Kilpailuta tilausajot Nokialla

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Nokialla.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Tilausajot Nokialla

  Oletko järjestämässä tapahtumaa Nokialla? Tarvitsetko sopivan bussin ja kuljettajan seurueellesi? Omabussi.fi sivusto auttaa sinua löytämään sopivan bussiyrityksen Nokialta. Työskentelemme useiden luotettujen bussiyritysten kanssa lähialueilla. Lähettämällä ilmaisen tarjouspyynnön palvelussamme saat tarjouksia alueesi linja-autoyrityksiltä. Kilpailuta tilausajotarpeesi ja varmista ettet maksa liikaa.

  Nokialla on paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupungissa järjestetään paljon urheilu ja kulttuuritapahtumia. Nokialta löydät myös runsaasti mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hyviä ravintoloita ja ulkoilumahdollisuuksia. Omalla tilausajobussilla seurueesi matkustaa suoraan ovelta ovelle.

  Usein kysyttyä tilausajoista

  Bussivuokraus Nokialla voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin.

  Montako ihmistä mahtuu bussiin?
  Linja-autoja on paljon eri kokoisia. Pikkubusseihin mahtuu yleensä yli 9–20 matkustajaa kuljettajan lisäksi. Pikkubusseissa ei välttämättä ole suuria tavaratiloja, joten matkatavaramäärä on syytä pitää maltillisena. Turistibusseihin eli täysikokoisiin pitkänmatkanbusseihin mahtuu 21–60 matkustajaa. Turistibusseissa on matkustamon alla matkatavara ruuma, johon matkatavarat mahtuvat.
  Miten tilausajo kannattaa kilpailuttaa?
  Suosittelemme lähettämään tarjouspyynnön helposti Omabussi.fi sivustolla alueesi liikennöitsijöille. Vaihtoehtoisesti voit myös kontaktoida suoraan alueesi yrityksiä – lopputulos on sama.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Koko Suomessa
  Palvelussamme voit kilpailuttaa tilausajot kaikkialla Suomessa.

  Tilausajot yrityksille Nokialla

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Nokialla on paljon kohteita, jotka sopivat hyvin yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Vierailkaa porukalla Nokian Panimossa oppimassa uutta oluen valmistuksesta, liikkukaa luontopoluilla, nauttikaa kuumailmapallolennosta, ottakaa toisistanne mittaa värikuulasodassa tai vuokratkaa vesijetit. Aktiviteetteja sisältävä päivä vaatii usein siirtymisiä paikasta toiseen. Omalla tilausajolla matkat taittuvat sujuvasti suoraan perille asti.

  Messut ja tapahtumat

  Messut ovat oiva tilaisuus tavata uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita sekä esitellä yrityksen tuotteita. Olipa suuntana sitten Helsingin tai Tampereen messukeskus, matka taittuu leppoisasti tilausajobussin kyydissä. Voitte tiimin kanssa käydä läpi päivän ohjelmaa, tehdä kukin omia töitä tai vain istua alas ja rentoutua matkan ajaksi. Tilausajo on usein myös kustannustehokkain vaihtoehto matkustaa paikasta toiseen isomman tiimin kanssa.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä kuljetukset vaivattomasti Tampere-Pirkkalan tai Helsinki-Vantaan lentoasemilta suoraan määränpäähäsi Nokialla. Omalla bussilla ei tarvitse ahtautua takseihin eikä odottaa julkisen liikenteen busseja. Kaikki mahtuvat kätevästi kerralla yhteen linja-autoon, jolla matka määränpäähän taittuu sujuvasti. Lentokentällä bussi odottaa seurueenne saapumista ja palvelee teitä juuri aikataulujenne mukaan. Kilpailuta oma bussi jo tänään.

  Tilausajot urheilujoukkueille

  Tarvitseeko joukkueesi bussikuljetuksen? Tilausajot kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta joukkueesi budjetista ei kulu kuljetuksiin enempää kuin on tarpeen. Omabussin avulla voit kätevästi kilpailuttaa joukkueesi tilausajot. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido mihinkään.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein paras ja helpoin vaihtoehto on tilata oma tilausajo, kun matkakohde on Nokian ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja keskittyä jo matkalla tuleviin peleihin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajopalvelut Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan kuljetuksen jokaiseen treenimatkaan, peliin tai turnaukseen. Nokialla on tarjolla monipuolisesti tilausajoja erilaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat muualle Suomeen
  Joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille on oma tilausajo. Tilausbussilla joukkue saapuu määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Riippuen matkustajien määrästä, voit valita useista erilaisista busseista juuri sopivan ryhmällesi. Kompaktit minibussit sopivat yleensä enintään 20 hengen joukkueille, kun taas täysikokoiset linja-autot ovat sopivia noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallisesti tilaa matkatavaroille, joten joukkueille, joilla on paljon varusteita, täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa kaikki Nokian tilausajot urheilujoukkueille ja varmistaa aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Turnauksen edetessä usein selviää, milloin joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei huolta! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoon toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan. Mikäli tarvitsette kuljetuksia turnauksen aikana esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistakaa mainita tästä myös tilausajon kilpailutuksen yhteydessä. Tällä tavoin liikennöitsijät pystyvät laskemaan juuri sinulle sopivan tarjouksen.

  Luokkaretket Nokialla

  Luokkaretkiä suunniteltaessa kuljetus on olennainen osa päivää. Varsinkin lasten kanssa retkeillessä oman luokan käytössä oleva bussi on oiva tapa matkustaa koululta kohteeseen. Lapset pysyvät turvassa bussin sisällä, eikä kukaan vahingossakaan pääse eksymään kesken matkan. 

  Kokosimme muutamia luokkaretkikohdeideoita Nokian alueelta. Kaikki aktiviteetit eivät välttämättä sovi kaikenikäisille. Lue lisää ja valitse sopivin.

  • Hinttalan kotiseutumuseo esittelee 1800-luvun talonpoikaiselämää upeassa miljöössä ja järjestää erilaisia työpajoja sekä tapahtumia.
  • Scandic Eden Nokia -kylpylä kutsuu polskimaan pore- ja uima-altaisiin sekä nauttimaan vesiliukumäen vauhdista.
  • Villa Alpaca on todellinen laamaparatiisi, jossa pääsee nauttimaan esimerkiksi laamavaelluksista, herkuista sekä esimerkiksi paljussa kylpemisestä. 
  • Hopealinjojen sisävesiristeilyt tarjoavat tilaisuuden tutustua Pyhäjärven ja Vanajaveden upeisiin maisemiin sekä herkutella vatsantäydeltä.
  • Siuron kylä ja Siuronkoski tunnetaan upeista puutaloistaan, kartanomaisemistaan, melontamahdollisuuksistaan sekä esimerkiksi Siuron Koski-Baarin herkuista.

  Häät ja yksityistilaisuudet

  Tilausajo on paras tapa siirtyä kirkolta juhlapaikalle ja juhlapaikalta jatkoille. Vieraiden yhteiskuljetuksella varmistat etteivät juhlijat kiirehdi kotiin ja jätä jatkoja välistä. Varmista kuljetuksellesi oikea hinta ja kilpailuta tilausajo jo tänään. 

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.
  ”Hääkuljetus”
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat tottuneesti Nokialla.
  Shuttle bussit
  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Nokialla on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Nokian taide- ja kulttuuritarjonta

  Nokialta löytyy paljon taide- ja kulttuuritarjontaa. Nokian monet teatterit esittävät elämyksellisiä näytelmiä ja lukuisissa näyttelytiloissa voi ihailla kiinnostavia taidenäyttelyitä.

  Kiertoajelut

  Kiertoajeluita järjestetään paljon varsinkin kesäisin. Usein kierrokset alkavat ja päättyvät samasta osoitteeesta. Bussilla kaupungin ja lähialueiden tärkeimmät nähtävyydet ja kohteet ehtii näkemään saman päivän aikana. Huolella suunniteltu kierros jää varmasti mieleen pidemmäksi aikaa. Sopivasti luontoa, kulttuuria ja ruokailuja on hyväksi todettu konsepti. Paikallisen oppaan esittelemänä kierroksesta saa enemmän irti. Harkitse siis oppaan tilaamista kierroksellesi.

  Suosituimpia kulttuurikohteita

  Nokian Työväen Teatteri sekä kesäteatterit
  Nokiassa teatteritoiminnasta vastaavat Nokian Työväen Teatteri sekä useammat Nokian alueella toimivat kesäteatterit – Siuron Koski-Teatteri, Tehdassaaren kesäteatteri sekä Nokian Kesäteatteri. Jokainen teattereista esittää kiinnostavia ja keskenään hyvin erilaisia näytelmiä.
  Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta
  Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta tarjoaa Nokialla monenlaisia elämyksiä sekä palveluita. Virran tiloissa järjestetään erilaisia tapahtumia, minkä lisäksi vaihtuvia taidenäyttelyitä voi tulla ihailemaan taidetila Raamiin ja taidetila Romuun.
  Ossi Somman veistospuisto ja vahakabinetti
  Nokian Siurossa sijaitsevassa, kuvanveistäjä Ossi Somman veistospuistossa ja vahakabinetissa on esillä taiteilijan monenlaisia mielenkiintoisia teoksia, joihin voi tutustua mihin vuoden- tai vuorokaudenaikaan tahansa.
  Nokian Taidetalo
  Nokian Taidetalolle voi tulla ihailemaan erilaisia vaihtuvia näyttelyitä tai osallistumaan vaikkapa taidesuunnistukseen sekä muihin taideaiheisiin tapahtumiin.

  Musiikkifestivaalit Nokiaa lähellä

  Nokialla ja lähiseuduilla järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja. Vuokraa ryhmällesi tilausajo Nokialta ja nauti festivaaleista. Omalla bussilla varmistat, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo seurueellesi.

  • Tapsan Tahdit (Nokia)
  • Tammerfest (Tampere)
  • Blockfest (Tampere)
  • Tuhdimmat Tahdit (Tampere)
  • Pori Jazz (Pori)

  Tapahtumaideoita Nokialla

  Nokialla järjestetään tapahtumia läpi vuoden. Olitpa tapahtumanjärjestäjä, tapahtumavierailija tai vaikka esiintyjä kuljet tapahtumapaikalle kätevästi omalla tilausajolla. Kilpailuttamalla tilausajosta ei tarvitse maksaa liikaa. Varmista oikea hintataso ja valitse sopivimman liikennöitsijän tarjous. Löydät lisää ajankohtaisia tapahtumia Nokian kaupungin sivuilta.

  Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi, jonka aikana voi nauttia kymmenistä ja kymmenistä kulttuuritapahtumista, näyttelyistä sekä työpajoista myös Nokialla. Teema vaihtelee vuoden mukaan.

  Suomen itsenäisyyspäivää juhlistetaan Nokialla 6.12. vuosittaisissa, kaikille avoimissa juhlissa, joissa kuullaan upeita musiikkiesityksiä sekä juhlapuheita ja nautitaan erilaisista muista ohjelmanumeroista.

  Nokian kymppi tuo vuosittain yhteen aktiiviset ulkoilun ystävät. Tapahtuman aikana voi juosta, sauvakävellä, hälkätä tai kävellä eri mittaisia reittejä – myös kymmentä kilometriä lyhyempiä

  Grill & Chill BBQ Festivaalit ovat Nokian kesän yksi tärkeimmistä ja ehdottomasti ruokaisimmista tapahtumista. Mukana on suuri joukko grilliruoan ammattilaisia ja harrastajia sekä yrityksiä. Pop-up myyntipisteiltä voi ostaa monenlaisia herkkuja sekä juomia.

  Messut Nokialla on ilmainen ja kaikille avoin tapahtuma. Ohjelmaa riittää kaiken ikäisille kävijöille. On urheilutempauksia, kirjailijahaastatteluita, musiikkia, eläimiä, tanssia, teatteria sekä tivoli.

  Nokialla pelataan vuosittain European open -frisbeegolftapahtuma, joka kerää paikalle paitsi eri sarjoissa pelaavia frisbeegolfaajia myös katsomon täydeltä lajin ystäviä.

  Tilausajo Tampere-Pirkkalan lentoasemalta

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Tampere-Pirkkalanlentoasemalta voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisin joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa. Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla omabussi palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista: