Kilpailuta tilausajot Porvoossa

Kilpailuta tilausajo helposti ja turvallisesti. Kilpailuttaminen ei sido varaamaan kuljetusta.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Tilausajot Porvoossa

  Oletko järjestämässä tapahtumaa Porvoossa? Tarvitsetko sopivan bussin ja kuljettajan seurueellesi? Omabussi.fi sivusto auttaa sinua löytämään sopivan bussiyrityksen Porvoosta. Työskentelemme useiden luotettujen bussiyritysten kanssa lähialueilla. Lähettämällä ilmaisen tarjouspyynnön palvelussamme saat tarjouksia alueesi linja-autoyrityksiltä. Kilpailuta tilausajotarpeesi ja varmista ettet maksa liikaa.

  Porvoossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupungissa, jota halkoo kolme jokea, järjestetään paljon urheilu ja kulttuuritapahtumia. Porvoosta löydät myös runsaasti mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hyviä ravintoloita ja ulkoilumahdollisuuksia. Omalla tilausajobussilla seurueesi matkustaa suoraan ovelta ovelle.

  Kiertoajelut

  Kiertoajeluita järjestetään paljon varsinkin kesäisin. Usein kierrokset alkavat ja päättyvät samasta osoitteeesta. Bussilla kaupungin ja lähialueiden tärkeimmät nähtävyydet ja kohteet ehtii näkemään saman päivän aikana. Huolella suunniteltu kierros jää varmasti mieleen pidemmäksi aikaa. Sopivasti luontoa, kulttuuria ja ruokailuja on hyväksi todettu konsepti. Paikallisen oppaan esittelemänä kierroksesta saa enemmän irti. Harkitse siis oppaan tilaamista kierroksellesi.

  Nauti täysin siemauksin Runebergin kotikaupungista

  Johan Ludvig Runeberg kantaa Suomen kansallisrunoilijan titteliä ja tunnetaan paitsi kauniista runoistaan myös Suomen kansallislaulun sanoituksesta. Runeberg vietti suuren osan elämästään asuen ja työskennellen Porvoossa, mistä johtuen kaupungissa runoilijan muistoa kunnioitetaankin monin tavoin. Mikäli haluat oppia lisää Runebergistä vieraillessasi tämän entisessä kotikaupungissa, voit nauttia vaikkapa seuraavista elämyksistä:

  Vieraile Runebergin kodissa
  J.L. Runebergin koti on Suomen vanhin kotimuseo sekä yksi Porvoon suosituimpia ja tunnetuimpia nähtävyyksiä. Museo sijaitsee aivan Vanhan Porvoon liepeillä ja siellä vieraillessaan voi ihastella Runebergin perheelle kuuluneita huonekaluja, taideteoksia, astioita sekä viherkasveja. Näyttelyä voi kiertää joko vapaasti tai opastetulla kierroksella oppien uutta perheen elämästä. Kotitalon ulkopuolella avautuu Fredrika Runebergin perustama puutarha. Museossa järjestetään vuoden mittaan myös monia tapahtumia sekä työpajoja.
  Maista Runeberg-torttuja
  J.L. Runebergin kerrotaan pitäneen vaimonsa Fredrikan leipomista mantelilla ja arrakkipunssilla tai rommilla maustetuista ympyrälieriön muotoisista makeista leivonnaisista, jotka tänäkin päivänä kantavat runoilijan sukunimeä. Näin ollen runoilijan vanhasta kotikaupungista luonnollisestikin löytyy runsaasti eri kahviloita, jotka tarjoilevat näitä torttuja myös Runebergin päivän ulkopuolella. Joka vuosi lisäksi kisataan siitä, kuka leipoo parhaan Runebergintortun.
  Näe Runeberginpuisto sekä Runeberg-patsas
  Vuonna 1855 Porvoon vehreässä Runeberginpuistossa, muutaman korttelin päässä J.L. Runebergin talosta paljastettiin runoilijan pojan, kuvanveistäjä Walter Runebergin tekemä muistopatsas, joka esittää noin 55-vuotiasta runoilijaa. Patsaasta on tullut vuosien saatossa olennainen osa porvoolaista Runebergin päivän viettoa. Päivän perinteisiin kuuluu seppeleen laskeminen patsaan juurelle sekä porvoolaisen mieskuoro Runebergskören BSB tervehdyslaulu patsaalle. Vappuna patsas lakitetaan.
  Hyppää m/s J.L. Runeberg höyrylaivan kyytiin
  Porvoon ja Helsingin välillä voi kulkea myös hyppäämällä kansallisrunoilijan nimeä kantavan m/s J.L. Runeberg-höyrylaivan kyytiin, minkä lisäksi upea, vanha alus tarjoaa myös tilausristeilyitä. Laivan tiloissa voi järjestää vaikkapa ainutlaatuiset hääjuhlat. Nauti siis herkullisista tarjoiluista sekä auringosta kannella aaltojen liplattaessa – tai tule vain ihastelemaan laivaa sen pysähtyessä Porvooseen.
  Vieraile Runebergin hautamuistomerkillä
  Porvoon Näsinmäellä sijaitseva Näsinmäen hautausmaa on listattu valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin. Sen alueelle on haudattu useita tunnettuja henkilöitä, joista yksi on Johan Ludvig Runeberg, jonka hautapaikka sijaitsee hautausmaan korkeimmalla kummulla kallioon louhitussa hautaholvissa. Hautamuistomerkki on korkea, musta graniittipaasi, jota koristavat tähdet sekä lyyra.

  Usein kysyttyä tilausajoista

  Kuinka monta ihmistä mahtuu bussiin?
  Linja-autoja on paljon eri kokoisia. Pikkubusseihin mahtuu yleensä yli 9–20 matkustajaa kuljettajan lisäksi. Pikkubusseissa ei välttämättä ole suuria tavaratiloja, joten matkatavaramäärä on syytä pitää maltillisena. Turistibusseihin eli täysikokoisiin pitkänmatkanbusseihin mahtuu 21–60 matkustajaa. Turistibusseissa on matkustamon alla matkatavara ruuma, johon matkatavarat mahtuvat.
  Miten tilausajo kannattaa kilpailuttaa?
  Suosittelemme lähettämään tarjouspyynnön helposti Omabussi.fi sivustolla alueesi liikennöitsijöille. Vaihtoehtoisesti voit myös kontaktoida suoraan alueesi yrityksiä – lopputulos on sama.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Koko Suomessa
  Palvelussamme voit kilpailuttaa tilausajot kaikkialla Suomessa.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää tilausajotarjouksia omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Älä maksa tilausajoista liikaa

  Bussin ja kuljettajan vuokraaminen voi olla haastavaa. Alussa ei välttämättä tiedä keneltä pyytäisi tarjouksia ja paljonko matkan pitäisi kustantaa. Alapuolelle on kerätty vastauksia yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

  Paljonko tilausajo maksaa?
  Tilausajon hinta muodostuu kalusto-, henkilöstö- ja polttoainekustannuksista. Hintaan vaikuttaa myös sesonki, paikallinen saatavuus sekä matkasi päivämäärä. Tilausajo kannattaa kilpailuttaa ja varata hyvissä ajoin. Hyvissä ajoin kilpailuttamalla saat enemmän tarjouksia ja todennäköisesti edullisemman hinnan.
  Miten kilpailutan bussin Porvoossa?
  Bussin kilpailuttaminen on helppoa ja turvallista. Lähetä tarjouspyyntö sivullamme, niin saat tarjouksia alueesi liikennöitsijöiltä suoraan sähköpostiisi. Tilausajon kilpailuttaminen vie noin minuutin ja on täysin ilmaista. Kilpailuttaminen ei vaadi rekisteröintiä, eikä sido sinua tilaamaan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimella +358 41 318 8884 (arkisin 10-15).
  Millainen bussi kannattaa tilata?
  Porvoon alueella on paljon erilaisia linja-autoja, joten löydät varmasti tarpeeseesi sopivan. Lyhyillä kaupungin sisäisillä matkoilla ryhmällenne voi riittää kaupunkibussi. Pääsääntöisesti tilausajoilla käytetään kuitenkin turistibusseja. Turistibussit ovat hiljaisia, tilavia ja noin 49-60 paikkaisia. Pienemmille ryhmille voi riittää 15-20 paikkainen pikkubussi. Lue lisää erilaisista busseista blogistamme.
  Kuinka aikaisin tilausajo kannattaa varata?
  Mitä aikaisemmin pyydät tarjouksia, sitä enemmän saat tarjouksia. Tämä korostuu sesonkeina touko-kesäkuussa, elo-syyskuussa ja viikonloppuisin. Jos liikennöitsijä on jo myynyt loppuun he eivät voi enään tarjota matkaa. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon viimeistään 1-2 kk ennen lähtöpäivää.

  Tilausajot yrityksille Porvoossa

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Porvoossa on paljon kohteita, jotka sopivat hyvin yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Vanha Porvoo on täynnä ihania ravintoloita ja kulttuurielämyksiä, minkä lisäksi kaupungin ympäristössä riittää runsaasti luontoa samoiltavaksi. Voit lähteä tiimisi kanssa esimerkiksi melontaretkelle Porvoon saaristoon tai rentoutua Haikon kartanon kylpyläosastolla. Aktiviteetteja sisältävä päivä vaatii usein siirtymisiä paikasta toiseen. Omalla tilausajolla matkat taittuvat sujuvasti suoraan perille asti.

  Messut ja tapahtumat

  Messut ovat oiva tilaisuus tavata uusia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita sekä esitellä yrityksen tuotteita. Olipa suuntana sitten Helsingin tai Tampereen messukeskus, matka taittuu leppoisasti tilausajobussin kyydissä. Voitte tiimin kanssa käydä läpi päivän ohjelmaa, tehdä kukin omia töitä tai vain istua alas ja rentoutua matkan ajaksi. Tilausajo on usein myös kustannustehokkain vaihtoehto matkustaa paikasta toiseen isomman tiimin kanssa.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä kuljetukset vaivattomasti Helsinki-Vantaan lentoasemalta suoraan määränpäähäsi Porvoossa. Omalla bussilla ei tarvitse ahtautua takseihin eikä odottaa julkisen liikenteen busseja. Kaikki mahtuvat kätevästi kerralla yhteen linja-autoon, jolla matka määränpäähän taittuu sujuvasti. Lentokentällä bussi odottaa seurueenne saapumista ja palvelee teitä juuri aikataulujenne mukaan. Kilpailuta oma bussi jo tänään.

  Luokkaretket Porvoossa

  Luokkaretkiä suunniteltaessa kuljetus on olennainen osa päivää. Varsinkin lasten kanssa retkeillessä oman luokan käytössä oleva bussi on oiva tapa matkustaa koululta kohteeseen. Lapset pysyvät turvassa bussin sisällä, eikä kukaan vahingossakaan pääse eksymään kesken matkan. 

  Kokosimme muutamia luokkaretkikohdeideoita Porvoon alueelta. Kaikki aktiviteetit eivät välttämättä sovi kaikenikäisille. Lue lisää ja valitse sopivin.

  • Porvoon nukke- ja lelumuseoviihdyttää ainakin nuorempia vierailijoita tarjoamalla tilaisuuden tutustua lelujen historiaan.
  • WCC Porvoo järjestää vauhdikkaita paintball-värikuulapelejä erilaisilla areenoilla.
  • Kungsbackan kotieläinpiha on monen erikoisemmankin eläimen kotipaikka, jossa vieraillessaan pääsee myös paistamaan makkaraa nuotiolla ja ajelemaan traktorin peräkärryn kyydissä.  
  • Lappeenrannan linnoitus on mielenkiintoinen vierailukohde, jossa voi oppia paljon alueen historiasta. Samalla voi vierailla myös linnoituksen tiloissa toimivissa Etelä-Karjalan museossa, Lappeenrannan taidemuseossa, Kehruuhuoneella sekä Ratsuväkimuseossa. 
  • Elämyspoukamajärjestää erilaisia melontaretkiä Porvoon saaristoon niin kirkkoveneillä kuin kajakeillakin.

  Häät ja yksityistilaisuudet

  Tilausajo on paras tapa siirtyä kirkolta juhlapaikalle ja juhlapaikalta jatkoille. Vieraiden yhteiskuljetuksella varmistat etteivät juhlijat kiirehdi kotiin ja jätä jatkoja välistä. Varmista kuljetuksellesi oikea hinta ja kilpailuta tilausajo jo tänään.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat tottuneesti Lappeenrannassa.
  Shuttle bussit
  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Lappeenrannassa on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tapahtumaideoita Porvoossa

  Porvoossa järjestetään tapahtumia läpi vuoden. Olitpa tapahtumanjärjestäjä, tapahtumavierailija tai vaikka esiintyjä kuljet tapahtumapaikalle kätevästi omalla tilausajolla. Kilpailuttamalla tilausajosta ei tarvitse maksaa liikaa. Varmista oikea hintataso ja valitse sopivimman liikennöitsijän tarjous. Löydät lisää ajankohtaisia tapahtumia Visit Porvoon sivuilta.

  Smaku ilahduttaa Porvoossa herkullisilla festivaaleilla, joiden aikana eri ravintoloissa ympäri Porvoota pääsee herkuttelemaan erikoisilla ”smakuannoksilla”, jotka poikkeavat normaalien ruokalistojen tarjonnasta.

  Joka vuoden helmikuussa Porvoon Valot festivaali valaisee kaupungin erilaisilla valotaideteoksilla. Luvassa on myös monenlaista esityksiä sekä tanssittavaa musiikkia.

  Vanhassa Porvoossa järjestetään vuosittain Halloweenin tienoilla Kummitusten Yö, jonka aikana mitä kummallisemmat olennot valtaavat pimeät kadut. Kahviloissa ja ravintoloissa voi pysähtyä maistelemaan kummitusherkkuja. Rohkeimmat voivat ottaa osaa myös kummitusasukilpailuun.

  Porvoon Peltoauto cup on vauhdikas talvitapahtuma, jossa peltoautoilijat ottavat mittaa toisistaan mitä mielenkiintoisemmilla ajoneuvoilla. Tarjolla on tietysti myös purtavaa niin kuskeille kuin menoa vierestä katsovillekin.

  Lappeenrannassa kesä huipentuu Satamatorin ja Rantapuiston valtaavaan Sataman valot -tapahtumaan. Tapahtuman aikana nautitaan musiikista, erilaisista esityksistä sekä upeasta veneiden valoparaatista. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

  Joka jouluaatto kello 16 Porvoon tunnelmallisella Raatihuoneentorilla julistetaan joulurauha. Tapahtumassa esiintyy myös soittokunta sekä kuoro.

  Tilausajo urheilujoukkueille

  Tarvitseeko joukkueesi bussikuljetuksen? Tilausajot kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta joukkueesi budjetista ei kulu kuljetuksiin enempää kuin on tarpeen. Omabussin avulla voit kätevästi kilpailuttaa joukkueesi tilausajot. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido mihinkään.

  Tilausajon urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein paras ja helpoin vaihtoehto on tilata oma tilausajo, kun matkakohde on Porvoon ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja keskittyä jo matkalla tuleviin peleihin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajopalvelut Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan kuljetuksen jokaiseen treenimatkaan, peliin tai turnaukseen. Porvoossa on tarjolla monipuolisesti tilausajoja erilaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat muualle Suomeen
  Joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille on oma tilausajo. Tilausbussilla joukkue saapuu määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Riippuen matkustajien määrästä, voit valita useista erilaisista busseista juuri sopivan ryhmällesi. Kompaktit minibussit sopivat yleensä enintään 20 hengen joukkueille, kun taas täysikokoiset linja-autot ovat sopivia noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallisesti tilaa matkatavaroille, joten joukkueille, joilla on paljon varusteita, täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa kaikki Porvoon tilausajot urheilujoukkueille ja varmistaa aina oikean hinnan tilausajolle.
  ”Turnauksen

  Suosituimpia kulttuurikohteita

  Taidetehdas
  Porvoon Taidetehtaan toisessa kerroksessa sijaitseva Taidehalli on tunnettu vaihtuvista näyttelyistään ja taidekokoelmistaan. Tämän lisäksi Taidetehtaan Avanti-salissa voi nauttia myös konserteista, musikaaleista sekä tanssi- ja teatteriesityksistä.
  Porvoon Teatteri
  Porvoon Teatteri tarjoilee vaihtuvan kattauksen erilaisia esityksiä. On lastenteatteria, draamaa, klassikoita, konsertteja sekä tietysti hulvatonta komediaa.
  Albert Edelfeltin Ateljee ja Villa Albert
  Albert Edelfeltin piirroksia, heliogravyyreja sekä valokuvia pääsee ihailemaan taiteilijan vanhassa ja varsin idyllisessä ateljeessa. Ateljeen pihapiiriin rakennetussa Villa Albertissa sen sijaan on nähtävillä vaihtuvia näyttelyitä.
  Kulttuuritalo Grand
  Kulttuuritalo Grandissa voi luoda ja kokea monenlaista taidetta sekä kulttuuria. Nauttia voi niin erilaisista näyttelyistä, tapahtumista kuin esityksistäkin. Grand pyrkii toiminnallaan tukemaan paikallista ja varsinkin Suomenruotsalaista taidetta.

  Musiikkifestivaalit lähellä Porvoota

  Porvoossa ja lähiseuduilla järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja. Vuokraa ryhmällesi tilausajo Porvoosta ja nauti festivaaleista. Omalla bussilla varmistat, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo seurueellesi.

  • Porvoon Viinijuhlat (Porvoo)
  • Avantin Suvisoitto (Porvoo)
  • Pellingin Musiikkipäivät (Porvoo)
  • Porvoo Jazz Festival (Porvoo)
  • Flow Festival (Helsinki)

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka