuistosta ja vesipuistosta. Tällä Kouvolan keskustasta noin viiden kilometrin päässä sijaitsevalla kaupunginosalla on kuitenkin myös paljon muuta tarjottavaa. Käyrälammen uimaranta kutsuu uimaan, moottorirata seuraamaan ralliajoja ja Tykkimäki Camping viettämään vapaa-aikaa erilaisten aktiviteettien parissa.
  Myllykoski
  Myllykoski tunnetaan kauniista koskimaisemistaan sekä vanhoista tehdasmiljöistään. Myös upeaa Myllykosken kirkkoa – koko kaupunginosan korkeinta rakennusta – on syytä käydä ihailemassa. Kaupunginosan historiasta voi oppia Myllykosken kyläkirjoista, joissa kerrotaan, miten kylään muutti sotien jälkeen Karjalan evakkoja, jotka perustivat yrityksiä.
  Elimäki
  Pienessä ja idyllisessä Elimäellä tapahtuu. Tämä maaseutumainen kaupunginosa on mm. se paikka, jossa järjestetään Kouvolan tärkeimmät musiikkifestivaalit. Elimäessä on järjestetty myös muita tapahtumia, kuten esimerkiksi vuoden 2019 asuntomessut sekä Lasten Pomppupäivä. Elimäeltä löytyy myös kotiseutumuseo, Arboretum Mustila sekä esimerkiksi yksi Suomen vanhimmista puukirkoista.
  Mielakka
  Mielakka sijaitsee vain parin kilometrin päässä Kouvolan keskustasta ja tarjoilee monenlaista palvelua sekä aktiviteettia eri ikäisille. Mielakasta löytyy mm. Mielakan hiihtokeskus sekä monta kalliokiipeilyreittiä uskaliaimmille hurjapäille.
  Jaala
  Jaalassa vieraillessaan pääsee nauttimaan kauniista maalaismaisemista ja ihastelemaan vanhoja kartanoita. Myös luontopolkuja sekä esimerkiksi frisbeegolfratakin löytyy. Jaalan kirkonkylän uimarannalta pääsee pulahtamaan uimaan ja kaupunginosan suloisissa pikkukuppiloissa voi herkutella paikallisilla erikoisuuksilla. Vieraillessa kannattaa tutustua myös Jaalan sotahistoriaan sekä pysähtyä Jaalan hautausmaalle alueen taisteluissa kaatuneiden muistoksi pystytetyllä muistokivellä.
  Lehtomäki
  Lehtomäellä riittää erilaisia fasiliteetteja urheiluun. Tekonurmen, jääkiekkokaukalon, tenniskenttien, skeittiramppien ja ratsastuskeskuksen lisäksi Lehtomäeltä löytyy myös frisbeegolfrata sekä kuntorata, joka muuntuu talvisin hiihtoladuiksi. Ulkoilla voi myös esimerkiksi Kalalammen ympärille rakennetuilla pitkospuilla ja pitkän kävelyn jälkeen pulahtaa uimaan sekä paistaa makkaraa rannan nuotiopaikalla.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista: