Kilpailuta tilausajot Oulussa

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Oulussa.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussivuokraus Oulussa – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Oulusta? Tämä Perämeren rannikolla sijaitseva kaupunki tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Oulussa on tarjolla lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Oulussa. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa lähiseuduilla, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Oulussa. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit ja kaupunkibussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussivuokraus Oulussa voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Oulussa.

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Oulussa?
  Tilausajon kilpailuttaminen Oulussa ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö Omabussissa, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Verkostossamme on yli 1 000 ajoneuvoa. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.

  Katso kaikki palvelumme liikennöitsijät täältä.
  Minkälaisia busseja Oulussa on saatavilla?
  Oulussa on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-19 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita. Lue lisää erilaisista busseista blogistamme.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Oulussa?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Varaa nyt, maksa myöhemmin -käytäntömme ansiosta et maksa varauksen yhteydessä mitään. Lisäksi kaikissa kauttamme kilpailutetuissa tilausajoissa on peruutusoikeus vielä 2 viikkoa ennen lähtöä.

  Tilausajot yrityksille Oulussa

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Lataa tiimisi kanssa akkuja melomalla Oulunjoella, pelaamalla pakohuonepelejä keskustan tienoilla, nauttimalla kuplajalkapallosta jossain kaupungin puistoista, vierailemalla museossa, saunomalla Ravintola Nallikarissa tai vaikkapa maastopyöräilemällä Kaakkurin liikuntamaalla. Pitkään päivään mahtuu useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa vuokrabussilla.

  Konferenssit ja
  messut

  Konferenssit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden verkostoitua ja edistää liiketoimintaa samanhenkisten ammattilaisten kanssa. Olipa suuntana Oulu, Kemi tai Vaasa, tilausajolla koko tiimi mahtuu helposti samaan bussiin. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn ja laatia vaikka viime hetken puhujan muistiinpanoja tai viimeistellä raporttia eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Oulun lentoasemalta keskustaan – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas ja rentoudu mukavassa linja-autossa, minibussissa tai vaikka limusiinissa. Varaamalla oman kuljetuksen voi välttää mahdolliset eksymiset ja turhat myöhästelyt.

  Tilausajot urheilujoukkueille Oulussa

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Oulussa urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Oulun ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten. Oulussa on tarjolla runsaasti tilausajoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat Oulusta muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Tilausbussilla joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Oulun tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Oulussa pelaa useita urheilujoukkueita. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi ja nostattakaa tunnelmaa jo matkalla urheilutapahtumaan!

  Tilausajot oppilasryhmille Oulussa

  Oulu on opiskelijoiden kaupunki ja suosittu paikka erilaisille opiskelijatapahtumille. Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Oulussa tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  Oulussa on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki:

  • Seikkailupuisto Huikiassa voi kokeilla omia rajojaan kiipeilemällä yläilmoissa, puiden välille rakennettuja ratoja pitkin.
  • Tietomaa on tiedekeskus, jossa pääsee oppimaan ja pitämään hauskaa erilaisten vaihtuvien näyttelyiden parissa.
  • Hailuoto on Perämeren suurin saari, joka kutsuu tutkimaan niin luontoa, talonpoikaisrakennuksia sekä komeaa Marjaniemen majakkaa.
  • Kierikkikeskus tarjoaa mahdollisuuden tutustua elämään kivikaudella erilaisten arkeologisten näyttelyiden sekä aktiviteettien, kuten vaikkapa jousiammunnan ja melonnan kautta.   
  • Limingan luontokeskuksessa pääsee tutkimusretkelle lintujen lumoavaan maailmaan sekä retkeilemään upeaan luontoon.

  Bussikuljetus häihin Oulussa

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Oulussa hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Oulun kadut voivat olla hektisiä, mutta kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Ouluun varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Oulussa kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten Kiiminkiin, Oulunsaloon, Koskelaan tai aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.
  Shuttle bussit
  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Oulussa on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Kiertoajelut

  Tilausajo on mukava tapa kiertää Oulua omalla porukalla. Kierros alkaa valitsemaltasi keskustan hotellilta tai lentokentältä ja päättyy samaan osoitteeseen. Tilausbussi vie sinut sujuvasti paikasta toiseen ja jokaisessa huolella valitussa kohteessa on aikaa ihailla Oulun tunnetuimpia nähtävyyksiä, kaunista luontoa ja paikallisten suosimia helmiä.

  Oulun taide- ja kulttuuritarjonta

  Oulussa on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nähdä ooppera-esityksen, kokea pianokonserton tai nauttia teatteriesityksestä, Oulussa on jokaiselle jotakin. Bussikuljetus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Oulun taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Suosituimmat kulttuurikohteet

  Oulun Taidemuseo
  Oulun taidemuseossa on esillä laaja kokoelma niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin taideteoksia eri aikakausilta. Vaihtuvien näyttelyiden lisäksi museo järjestää myös erilaisia tapahtumia, jotka tarjoavat monipuolisen katsauksen nykytaiteeseen sekä kulttuuriin.
  Oulun Teatteri
  Oulun teatteri tarjoaa teatterin ystäville monipuolisen valikoiman näytelmiä, musikaaleja sekä muunlaisia esityksiä. Monipuolinen ja laadukas ohjelmisto houkuttelee niin paikallisia kuin ulkopaikkakuntalaisiakin.
  Oulun Sinfonia
  Oulun Sinfonia on muusikoiden itsensä perustama kaupunginorkesteri, joka on jo edelliseltä vuosisadalta alkaen järjestänyt erilaisia konsertteja sekä musiikkielämyksiä.
  Oulun Musiikkikeskus
  Oulun Musiikkikeskus on Pohjois-Suomen merkittävin kulttuurikeskus, joka järjestää monipuolista toimintaa aina balettiesityksistä, stand up -keikkoihin sekä lastenkonsertteihin.

  Musiikkifestivaalit lähellä Oulua

  Oulussa järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja, jotka keräävät yhteen joitakin parhaita artisteista eri puolilta Suomea ja maailmaa. Vuokraa tilausajo Oulusta ja uppoudu tämän upean kaupungin festivaalikulttuuriin. Festarikuljetusten järjestäminen omalla bussilla varmistaa, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo ryhmällesi.

  • Ilmakitaransoiton MM-kisat (Oulun keskustassa)
  • Elojazz (Hupisaaren kaupunginpuistossa)
  • ZROCK-festivaali (Kempeleellä)
  • Qstock (Kuusisaaressa)
  • TopRock Festit (Toppila)

  Suosittuja tapahtumia Oulussa

  Oulussa tapahtuu aina jotain, vuodenajasta riippumatta. Olitpa tapahtumasuunnittelija järjestämässä joukon ammattilaisia messuille tai jäsen tosi elokuvafaneista koostettua kaveriporukkaa matkalla uutuuden ensi-iltaan, kilpailuttamalla tilausbussin saat tehokkaasti ja edullisesti oman tilausajon suoraan kohteeseen.

  Lumo-valofestivaali valaisee Oulun tarjoten elämyksiä ja kiinnostavaa valotaidetta syysiltojen pimetessä. Festivaalin aikana järjestetään myös useita erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, työpajoja sekä opastettuja kierroksia. Tapahtuma houkuttelee vuosittain tuhansia kävijöitä nauttimaan valotaiteesta.

  Oulun Tervahiihto on maailman vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty hiihtotapahtuma, jossa osallistujat hiihtävät eri mittaisia matkoja aina 70 kilometriin saakka.

  Lue lisää tapahtumanjärjestäjän sivuilta.

  Vectorama on vuosittain Oulussa järjestettävä, Pohjois-Suomen suurin verkkopelitapahtuma. Tapahtumaan osallistuu vuosittain satoja pelaajia sekä lukuisia katsojia.

  Kaikille avoin festivaali, Oulun Päivät tarjoaa monenlaisia, vuoden mukaan vaihtelevia elämyksiä eri ikäisille.

  Oulun Sarjakuvafestivaali kokoaa yhteen sarjakuvien lukijat ja tekijät. Tapahtuman aikana pääsee nauttimaan esimerkiksi sarjakuvanäyttelyistä, paneelikeskusteluista, esitelmistä kuin haastatteluistakin.

  Qstock on vuosittain heinäkuun lopussa Oulun Kuusisaaressa järjestettävä kaksipäiväinen musiikkifestivaali. Qstockissa esiintyy sekä kotimaisia että ulkomaisia artisteja ja yhtyeitä monista musiikkigenreistä. Ensimmäinen Qstock järjestettiin vuonna 2003.

  Lue lisää Oulun kaupunginosista

  Poikkinen
  Poikkinen sijaitsee Oulun ydinkeskustassa ja sieltä löytyy mm. kaupungin sydämeksikin kutsuttu Rotuaarin kävelykatu, jonka varrelta löytyy erilaisia liikkeitä ja ravintoloita. Kaupunginosa tunnetaan myös Oulun kaupungintalosta, tuomiokirkosta, kauppatorista sekä teatterista. Viihtyvyyttä luovat lukuisat puistot.
  Pikisaari
  Oulun keskustan tuntumassa sijaitsevasta entisestä teollisuusalueesta Pikisaaresta on muovautunut vuosikymmenten saatossa trendikäs kaupunginosa, jossa asuu nykyään lukuisia käsityöläisiä sekä taiteilijoita. Pikisaareen pääsee Oulun kauppatorilta Pikisaarensiltaa pitkin ja se onkin suosittua ulkoilualuetta.
  Raksila
  Raksila sijaitsee lähellä linja-auto sekä rautatieasemaa ja on tunnettu lukuisista urheilutiloistaan. Raksilasta löytyy muun muassa Ouluhalli, Raksilan pesäpallostadion, uimahalli, Raksilan jäähalli sekä Pakkalan kenttä. Harrastaa voi siis kaikenlaista aina uinnista jääkiekkoon ja luistelusta pesäpalloon.
  Toppila
  Toppila ja alueeseen kuuluva Toppilansaari ovat vanhaa teollisuusaluetta, joilla on pitkä historia. Nykyään kaupunginosasta löytyy runsaasti asutusta, luontoa sekä esimerkiksi kesäisin hyvin suosittu Nallikarin uimaranta majakoineen.
  Linnanmaa
  Linnanmaa sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Sen alueelta löytyvät muun muassa Oulun yliopisto, Oulun Ylioppilaskylä, yliopiston kasvitieteellinen puutarha, Eläintieteellinen museo sekä Technopolis Linnanmaa tekniikan tutkimus- ja tuotantolaitoksineen.

  Tilausajot Oulun lentoasemalla

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Oulun lentoasemalta kohteeseen voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisit joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa.  Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla omabussi palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Lahti
  • Vaasa
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka