Kilpailuta tilausajot Lahdessa

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Lahdessa.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta oma bussi Lahdessa – ilmaiseksi!

Etsitkö bussia ja kuljettajaa Lahdessa? Kaupungilla on tarjota paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Lahdessa järjestetään lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, minkä lisäksi seiltä löytyy mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Lahdessa. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri Suomea, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Lahdessa. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit ja kaupunkibussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Kilpailuta oma bussi ja kuljettaja

  Miksi kilpailuttaa tilausajo?

  Etsitkö tilausajoa vähintään 9:lle henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suurempiin kaupunkibusseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – muuta ei tarvita.

  Varmista oikea hinta

  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.

  Ei rekisteröitymistä

  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.

  Aina turvallinen ja luotettava

  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä, joten voit luottaa verkostomme yrityksiin.

  Kaikkialla Suomessa

  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussin vuokraaminen Lahdessa voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Lahdessa:

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä. On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Lahdessa?
  Tilausajon kilpailuttaminen Lahdessa ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö Täällä, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään. Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Koko Suomessa
  Palvelussamme voit kilpailuttaa tilausajot kaikkialla Suomessa.

  Kilpailuta oikea bussityyppi tilausajollesi

  Hyvä nyrkkisääntö linja-autoissa on, että alle 20 hengen ryhmät mahtuvat minibussiin ja yli 20 hengen ryhmät kuljetetaan täysikokoisella linja-autolla, jossa on 49-60 paikkaa. Tätä suurempia ryhmiä varten voidaan tilata useampi suuri linja-auto tai porrastaa yhden linja-auton käyttö. Lyhyillä, kaupunkien sisäisillä matkoilla busseissa saattaa olla seisomapaikkoja, mutta pidemmillä, kaupunkien välisillä matkoilla jokainen matkustaja tarvitsee oman istumapaikan ja turvavyön.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.

  Tilataksi on oiva valinta pienille maksimissaan 8 henkilön ryhmille, joilla on rajoitetusti matkatavaroita. Tilataksilla matka taittuu henkilöauton tapaan sujuvasti ilman, että nopeudenrajoitin rajoittaa matkavauhtia moottoritien kesänopeusrajoituksissa.

  Pikkubussit eli minibussit ovat pienille ryhmille suosituin linja-autotyyppi. Pieni bussi on kulurakenteeltaan täysikokoista turistibussia hieman edullisempi vaihtoehto. Pienellä linja-autolla mahtuu kulkemaan ahtaammille teille, pihoille ja matalampien siltojen ali ilman ongelmia.

  Pikkubussia varatessa on hyvä huomata tavaratilojen rajallisuus. Kaikissa pikkubusseissa ei ole tavaratiloja matkustamon alla niin kuin turistibusseissa on totuttu. Varmista liikennöitsijältä tavaratilojen koko tilausajoa varatessasi.

  Turistibussi, pitkän matkan bussi eli kaukoliikenne bussi on kaikille tuttu linja-autotyyppi, jolla mahtuu matkustamaan isompikin seurue. Turistibusseissa on mukavat kääntyvä selkänojaiset istuimet. Tavaratila matkustamon alla sekä hyvin äänieristetty matkustamo. Isolla turistibussilla matka taittuu mukavasti vähän kauemmaksikin.

  Kaksikerrosbussit ovat maanteiden isoimpia busseja, joihin voi mahtua jopa 75-90 henkilöä mallista riippuen. Kahdessa kerroksessa oleva bussi tarjoaa mukavat puitteet tilausajokäytössä isoille ryhmille. Urheilujoukkue voi esimerkiksi käyttää alakertaa joukkueenjohdon ja valmennuksen käyttöön samalla kun pelaajat matkustavat yläkerrassa. Kaksikerroksisia busseja on Suomen isoimmissa kaupungeissa tilausajokäytössä muutamia. Kaksikerroksinen linja-auto kannattaakin varata hyvissä ajoin, mikäli haluaa varmistua saatavuudesta.

  Lappeenrannassa kesä huipentuu Satamatorin ja Rantapuiston valtaavaan Sataman valot -tapahtumaan. Tapahtuman aikana nautitaan musiikista, erilaisista esityksistä sekä upeasta veneiden valoparaatista. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

  Joka jouluaatto kello 16 Porvoon tunnelmallisella Raatihuoneentorilla julistetaan joulurauha. Tapahtumassa esiintyy myös soittokunta sekä kuoro.

  Tilausajot yrityksille Lahdessa

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Tilausajon suunnittelu yrityksille

  Virkistys- ja työhyvinvointipäivät, messut, tehdaskierrokset ja muut yritysten kuljetustarpeet saattavat edellyttää koko porukan siirtymistä samaan paikkaan samanaikaisesti. Ryhmän kanssa liikuttaessa tilausajo on kätevin ja usein myös edullisin vaihtoehto. Kilpailuttamalla tilausajon kauttamme Lahdessa varmistat aina oikean hinnan tilausajollesi. Olipa kyseessä pieni tai iso yritys, joka tarvitsee tilausajon, kauttamme kilpailutat kuljetukset kaiken kokoisille ryhmille.

  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Lahti on täynnä useita kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Ladatkaa akkuja meloen tai suppaillen, ottakaa toisistanne mittaa Amazing Race Jr Lahti -kaupunkiseikkailussa, kokeilkaa kuplafutista, nauttikaa löylyistä upeissa maisemissa Nosturin Saunassa ja risteilkää Vesijärvellä laivaravintolan herkuista nauttien. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.

  Konferenssit ja messut

  Konferenssit tarjoavat yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua samanhenkisten ammattilaisten kanssa ja edistää liiketoimintaansa. Olipa suunta sitten Lahden Urheilu- ja messukeskukseen tai jonkin muun kaupungin messukeskukseen aivan toiselle puolelle Suomea, tilausajon ansiosta koko tiimisi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn, kun oma kuljettaja varmistaa, että saavutte perille ajoissa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lahden keskustaan – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla takaisin Lahteen.

  Tilausajot urheilujoukkueille Lahdessa

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Lahdessa urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Lahden ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten. Lahdessa on tarjolla runsaasti tilausajoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat Lahdesta muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Tilausbussilla joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Lahden tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan. Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Lahdessa pelaa useita urheilujoukkueita. Bussien vuokraaminen eliminoi ruuhkaisilla kaduilla navigoinnin vaivan ja voi jopa auttaa sinua välttämään kalliita pysäköintilaskuja. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Luokkaretken järjestäminen Lahdessa

  Tilausbussin vuokraus yksinkertaistaa seuraavaa opintomatkaasi Lahdessa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse sinulle juuri oikea bussi.

  Kilpailuttamalla usean eri yrityksen, saat saamaan parhaan mahdollisen hinnan tilausajollesi. Alaikäisten kanssa matkustaminen ruuhkaisissa kaupungeissa asettaa opettajille useita haasteita, sillä jokaista lasta pitää ehtiä tarkkailla. Vuokraamalla oman bussin, koko luokka matkustaa ovelta ovelle samassa ajoneuvossa. Oppilaiden laskeminen bussin käytävää pitkin käy käden käänteessä.

  Lahdessa on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki. 

  • Seelammi tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn. Luonto-oppaan opastuksella voi kiertää eri teemojen ympärille rakennettuja luontorekiä, oppia paljon metsän asukeista, grillata makkaraa nuotiolla ja ryhmäytyä raikkaassa ilmassa.
  • Radio- ja tv-museo Mastola kertoo suomalaisen radio- ja tv-alan historiasta. Vierailun aikana voi tutustua maskeeraukseen, kurkistaa puvustamoon, kokeilla uutisankkurin tehtäviä green screen -studiossa, kuunnella radio-ohjelmia eri aikakausilta ja oppia paljon elokuvien kuvaamisesta.
  • Hiihtomuseo elävöittää talviurheilun historiaa tekemisen kautta. Mäkihyppysimulaattorin avulla voi kokeilla, millaista on ponnistaa ilmaan Lahden suurmäestä, ampumahiihdon laserammuntapisteellä yrittää osua tauluun ja heittoseinän äärellä haastaa luokkakaverit lumipallon tarkkuusheittokilpailuun.
  • Messilän hiihtokeskus sijaitsee vain muutaman kilometrin päästä Lahden keskustasta ja tarjoaa lumisemmilla keleillä mahdollisuuden lasketteluun sekä kesäisemmillä säillä upeat maastot lukuisten muiden lajien kokeiluun. 
  • Pajulahden seikkailupuisto on oiva paikka haastaa itseään. Maastoon ja puustoon rakennettuja ratoja pitkin seikkaillessa koetukselle joutuvat niin tasapaino kuin ongelmanratkaisutaidotkin.

  Tilausajo häihin Lahdessa

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Lahdessa hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.fi tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat tottuneesti Lappeenrannassa.
  Shuttle bussit
  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Lappeenrannassa on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tilausajo urheilujoukkueille

  Tarvitseeko joukkueesi bussikuljetuksen? Tilausajot kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta joukkueesi budjetista ei kulu kuljetuksiin enempää kuin on tarpeen. Omabussin avulla voit kätevästi kilpailuttaa joukkueesi tilausajot. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido mihinkään.

  Tilausajon urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein paras ja helpoin vaihtoehto on tilata oma tilausajo, kun matkakohde on Porvoon ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja keskittyä jo matkalla tuleviin peleihin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajopalvelut Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan kuljetuksen jokaiseen treenimatkaan, peliin tai turnaukseen. Porvoossa on tarjolla monipuolisesti tilausajoja erilaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat muualle Suomeen
  Joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille on oma tilausajo. Tilausbussilla joukkue saapuu määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Riippuen matkustajien määrästä, voit valita useista erilaisista busseista juuri sopivan ryhmällesi. Kompaktit minibussit sopivat yleensä enintään 20 hengen joukkueille, kun taas täysikokoiset linja-autot ovat sopivia noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallisesti tilaa matkatavaroille, joten joukkueille, joilla on paljon varusteita, täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa kaikki Porvoon tilausajot urheilujoukkueille ja varmistaa aina oikean hinnan tilausajolle.
  ”Turnauksen

  Suosituimpia kulttuurikohteita

  Taidetehdas
  Porvoon Taidetehtaan toisessa kerroksessa sijaitseva Taidehalli on tunnettu vaihtuvista näyttelyistään ja taidekokoelmistaan. Tämän lisäksi Taidetehtaan Avanti-salissa voi nauttia myös konserteista, musikaaleista sekä tanssi- ja teatteriesityksistä.
  Porvoon Teatteri
  Porvoon Teatteri tarjoilee vaihtuvan kattauksen erilaisia esityksiä. On lastenteatteria, draamaa, klassikoita, konsertteja sekä tietysti hulvatonta komediaa.
  Albert Edelfeltin Ateljee ja Villa Albert
  Albert Edelfeltin piirroksia, heliogravyyreja sekä valokuvia pääsee ihailemaan taiteilijan vanhassa ja varsin idyllisessä ateljeessa. Ateljeen pihapiiriin rakennetussa Villa Albertissa sen sijaan on nähtävillä vaihtuvia näyttelyitä.
  Kulttuuritalo Grand
  Kulttuuritalo Grandissa voi luoda ja kokea monenlaista taidetta sekä kulttuuria. Nauttia voi niin erilaisista näyttelyistä, tapahtumista kuin esityksistäkin. Grand pyrkii toiminnallaan tukemaan paikallista ja varsinkin Suomenruotsalaista taidetta.

  Musiikkifestivaalit lähellä Lahtea

  Lahdessa järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja, jotka keräävät yhteen joitakin parhaita artisteista eri puolilta Suomea ja maailmaa. Lahden musiikkitapahtumatarjonnan lisäksi myös esimerkiksi pääkaupunkiseudulla järjestettävät Weekend Festival, Tuska Festival ja Flow Festival sekä Tampereen Blockfest ovat kaikki kokemisen arvoisia, mutta tapahtumapaikalle kulkeminen voi kuitenkin olla haastavaa kauempaa Suomesta. Vuokraa tilausajo Lahdessa ja uppoudu festivaalikulttuuriin. Festarikuljetusten järjestäminen omalla bussilla varmistaa, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo ryhmällesi.

  • Weekend Festival (Espoo)
  • Tuska Festival (Helsinki)
  • Flow Festival (Helsinki)
  • Blockfest (Tampere)
  • Flow Festival (Helsinki)

  Tutustu Lahden taide- ja kulttuuritarjontaan

  Lahdessa on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nähdä ooppera-esityksen, kokea pianokonserton tai nauttia teatteriesityksestä, Lahdessa on jokaiselle jotakin.

  Tilausbussin vuokraus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Lahden taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva tarjoilee taidetta eri muodoissa – on perinteisempää kuvataidetta, muotoilua, valotaidetta, elävää digitaalista taidetta sekä valokuvataidetta. Ihailla voi siis niin patsaita, maalauksia kuin esimerkiksi liikkuvaa kuvaakin. 

  Lahden Sibeliustalo on Vesijärven äärelle rakennettu konsertti- ja tapahtumatalo, jonka saleissa esiintyvät niin sinfoniaorkesterit, lastenartistit, hevibändit, räppärit, poplaulajat kuin stand up -koomikotkin.

  Lahden kaupunginteatteri on toiminut jo useiden vuosikymmenien ajan. Ohjelmistoon kuuluu niin musikaaleja kuin näytelmiäkin – klassikoita sekä ajankohtaisempia aiheita käsitteleviä uutuuksia. 

  Teatteri Vanha Juko on Lahden keskustaan, entisen elokuvateatterin tiloihin perustettu teatteri, joka tarjoilee sekä teatteriesityksiä, stand up:ia, konsertteja että muitakin taide-elämyksiä.

  Pikku Hanhen Stand up Hautomo houkuttelee koomikoita kokeilemaan uusimpia vitsejään yleisön edessä. Noin kerran kuukaudessa voi stand up -klubin tiloihin tulla seuraamaan esitystä ja nauttimaan Ravintola Pikku Hanhen herkkuja.

  Suosittuja tapahtumia Lahdessa 

  Lahdessa tapahtuu aina jotain, vuodenajasta riippumatta. Olitpa tapahtumasuunnittelija järjestämässä joukon ammattilaisia messuille tai jäsen tosi elokuvafaneista koostettua kaveriporukkaa matkalla uutuuden ensi-iltaan, kilpailuttamalla tilausbussin saat tehokkaasti ja edullisesti oman tilausajon suoraan kohteeseen.

  Salpausselän kisat järjestetään Lahdessa vuosittain. Kolmepäiväisten kisojen aikana toisistaan mittaa ottavat niin maastohiihtäjän, mäkihyppääjät kuin yhdistetyn hiihdon ammattilaisetkin. Salpausselän kisat ovatkin monen penkkiurheilijan vuoden kohokohta.

  Soundfest on kesäisin Mukkulan tapahtumapuistossa järjestettävä kaksipäiväinen hiphop- ja pop-musiikkitapahtuma, joka tanssittaa niin paikallisia kuin ulkopaikkakuntalaisiakin. Festivaalin pääsee tanssimaan monien eri artistien musiikin tahtiin. 

  Headland on yksi Lahden festarikesän tärkeimmistä tapahtumista. Niemen satamassa järjestettävillä musiikkifestivaaleilla esiintyy vuosittain upea kattaus erilaisia artisteja, joiden musiikin tahdissa voi tanssia yömyöhään. 

  Lahden Talvikarnevaalit on järjestetty jo 80-luvulta saakka. Alkuvuodesta vaihtuvan teeman ympärille rakennetussa lastenkulttuuritapahtumassa pääsee nauttimaan muun muassa erilaisista esityksistä, konserteista sekä työpajoista, jotka sopivat koko perheelle.

  Ironman on järjestetty jo useampana vuonna Lahdessa, joka on aikaisemmin ollut tunnetumpi talviurheilusta. Ironman-triathlonkisassa uidaan, pyöräillään ja juostaan vielä maraton. 

  Päijännepurjehdus on Lahden purjehdusseuran ja Jyväskylän Veneseuran järjestämä sisävesien purjehdustapahtuma, jonka aikana purjehditaan lähes koko Päijänne päästä päähän. Osallistua voi eri luokkiin ja tapahtumaa tulla ihailemaan purjehdusreitin varrelle.

  Finlandia-hiihto eli tutummin Finski on vuosittain järjestettävä pitkän matkan maastohiihtokilpailu. Osallistua voi eri mittaisille reiteille, joista pisin kulkee Lahdesta Hollolaan ja takaisin Lahteen.

  Finlandia-hiihto eli tutummin Finski on vuosittain järjestettävä pitkän matkan maastohiihtokilpailu. Osallistua voi eri mittaisille reiteille, joista pisin kulkee Lahdesta Hollolaan ja takaisin Lahteen.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista: