Kilpailuta tilausajot Lappeenrannassa

Kilpailuta tilausajo helposti ja turvallisesti. Kilpailuttaminen ei sido varaamaan kuljetusta.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Tilausajot Lappeenrannassa

  Oletko järjestämässä tapahtumaa Lappeenrannassa? Tarvitsetko sopivan bussin ja kuljettajan seurueellesi? Omabussi.fi sivusto auttaa sinua löytämään sopivan bussiyrityksen Lappeenrannasta. Työskentelemme useiden luotettujen bussiyritysten kanssa lähialueilla. Lähettämällä ilmaisen tarjouspyynnön palvelussamme saat tarjouksia alueesi linja-autoyrityksiltä. Kilpailuta tilausajotarpeesi ja varmista ettet maksa liikaa.

  Lappeenrannassa on paljon nähtävää ja koettavaa. Saimaan etelärannalla sijaitsevassa kaupungissa järjestetään paljon urheilu ja kulttuuritapahtumia. Lappeenrannasta löydät myös paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hyviä ravintoloita ja ulkoilumahdollisuuksia. Omalla tilausajobussilla seurueesi matkustaa suoraan ovelta ovelle.

  Kiertoajelut

  Kiertoajeluita järjestetään paljon varsinkin kesäisin. Usein kierrokset alkavat ja päättyvät samasta osoitteeesta. Bussilla kaupungin ja lähialueiden tärkeimmät nähtävyydet ja kohteet ehtii näkemään saman päivän aikana. Huolella suunniteltu kierros jää varmasti mieleen pidemmäksi aikaa. Sopivasti luontoa, kulttuuria ja ruokailuja on hyväksi todettu konsepti. Paikallisen oppaan esittelemänä kierroksesta saa enemmän irti. Harkitse siis oppaan tilaamista kierroksellesi.

  Lappeenrannan taide- ja kulttuuritarjonta

  Lappeenrannasta löytyy paljon taide- ja kulttuuritarjontaa. Kaupunginteatterissa voi nauttia elämyksellisistä esityksistä ja taidemuseossa pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä.

  Usein kysyttyä tilausajoista

  Montako ihmistä mahtuu bussiin?
  Linja-autoja on paljon eri kokoisia. Pikkubusseihin mahtuu yleensä yli 9–20 matkustajaa kuljettajan lisäksi. Pikkubusseissa ei välttämättä ole suuria tavaratiloja, joten matkatavaramäärä on syytä pitää maltillisena. Turistibusseihin eli täysikokoisiin pitkänmatkanbusseihin mahtuu 21–60 matkustajaa. Turistibusseissa on matkustamon alla matkatavara ruuma, johon matkatavarat mahtuvat.
  Miten tilausajo kannattaa kilpailuttaa?
  Suosittelemme lähettämään tarjouspyynnön helposti Omabussi.fi sivustolla alueesi liikennöitsijöille. Vaihtoehtoisesti voit myös kontaktoida suoraan alueesi yrityksiä – lopputulos on sama.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Koko Suomessa
  Palvelussamme voit kilpailuttaa tilausajot kaikkialla Suomessa.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää tilausajotarjouksia omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Älä maksa tilausajoista liikaa

  Bussin ja kuljettajan vuokraaminen voi olla haastavaa. Alussa ei välttämättä tiedä keneltä pyytäisi tarjouksia ja paljonko matkan pitäisi kustantaa. Alapuolelle on kerätty vastauksia yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

  Paljonko tilausajo maksaa?
  Tilausajon hinta muodostuu kalusto-, henkilöstö- ja polttoainekustannuksista. Hintaan vaikuttaa myös sesonki, paikallinen saatavuus sekä matkasi päivämäärä. Tilausajo kannattaa kilpailuttaa ja varata hyvissä ajoin. Hyvissä ajoin kilpailuttamalla saat enemmän tarjouksia ja todennäköisesti edullisemman hinnan.
  Miten kilpailutan bussin Lappeenrannassa?
  Bussin kilpailuttaminen on helppoa ja turvallista. Lähetä tarjouspyyntö sivullamme, niin saat tarjouksia alueesi liikennöitsijöiltä suoraan sähköpostiisi. Tilausajon kilpailuttaminen vie noin minuutin ja on täysin ilmaista. Kilpailuttaminen ei vaadi rekisteröintiä, eikä sido sinua tilaamaan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimella +358 41 318 8884 (arkisin 10-15).
  Minkälainen bussi kannattaa tilata?
  Lappeenrannan alueella on paljon erilaisia linja-autoja, joten löydät varmasti tarpeeseesi sopivan. Lyhyillä kaupungin sisäisillä matkoilla ryhmällenne voi riittää kaupunkibussi. Pääsääntöisesti tilausajoilla käytetään kuitenkin turistibusseja. Turistibussit ovat hiljaisia, tilavia ja noin 49-60 paikkaisia. Pienemmille ryhmille voi riittää 15-20 paikkainen pikkubussi. Lue lisää erilaisista busseista blogistamme.
  Kuinka aikaisin tilausajo kannattaa varata?
  Mitä aikaisemmin pyydät tarjouksia, sitä enemmän saat tarjouksia. Tämä korostuu sesonkeina touko-kesäkuussa, elo-syyskuussa ja viikonloppuisin. Jos liikennöitsijä on jo myynyt loppuun he eivät voi enään tarjota matkaa. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon viimeistään 1-2 kk ennen lähtöpäivää.

  Tilausajot yrityksille Lappeenrannassa

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Lappeenrannassa on paljon kohteita, jotka sopivat hyvin yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Saimaa tarjoaa monipuolisesti ulkoilumahdollisuuksia. Voit lähteä tiimisi kanssa esimerkiksi melontaretkelle tai vaikka rentoutumaan Saimaan Rauhan kylpylän porealtaisiin. Aktiviteetteja sisältävään päivä vaatii usein siirtymisiä paikasta toiseen. Omalla tilausajolla matkat taittuvat sujuvasti suoraan perille asti.

  Messut ja tapahtumat

  Messut ovat oiva tilaisuus tavata uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita sekä esitellä yrityksen tuotteita. Olipa suuntana sitten Helsingin tai Tampereen messukeskus, matka taittuu leppoisasti tilausajobussin kyydissä. Voitte tiimin kanssa käydä läpi päivän ohjelmaa, tehdä kukin omia töitä tai vain istua alas ja rentoutua matkan ajaksi. Tilausajo on usein myös kustannustehokkain vaihtoehto matkustaa paikasta toiseen isomman tiimin kanssa.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä kuljetukset vaivattomasti Lappeenrannan lentoasemalta suoraan määränpäähäsi. Omalla bussilla ei tarvitse ahtautua takseihin eikä odottaa julkisen liikenteen busseja. Kaikki mahtuvat kätevästi kerralla yhteen linja-autoon, jolla matka määränpäähän taittuu sujuvasti. Lentokentällä bussi odottaa seurueenne saapumista ja palvelee teitä juuri aikataulujenne mukaan. Kilpailuta oma bussi jo tänään.

  Luokkaretket Lappeenrannassa

  Luokkaretkiä suunniteltaessa kuljetus on olennainen osa päivää. Varsinkin lasten kanssa retkeillessä oman luokan käytössä oleva bussi on oiva tapa matkustaa koululta kohteeseen. Lapset pysyvät turvassa bussin sisällä, eikä kukaan vahingossakaan pääse eksymään kesken matkan.

  Kokosimme muutamia luokkaretkikohdeideoita Lappeenrannan alueelta. Kaikki aktiviteetit eivät välttämättä sopi kaikenikäisille. Lue lisää ja valitse sopivin.

  • Saimaan Paintball-Urheilijat ry järjestää monenlaista paintball-toimintaa. Ottakaa toisistanne mittaa ja ryhmäytykää värikuulia ammuskellen.
  • Atrenaliini Seikkailupuisto haastaa kokeilemaan rajojaan eritasoisilla yläilmoissa kulkevilla kiipeilyradoilla.
  • Valkoinen Kukka tarjoaa kokemuksia husky-rekiajeluiden, hevoselämysten, melonnan sekä esimerkiksi tiipiissä kokkailun muodossa.
  • Lappeenrannan linnoitus on mielenkiintoinen vierailukohde, jossa voi oppia paljon alueen historiasta. Samalla voi vierailla myös linnoituksen tiloissa toimivissa Etelä-Karjalan museossa, Lappeenrannan taidemuseossa, Kehruuhuoneella sekä Ratsuväkimuseossa. 
  • RetkiSaimaa järjestää niin vaelluksia, melontaa kuin lumikenkäilyretkiäkin Saimaan kauniissa luonnossa.

  Häät ja yksityistilaisuudet

  Tilausajo on paras tapa siirtyä kirkolta juhlapaikalle ja juhlapaikalta jatkoille. Vieraiden yhteiskuljetuksella varmistat etteivät juhlijat kiirehdi kotiin ja jätä jatkoja välistä. Varmista kuljetuksellesi oikea hinta ja kilpailuta tilausajo jo tänään.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.fi tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat tottuneesti Lappeenrannassa.
  Shuttle bussit
  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Lappeenrannassa on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tapahtumaideoita Lappeenrannassa

  Lappeenrannassa järjestetään tapahtumia läpi vuoden. Olitpa tapahtumanjärjestäjä, tapahtumavierailija tai vaikka esiintyjä kuljet tapahtumapaikalle kätevästi omalla tilausajolla. Kilpailuttamalla tilausajosta ei tarvitse maksaa liikaa. Varmista oikea hintataso ja valitse sopivimman liikennöitsijän tarjous. Löydät lisää ajankohtaisia tapahtumia Visit Lappeenrannan sivuilta.

  Lappeenrannassa järjestetään vuosittain kaikille avoimet Karjalan Liiton piirakkamestaruuskisat, joissa kilpaillaan eri sarjoissa siitä, kuka leipoo parhaat karjalanpiirakat.

  Kalenat on lasten ja nuorten kulttuuritapahtuma, joka järjestetään vuosittain Lappeenrannassa. Ohjelmassa on niin tanssia, teatteria, musiikkia kuin sirkustakin. Useina vuosina tapahtumassa on ollut vierailijoita myös ympäri maailmaa.

  Marathon Monday Lappeenranta on opiskelijatapahtuma, jonka aikana juhlitaan koko maanantai – 24 kokonaista tuntia. Osallistua voi niin Beer Pong -turnaukseen, MM-sitseille, brunssille kuin telttareiveihinkin. Päivän aikana pääsee myös hyppimään pomppulinnaan, kokeilemaan benjihyppyä tai ratsastamaan rodeohärkää. 

  Saimaa Cycle Tour poljetaan Saimaan kauniissa järvimaisemissa. Itseään pääsevät haastamaan kaiken tasoiset pyöräilyharrastajat eri pituisilla reiteillä.

  Lappeenrannassa kesä huipentuu Satamatorin ja Rantapuiston valtaavaan Sataman valot -tapahtumaan. Tapahtuman aikana nautitaan musiikista, erilaisista esityksistä sekä upeasta veneiden valoparaatista. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

  Wanhan Kaupungin Festiwaali on sukellus menneisyyteen. 1700-luvun teemalla Lappeenrannan linnoituksen miljöössä toteutetun tapahtumaelämyksen aikana pääsee nauttimaan niin historiallisista markkinoista, musiikista, katuesityksistä kuin esimerkiksi ratsastusnäytöksistäkin. 

  Tilausajo urheilujoukkueille

  Tarvitseeko joukkueesi bussikuljetuksen? Tilausajot kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta joukkueesi budjetista ei kulu kuljetuksiin enempää kuin on tarpeen. Omabussin avulla voit kätevästi kilpailuttaa joukkueesi tilausajot. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido mihinkään.

  Tilausajon urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein paras ja helpoin vaihtoehto on tilata oma tilausajo, kun matkakohde on Lappeenrannan ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja keskittyä jo matkalla tuleviin peleihin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajopalvelut Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan kuljetuksen jokaiseen treenimatkaan, peliin tai turnaukseen. Lappeenrannassa on tarjolla monipuolisesti tilausajoja erilaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat muualle Suomeen
  Joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille on oma tilausajo. Tilausbussilla joukkue saapuu määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Riippuen matkustajien määrästä, voit valita useista erilaisista busseista juuri sopivan ryhmällesi. Kompaktit minibussit sopivat yleensä enintään 20 hengen joukkueille, kun taas täysikokoiset linja-autot ovat sopivia noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallisesti tilaa matkatavaroille, joten joukkueille, joilla on paljon varusteita, täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa kaikki Lappeenrannan tilausajot urheilujoukkueille ja varmistaa aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö paikan päällä
  Turnauksen edetessä usein selviää, milloin joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei huolta! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoon toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Mikäli tarvitsette kuljetuksia turnauksen aikana esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistakaa mainita tästä myös tilausajon kilpailutuksen yhteydessä. Tällä tavoin liikennöitsijät pystyvät laskemaan juuri sinulle sopivan tarjouksen.

  Suosituimpia kulttuurikohteita

  Lappeenrannan kaupunginteatteri
  Lappeenrannan kaupunginteatteri tarjoilee monenlaisia teatterielämyksiä taiteen ystäville. Ohjelmisto kattaa monenlaisia komedianäytelmiä, lastennäytelmiä, musiikkiteatteria sekä tunteita herättävää draamaa. Toisinaan lavalle nousevat myös vierailevat tähdet.
  Lappeenrannan kaupunginorkesteri
  Suomen pienin sinfoniaorkesteri eli Lappeenrannan kaupunginorkesteri ei muusikkomäärästään huolimatta petä. Se soittaa monenlaisia konsertteja useimmiten amfiteatterimaisessa Lappeenranta-salissa, jossa akustiikka on kohdallaan.
  Lappeenrannan taidemuseo
  Lappeenrannan linnoituksen historiallisissa tiloissa sijaitsevassa Lappeenrannan taidemuseossa pääsee ihailemaan niin pysyviä kuin vaihtuviakin näyttelyitä. Näyttelyiden pääpaino on nykytaiteessa sekä kaakkoissuomalaisessa taiteessa.
  Rakuunasoittokunta
  34-hengen Rakuunasoittokunta on ammattipuhallinorkesteri sekä puolustusvoimien sotilassoittokunta. Orkesteri esiintyy monessa kaupungissa ympäri Itä-Suomea, mutta sen kotipaikkakunta on Lappeenranta, missä sen soittoa saavutaan kuuntelemaan usein suurin joukoin.

  Musiikkifestivaalit lähellä Lappeenrantaa

  Lappeenrannassa ja lähiseuduilla järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja. Vuokraa ryhmällesi tilausajo Lappeenrannasta ja nauti festivaaleista. Omalla bussilla varmistat, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo seurueellesi.

  • LPRHC Fest (Huhtiniemi, Lappeenranta)
  • Imatra Big Band Festival (Imatra)
  • Koria Roll (Kouvola)
  • Dark Rider Festival (Kotka)
  • Mosna Blues (Hamina)

  Lue lisää Lappeenrannan kaupunginosista

  Linnoitus
  Lappeenrannan ensimmäinen ja vanhin kaupunginosa Linnoitus sijaitsee kaupungin keskustassa, Saimaaseen työntyvällä niemellä. Nimensä kaupunginosa on saanut Lappeenrannan linnoitukselta, mutta alueella riittää lukuisia muitakin kiinnostavia vierailukohteita, kuten esimerkiksi Lappeenrannan satama, Pusupuisto sekä kesäisin rantaan kohoava Lappeenrannan hiekkalinna. Lappeenrannan linnoituksessa toimii myös usea museo sekä kesäteatteri. Linnoituksen kaupunginosaan kuuluu lisäksi useampi saari.
  Keskus
  Keskus sijaitsee nimensä mukaisesti Lappeenrannan kaupungin keskustassa. Se on Linnoituksen jälkeen vanhin kaupunginosa, joka tunnettiin aikanaan Suurena esikaupunkina. Keskuksesta löytyy mm. vuonna 1792 rakennettu Lappeen Marian kirkko, Keskuspuisto eli Kirkkopuisto, sankarihautausmaa, Lappeenrannan raatihuone, Kinnusen talo sekä Wolkoffin ja Tasihinin kauppiastalot. Kaupunginosaan kuuluu myös satamatori kauniine rantalaivoineen.
  Kylpylä
  Kylpylä sijaitsee sekin Lappeenrannan keskustassa ja on saanut nimensä kaupunginosassa satoja vuosia toimineen Lappeenrannan Kylpylältä. Nykyisin kylpylän tiloissa toimii Hotelli Lähde, jossa pääsee sielläkin kylpemään. Kaupunginosaan kuuluu myös Halkosaari paviljonkeineen sekä useampi venesatama.
  Leiri
  Leiri sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustan sekä lentoaseman välisellä alueella ja on saanut nimensä sen alueella järjestetyistä sotaväen leireistä. Nykyään kaupunginosa tunnetaan Rakuunanmäen kasarmialueesta, joka on siirtynyt hotelli- ja asuinkäyttöön sen jälkeen, kun puolustusvoimien toiminta loppui alueella vuonna 2018. Vanhan kasarmialueen ohella kaupunginosasta löytyy mm. Fazerin tehdas, pitkä kuntopolku, uimaranta sekä useampi urheilukenttä.
  Joutsenon keskusta
  Joutsenon keskusta eli Joutseno tai Joutsenon kirkonkylä oli aikanaan itsenäinen kaupunki, joka liitettiin Lappeenrantaan vuonna 2009, mikä teki siitä Lappeenrannan toiseksi suurimman taajaman. Joutseno tunnetaan mm. Josef Stenbäckin suunnittelemasta Joutsenon kirkosta sekä Etelä-Karjalan automuseosta. Joutsenossa järjestetään vuosittain Joutsenon Taidekesä, joka on taiteen ja kulttuurin koulutustapahtuma, jonka ohjelmaan kuuluu monenlaisia kirjoittamisen, ilmaisun, taiteen sekä kädentaitojen kursseja.
  Nuijamaa
  Myös Nuijamaa on ollut aikanaan itsenäinen Suomen kunta, joka on liitetty Lappeenrantaan 80-luvun lopulla. Se sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Lappeenrannan kaupungin keskustasta Venäjän rajalla, Nuijamaajärven rannalla. Puolet järvestä kuuluu Suomelle ja toinen puoli Venäjälle. Kaupunginosan historiasta tarinaa kertoo mm. lähellä Nuijamaan kirkkoa sijaitseva, noin 9 metriä korkea siirtolohkare Sormuskivi, johon on kiinnitetty muistolaattatalvisotaan pitäjältä lähteneiden miesten kunniaksi. Nuijamaan uimarannalta pääsee pulahtamaan kauniiseen Nuijamaanjärveen.
  Vainikkala
  Vainikkala on pieni kaupunginosa 30 kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta, jonka palvelutarjonta on hiljalleen hiipumassa, mutta jossa jokaisen lintubongarin tulisi vierailla. Kaupunginosassa sijaitsee nimittäin Telkjärven alue, missä on havaittu 239 lintulajia – jopa harvinaisia lajeja, kuten ruskosuohaukkoja, sääksiä sekä kaulushaikaroita.
  Lepola
  Idyllinen Lepola on nimetty kaupunginosaan vuonna 1939 perustetun Lepolan hautausmaan mukaan, mutta hautausmaan lisäksi alueelta löytyy paljon muutakin. Se on tuttu kaupunginosa monille liikunnan ystäville, sillä Lepolasta löytyy mm. Jurvan kenttä, tekonurmikenttä, uimahalli sekä Lappeenrannan urheilutalo. Lapsiperheet viihtyvät lasten liikennekaupungissa ja iltapäiväkävelyistä voi nauttia vaikkapa puulajipuisto Arboretumissa, joka ulottuu myös muiden kaupunginosien alueelle.
  Kimpinen
  Kimpinen sijaitsee kauniissa miljöössä Saimaan rannalla Lappeenrannan keskustan tuntumassa. Alue on kuulunut aiemmin Lappeen pappilan maihin ja pappilan rakennukset ovatkin edelleen olemassa. Niissä toimii esimerkiksi Galleria Pihatto. Kimpinen on hyvin puistomainen ja monet lappeenrantalaiset tulevatkin virkistymään, pelaamaan golfia sekä pulahtamaan uimaan Myllysaaren uimarannalta.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka