Kilpailuta tilausajot Nurmijärvellä ja Klaukkalassa

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Nurmijärvellä.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajosi liikennöitsijät ja jätä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussivuokraus Nurmijärvellä – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Nurmijärveltä? Paikkakunta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Nurmijärvellä on lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Paikkakunnalta suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Nurmijärvellä. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri Uuttamaata, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Nurmijärvellä. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja kaksikerrosbussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussin vuokraaminen Nurmijärvellä voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Nurmijärvellä.

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Nurmijärvellä?
  Tilausajon kilpailuttaminen Nurmijärvellä ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.
  Minkälaisia busseja on Nurmijärvellä saatavilla?
  Nurmijärvellä on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Nurmijärvellä?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Shuttle-bussit Nurmijärvellä

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Nurmijärvellä on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tilausajot yrityksille Nurmijärvellä

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Tilausajon suunnittelu yrityksille
  Virkistys- ja työhyvinvointipäivät, messut, tehdaskierrokset ja muut yritysten kuljetustarpeet saattavat edellyttää koko porukan siirtymistä samaan paikkaan samanaikaisesti. Ryhmän kanssa liikuttaessa tilausajo on kätevin ja usein myös edullisin vaihtoehto. Kilpailuttamalla tilausajon kauttamme Nurmijärveltä varmistat aina oikean hinnan tilausajollesi. Olipa kyseessä pieni tai iso yritys, joka tarvitsee tilausajon, kauttamme kilpailutat kuljetukset kaiken kokoisille ryhmille.
  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät
  Nurmijärvi on täynnä useita kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Lataa tiimisi kanssa akkuja reippailemalla Seitsemän veljeksen vaellusreitti, pelaamalla padelia, osallistumalla sähköpyöräsafarille, kokeilemalla kuplafutista, vierailemalla museossa tai vaikkapa sup-lautailemalla Sääksjärvellä. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.
  Konferenssit ja messut
  Konferenssit tarjoavat yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua samanhenkisten ammattilaisten kanssa ja edistää liiketoimintaansa. Olipa suunta sitten Helsingin, Turun tai Tampereen messukeskukseen, tilausajon ansiosta koko tiimisi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn, kun oma kuljettaja varmistaa, että saavutte perille ajoissa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.
  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset
  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nurmijärvelle – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla Nurmijärvelle.

  Tilausajot urheilujoukkueille Nurmijävellä

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Nurmijärvellä urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Nurmijärven ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten.
  Turnausmatkat Nurmijärveltä muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Bussikuljetuksella joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 40-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Nurmijärven tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Nurmijärvellä pelaa useita urheilujoukkueita. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille Nurmijärvellä

  Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Nurmijärvellä tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  Luokkaretken järjestäminen Nurmijärvellä
  Bussivuokraus Nurmijärvellä yksinkertaistaa seuraavaa luokkaretkeäsi. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse sinulle juuri oikea bussi.

  Kilpailuttamalla usean eri yrityksen, saat saamaan parhaan mahdollisen hinnan tilausajollesi. Alaikäisten kanssa matkustaminen ruuhkaisissa kaupungeissa asettaa opettajille useita haasteita, sillä jokaista lasta pitää ehtiä tarkkailla. Vuokraamalla oman bussin, koko luokka matkustaa ovelta ovelle samassa ajoneuvossa. Oppilaiden laskeminen bussin käytävää pitkin käy käden käänteessä.

  Nurmijärvellä on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki:

  – Aleksis Kiven koti sijaitsee Nurmijärvellä ja tarjoaa kurkistuksen Suomen kansalliskirjailijan elämään ja työskentelytapoihin.
  – Ketolan strutsitila on täynnä strutseja, joita ei Suomen luonnossa muutoin näe. Maistella voi myös strutsinmunajäätelöä, strutsinlihapiirakkaa sekä strutsinmunista leivottuja leivonnaisia.
  – Solsikken talli tarjoaa mahdollisuuden hypätä ratsaille koko porukalla ja vierailla upeassa maatilamiljöössä.
  – Willimieli on luonto-osuuskunta, jonka palveluihin lukeutuvat erilaiset elämykset ja retket. Kokeilla voi niin jousiammuntaa kuin lumikenkäilyakin.

  Bussikuljetus häihin Nurmijärvellä

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Nurmijärvellä hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten puistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.fi:n kautta varaat käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Nurmijärvelle varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Nurmijärvellä ja Uudellamaalla kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten Klaukkalaan, Palojoelle tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Tutustu Nurmijärven taide- ja kulttuuritarjontaan

  Nurmijärvellä on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille.

  Bussikuljetus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Nurmijärven taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri lähialueita. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Teatteri Kvartetti
  Teatteri Kvartetti toimii Lepsämällä ja sen tiloissa pääsee nauttimaan niin vaihtuvista näytelmistä, kiinnostavista kursseista kuin erilaisista työpajoistakin.
  Ruusulinna
  Ruusulinna järjestää perinteisiä lavatansseja tanssin ystäville suurella tanssilattialla, jonka yhteydestä löytyy myös baari ja kahvila.
  Kino Juha
  Kino Juha on 50-luvun tyyliin sisustettu perinteikäs maaseutuelokuvateatteri, jossa pääsee nauttimaan niin kotimaisesta tuotannosta kuin kansainvälisistäkin hittielokuvista.
  Galleria Ville
  Galleria Ville on intiimi taidegalleria, jonka vaihtuvia näyttelyitä voi tulla ihailemaan vuodenajasta riippumatta.

  Suosittuja tapahtumia Nurmijärvellä

  Kilpailuttamalla pikkubussin tai linja-auton saat edullisesti oman tilausajon suoraan taphtumaan.

  Kivi-juhlat
  Kivi-juhlat on järjestetty joka vuosi Palojoella jo useamman vuosikymmenen ajan ja ne juhlistavat Aleksis Kiven elämää. Juhlien yhteydessä päästään nauttimaan Suomen kansalliskirjailijan tuotannon pohjalta rakennettuja teatteriesityksiä.
  Syksy Soi! -festivaali
  Syksy Soi! -festivaali järjestetään Nurmijärvellä syksyisin. Sen ohjelmaan kuuluu vuodesta riippuen erilaisia klassisen musiikin konsertteja, operetteja, balettinäytöksiä sekä musikaaleja. Tapahtumasta voi nauttia useamman päivän ajan ja toisinaan yhden päivän teemaksi valitaan jokin tietty maa.
  Taidekieppi
  Taidekieppi on nurmijärveläisten taiteilijoiden ja taiteentekijöiden järjestämä kulttuuritapahtuma, joka tarjoaa kurkistuksen taiteilijoiden sekä käsityöläisten tuotantoon. Tapahtuman aikana Kieppibussi kiertää Taidekippikohteita.
  Rajamäen Kyläpäivät
  Rajamäen Kyläpäiviä vietetään Nurmijärvellä elokuussa. Yhteisöllinen sekä perinteikäs markkinatapahtuma kokoaa usein suuren joukon kävijöitä. Tapahtuman aikana pääsee nauttimaan erilaisista ohjelmanumeroista ja myytävistä herkuista raikkaassa ulkoilmassa. Tarjolla on vuodesta riippumatta kaikenikäisille vierailijoille suunnattuja aktiviteetteja.
  Youth Athletic Games
  Youth Athletic Games ovat neljän urheiluseuran järjestämät, Suomen suurimmat nuorisoyleisurheilukisat. Nuoret urheilijat pääsevät kisaamaan monissa eri lajeissa, kuten kiekonheitossa, keihäänheitossa, kuulantyönnössä, korkeushypyssä, pituushypyssä, kolmiloikassa sekä viestijuoksussa.

  Lue lisää Nurmijärven eri alueista

  Alle on kerätty tietoa Nurmijärven eri alueista.

  Nurmijärven kirkonkylä
  Nurmijärven kirkonkylä toimii Nurmijärven kunnan hallinnollisena keskustana. Alueella toimii eri alan yrityksiä, kouluja sekä muita palveluita kuten keilahalli, elokuvateatteri ja kirjasto. Urheilemaan pääsee niin merkityille luontopoluille, frisbeegolfradoille kuin syvälle metsäänkin. Ja tokihan kirkonkylältä löytyy myös kirkonmäki museokahviloineen.
  Klaukkala
  Klaukkala kasvaa ja kehittyy. Asukkaita löytyy jo huomattavasti enemmän kuin Nurmijärven kirkonkylältä. Eikä ihmekään. Klaukkala on oiva yhdistelmä urbaaniuutta ja luonnonläheisyyttä. Keskustasta löytyy moderneja uudiskerrostaloja, mutta sen ulkopuolella alpakat laiduntavat Alpakkatilalla. Klaukkalassa saa nauttia niin peruspalveluista kuin moninaisesta luonnostakin. On uimaranta, luontopolku ja kuntoportaat, mutta myös tennishalli, jäähalli ja kauppakeskus.
  Rajamäki
  Rajamäki on kiinnostava kohde arkkitehtuurista kiinnostuneelle. 1930-luvulla Erkki Huttunen on suunnitellut monen monta alueen rakennusta, jotka lukeutuvat suomalaisen modernin arkkitehtuurin merkkiteosvalikoimaan. Rajamäellä sijaitsee myös Tehdas- ja alkoholimuseo Rajamäen Ryyppi, jossa voi oppia niin Molotov cocktaileista, ajasta kieltolain aikaan kuin vaikkapa väkevän alkoholikulttuurin eri vaiheistakin. Kesäisin Rajamäkeä voi kiertää jalan ja talvella esimerkiksi hiihtäen. Oikein kuumana päivänä kannattaa napata pyörä alle ja polkaista pulahtamaan kirkasvetiseen Sääksjärveen.
  Röykkä
  Röykkä on pieni kylä Nurmijärven luoteisosassa. Tänä päivänä alueella voi herkutella pizzalla ja pulahtaa uimaan moottoriveneiltä rauhoitetussa Röykänrannassa. Yksi Röykän näyttävimmistä vierailukohteista on Röykän entinen sairaala eli Nummelan keuhkotautiparantola, joka toimii nykyään hostellina.
  Nukari
  Nukari löytyy Tuusulan rajan tuntumasta ja se tunnetaan pienenä kylänä, jonka tiivis kyläyhteisö järjestää esimerkiksi erilaista urheilutoimintaa sekä tuottavat omaa lehteään – Nukarin Sanomia. Nukarin Pirtti on pikkuruinen pirttirakennus, jossa käydään aktiivisesti huutokauppaa. Nukarin läpi virtaavalla Vantaanjoen osuudella eli Nukarin koskella nähdään usein kalastajia sekä luonnossa liikkujia.
  Palojoki
  Palojoki on saanut nimensä Vantaanjokeen laskevasta Palojoesta, joka virtaa alueen läpi. Se on paljon muutakin kuin pieni, noin tuhannen asukkaan kylä. Palojoki tunnetaan Aleksis Kiven syntymäpaikkana sekä näin ollen myös Kivi-juhlien tapahtumapaikkana. Se on siis kulttuurihistoriallisesti merkityksellistä aluetta, jonka nykyisetkin asukkaat saavat nauttia aktiivisen kyläyhteisön järjestämistä markkinoista, liikuntatuokioista ja muita tapahtumista.
  Lepsämä
  Lepsämä on monien perheiden suosimaa aluetta. Lepsämässä voi käydä kyläyhteisön järjestämällä torilla ja osallistua talkoovoimin toteutettuun jokavuotiseen Lepsämä-päivään. Luonnossa liikkuja ei joudu pettymään Lepsämän järvi- ja metsämaisemiin.

  Tilausajo Helsinki-Vantaan lentoasemalla

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohteeseen voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisin joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa.  Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla oma tilausajo palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuta oma bussi, niin me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa bussi- ja linja-autokuljetukset myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Espoo
  • Vantaa
  • Turku
  • Tampere
  • Seinäjoki
  • Hämeenlinna
  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka