Kilpailuta tilausajot Rovaniemellä

Kilpailuta tilausajo helposti ja turvallisesti. Kilpailuttaminen ei sido varaamaan kuljetusta.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Tilausajot Rovaniemellä

  Oletko järjestämässä tapahtumaa Rovaniemellä? Tarvitsetko sopivan bussin ja kuljettajan seurueellesi? Omabussi.fi sivusto auttaa sinua löytämään sopivan bussiyrityksen Rovaniemeltä. Työskentelemme useiden luotettujen bussiyritysten kanssa lähialueilla. Lähettämällä ilmaisen tarjouspyynnön palvelussamme saat tarjouksia alueesi linja-autoyrityksiltä. Kilpailuta tilausajotarpeesi ja varmista ettet maksa liikaa.

  Lapin maakuntakeskus Rovaniemi sijaitsee Keimijoen ja Ounasjoen yhtymäkohdassa napapiirin tuntumassa. Rovaniemi on tunnettu monista suosituista nähtävyyksistään ja onkin väkilukuun suhteutettuna varsin kulttuuri -ja tapahtumarikas kaupunki. Rovaniemeltä on lyhyt matka Lapin suosituimpiin laskettelukeskuksiin sekä lähialueen luonnonmukaisiin kansallispuistoihin. Omalla tilausajobussilla seurueesi matkustaa suoraan ovelta ovelle.

  Kiertoajelut

  Tilausajo on mukava tapa kiertää Rovaniemeä omalla porukalla. Kierros alkaa valitsemaltasi keskustan hotellilta, satamasta tai lentokentältä ja päättyy samaan osoitteeseen. Tilausbussi vie sinut sujuvasti paikasta toiseen ja jokaisessa huolella valitussa kohteessa on aikaa ihailla Rovaniemen tunnetuimpia nähtävyyksiä, kaunista luontoa ja paikallisten suosimia helmiä. Valitse eri teemojen mukaan rakennettujen kierrosten joukosta haluamasi tai räätälöi oma reittisi isommalle ryhmälle. Opastus on mahdollista suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja useilla muilla kielillä.

  Rovaniemen taide- ja kulttuuritarjonta

  Rovaniemellä on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Rovaniemellä on jokaiselle jotakin. Bussikuljetus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Rovaniemen taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Usein kysyttyä tilausajoista

  Montako ihmistä mahtuu bussiin?
  Linja-autoja on paljon eri kokoisia. Pikkubusseihin mahtuu yleensä yli 9–20 matkustajaa kuljettajan lisäksi. Pikkubusseissa ei välttämättä ole suuria tavaratiloja, joten matkatavaramäärä on syytä pitää maltillisena. Turistibusseihin eli täysikokoisiin pitkänmatkanbusseihin mahtuu 21–60 matkustajaa. Turistibusseissa on matkustamon alla matkatavara ruuma, johon matkatavarat mahtuvat.
  Miten tilausajo kannattaa kilpailuttaa?
  Suosittelemme lähettämään tarjouspyynnön helposti Omabussi.fi sivustolla alueesi liikennöitsijöille. Vaihtoehtoisesti voit myös kontaktoida suoraan alueesi yrityksiä – lopputulos on sama.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Koko Suomessa
  Palvelussamme voit kilpailuttaa tilausajot kaikkialla Suomessa.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää tilausajotarjouksia omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Älä maksa tilausajoista liikaa

  Bussin ja kuljettajan vuokraaminen voi olla haastavaa. Alussa ei välttämättä tiedä keneltä pyytäisi tarjouksia ja paljonko matkan pitäisi kustantaa. Alapuolelle on kerätty vastauksia yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

  Paljonko tilausajo maksaa?
  Tilausajon hinta muodostuu kalusto-, henkilöstö- ja polttoainekustannuksista. Hintaan vaikuttaa myös sesonki, paikallinen saatavuus sekä matkasi päivämäärä. Tilausajo kannattaa kilpailuttaa ja varata hyvissä ajoin. Hyvissä ajoin kilpailuttamalla saat enemmän tarjouksia ja todennäköisesti edullisemman hinnan.
  Miten kilpailutan bussin Rovaniemellä?
  Bussin kilpailuttaminen on helppoa ja turvallista. Lähetä tarjouspyyntö sivullamme, niin saat tarjouksia alueesi liikennöitsijöiltä suoraan sähköpostiisi. Tilausajon kilpailuttaminen vie noin minuutin ja on täysin ilmaista. Kilpailuttaminen ei vaadi rekisteröintiä, eikä sido sinua tilaamaan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimella +358 41 318 8884 (arkisin 10-15).
  Minkälainen bussi kannattaa tilata?
  Rovaniemen alueella on paljon erilaisia linja-autoja, joten löydät varmasti tarpeeseesi sopivan. Lyhyillä kaupungin sisäisillä matkoilla ryhmällenne voi riittää kaupunkibussi. Pääsääntöisesti tilausajoilla käytetään kuitenkin turistibusseja. Turistibussit ovat hiljaisia, tilavia ja noin 49-60 paikkaisia. Pienemmille ryhmille voi riittää 15-20 paikkainen pikkubussi. Lue lisää erilaisista busseista blogistamme.
  Kuinka aikaisin tilausajo kannattaa varata?
  Mitä aikaisemmin pyydät tarjouksia, sitä enemmän saat tarjouksia. Tämä korostuu sesonkeina touko-kesäkuussa, elo-syyskuussa ja viikonloppuisin. Jos liikennöitsijä on jo myynyt loppuun he eivät voi enään tarjota matkaa. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon viimeistään 1-2 kk ennen lähtöpäivää.

  Tilausajot yrityksille Rovaniemellä

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Rovaniemellä on paljon kohteita, jotka sopivat hyvin yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Lataa tiimisi kanssa akkuja maastopyöräilemällä Ounasvaaran kauniissa maisemissa, pelaamalla pakohuonepelejä keskustan tienoilla, osallistumalla lumikelkkasafarille, kokeilemalla kuplafutista jossain kaupungin puistoista tai vierailemalla museossa. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussi.

  Messut ja tapahtumat

  Konferenssit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden verkostoitua ja edistää liiketoimintaa samanhenkisten ammattilaisten kanssa. Olipa suuntana Rovaniemi, Kemi tai Sodankylä, tilausajolla koko tiimi mahtuu helposti samaan bussiin. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn ja laatia vaikka viime hetken puhujan muistiinpanoja tai viimeistellä raporttia eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Rovaniemen lentoasemalta keskustaan – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas ja rentoudu mukavassa linja-autossa, minibussissa tai vaikka limusiinissa. Varaamalla oman kuljetuksen voi välttää mahdolliset eksymiset ja turhat myöhästelyt.

  Luokkaretket Rovaniemellä

  Luokkaretkiä suunniteltaessa kuljetus on olennainen osa päivää. Varsinkin lasten kanssa retkeillessä oman luokan käytössä oleva bussi on oiva tapa matkustaa koululta kohteeseen. Lapset pysyvät turvassa bussin sisällä, eikä kukaan vahingossakaan pääse eksymään kesken matkan.

  Kokosimme muutamia luokkaretkikohdeideoita Rovaniemen alueelta. Kaikki aktiviteetit eivät välttämättä sopi kaikenikäisille. Lue lisää ja valitse sopivin.

  • Arktikum on tiedekeskus ja Lapin maakuntamuseo, jossa pääsee oppimaan monenlaista Lapin luonnosta, kulttuurista, historiasta sekä nykypäivästä.
  • Tiedekeskus Pilke tarjoaa elämyksiä erilaisten suomalaisista metsistä ja suomalaisten metsäsuhteesta kertovien näyttelyiden avulla. 
  • Rollohalli seikkailu- ja liikuntapuisto kutsuu hyppimään trampoliineilla, ylittämään esteratoja ja liukumaan liukumäissä. 
  • Ounasvaarassa voi tehdä kaikenlaista ympäri vuoden. Talvisin laskettelurinteitä pääsee viilettämään alas vauhdilla, kun taas kesällä aukeaa kesäkelkkarata.
  • SantaParkissa voi tavata Joulupukin, nauttia tonttujen tanssiesityksistä, hypätä taikajunan kyytiin, vierailla jäägalleriassa ja koristella piparkakkuja.

  Häät ja yksityistilaisuudet

  Tilausajo on paras tapa siirtyä kirkolta juhlapaikalle ja juhlapaikalta jatkoille. Vieraiden yhteiskuljetuksella varmistat etteivät juhlakansa kiirehdi kotiin ja jätä jatkoja välistä. Varmista kuljetuksellesi oikea hinta ja kilpailuta tilausajo jo tänään.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat tottuneesti Rovaniemellä.
  Shuttle bussit
  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Rovaniemellä on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tapahtumaideoita Rovaniemellä

  Rovaniemellä järjestetään tapahtumia läpi vuoden. Olitpa tapahtumanjärjestäjä, tapahtumavierailija tai vaikka esiintyjä kuljet tapahtumapaikalle kätevästi omalla tilausajolla. Kilpailuttamalla tilausajosta ei tarvitse maksaa liikaa. Varmista oikea hintataso ja valitse sopivimman liikennöitsijän tarjous.

  Arctic Lapland Rally on rallitapahtuma, jossa kuskit ottavat mittaa toisistaan Rovaniemen arktisissa olosuhteissa, jotka voivat vaihdella auringonpaisteesta lumimyrskyyn. Rallifanit pääsevät nauttimaan siis vauhdikkaasta menosta useampana päivänä.

  Jo vuodesta 1956 järjestetty Napapiirin hiihto on Rovaniemellä järjestettävä hiihtotapahtuma, johon voi osallistua niin perinteisellä kuin vapaallakin hiihtotyylillä.

  Rovaniemellä järjestettävä muotoiluaiheinen tapahtumaviikko Arctic Design Week pitää sisällään erilaisia foorumeita sekä monenlaista taidetta, kulttuuria ja tietysti herkullista ruokaa. 

  Rovaniemellä vuosittain järjestettävät Jutajaiset tunnetaan kansanmusiikin ja -tanssin festivaalina, jonka aikana juhlistetaan perinteitä. Festivaalipäivien aikana ohjelmaa riittää kaiken ikäisille kansanmusiikin ystäville. 

  Joulupunkin Pajakylällä järjestetään vuosittain perinteinen Rovaniemen Joulunavaus, josta alkaa joulun odotus. Tapahtumaan kuuluu monenlaisia esityksiä, musiikkia sekä itse Joulupukin puhe.

  Aaton aattona Joulupukki lähtee taittamaan matkaa maailman ympäri tonttujen sekä joulumusiikin saattelemana. Monet saapuvat ihailemaan lähtöä paikan päälle Joulupukin Pajakylään.

  Tilausajo urheilujoukkueille

  Tarvitseeko joukkueesi bussikuljetuksen? Tilausajot kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta joukkueesi budjetista ei kulu kuljetuksiin enempää kuin on tarpeen. Omabussin avulla voit kätevästi kilpailuttaa joukkueesi tilausajot. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido mihinkään.

  Tilausajon urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein paras ja helpoin vaihtoehto on tilata oma tilausajo, kun matkakohde on Rovaniemen ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja keskittyä jo matkalla tuleviin peleihin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajopalvelut Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan kuljetuksen jokaiseen treenimatkaan, peliin tai turnaukseen. Rovaniemellä on tarjolla monipuolisesti tilausajoja erilaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat muualle Suomeen
  Joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille on oma tilausajo. Tilausbussilla joukkue saapuu määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Riippuen matkustajien määrästä, voit valita useista erilaisista busseista juuri sopivan ryhmällesi. Kompaktit minibussit sopivat yleensä enintään 20 hengen joukkueille, kun taas täysikokoiset linja-autot ovat sopivia noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallisesti tilaa matkatavaroille, joten joukkueille, joilla on paljon varusteita, täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa kaikki Rovaniemen tilausajot urheilujoukkueille ja varmistaa aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö paikan päällä
  Turnauksen edetessä usein selviää, milloin joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei huolta! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoon toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Mikäli tarvitsette kuljetuksia turnauksen aikana esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistakaa mainita tästä myös tilausajon kilpailutuksen yhteydessä. Tällä tavoin liikennöitsijät pystyvät laskemaan juuri sinulle sopivan tarjouksen.

  Suosituimpia kulttuurikohteita

  Kulttuuritalo Korundi
  Kulttuuritalo Korundi on taiteen koti. Sen lisäksi, että Lapin kamariorkesteri esiintyy sen tiloissa, Korundista löytyy myös Lapin taidemuseo lukuisine näyttelyineen. Korundissa voi siis viettää pitkän päivän nauttien niin nykytaiteesta, balettiesityksistä kuin kamarikonserteistakin.
  Rovaniemen Teatteri
  Rovaniemen Teatteri viihdyttää kaikkia teatterin ystäviä moninaisella ohjelmistollaan, joka kattaa niin lastenteatteria, hupaisaa komediaa, klassikoita kuin tanssiesityksiäkin.
  Tanssiteatteri Rimpparemmi
  Tanssiteatteri Rimpparemmi tunnetaan Suomen pohjoisimpana ammattitanssiteatterina, joka tuottaa erilaisia tanssi- ja teatteriesityksiä. Ohjelmistosta löytyy monenlaisia esityksiä, joissa yhdistellään taidokkaasti esimerkiksi kansantanssia ja nykytanssia.
  Lapin sotilassoittokunta
  Lapin sotilassoittokunta soittaa monipuolista sekä tasokasta puhallinorkesterimusiikkia esiintyessään erilaisissa tilaisuuksissa. Orkesterin oi kuulla soittavan klassisen marssimusiikin ohella myös erilaista viihdemusiikkia.

  Musiikkifestivaalit lähellä Rovaniemeä

  Rovaniemellä ja lähiseuduilla järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja. Vuokraa ryhmällesi tilausajo Rovaniemeltä ja nauti festivaaleista. Omalla bussilla varmistat, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo seurueellesi.

  • Simerock (Ounaspaviljonki, Rovaniemi)
  • Santa Open Air (Lainaanranta, Rovaniemi)
  • Kalottjazz & Blues festivaalit (Tornio & Haaparanta)
  • SuomiLive (Tornio)
  • Satama Open Air (Kemi)

  Lue lisää Rovaniemen kaupunginosista ja kylistä

  Rovaniemen ydinkeskusta
  Rovaniemen ydinkeskustasta löytyy monenlaista nähtävää ja koettavaa. Sen alueella sijaitsee niin Arktikum-museo, Rovaniemen Teatteri, Kulttuuritalo Korundi kuin esimerkiksi Lordin aukiokin. Lapset viihtyvät epäilemättä Angry Birds leikkipuistossa, kun taas aikuiset suuntaavat mielellään shoppailemaan kauppakeskus Revontuleen. Vatsat saa täyteen keskustan monissa ravintoloissa sekä tunnelmallisissa kahviloissa.
  Ounasrinne
  Ounasrinne on Rovaniemen kaupunginosa, joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Se tunnetaan erityisesti monipuolisista ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksistaan sekä sijainnistaan Ounasvaaran kupeessa. Ounasvaarasta löytyy nimittäin mm. lukuisia luontopolkuja, palloiluhalli, jousiammuntarata, golfkenttä, hiihtokeskus sekä paljon muuta. Lapset viihtyvät Ounasrinteen lukuisilla leikkipaikoilla.
  Someroharju
  Someroharju tai Someronharju sijoittuu napapiirin lähettyville, viiden kilometrin päähän Rovaniemen keskustasta. Sen alueella toimii paitsi Rovaniemen lentoasema, joka tunnetaan myös Joulupukin virallisena lentokenttänä myös Someroharjun varuskunta-alue. Napapiiri kulkee lentoaseman kiitotien poikki, minkä lisäksi Joulupukin Pajakylä sekä SantaPark sijaitsevat vain muutamien kilometrien päässä Someroharjun keskustasta.
  Nivankylä
  Ounasjoen varrella, noin 10 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta pohjoiseen sijaitseva Nivankylä on kaunista aluetta. Joki saaristoineen sekä vaaroineen on täynnä moninaista luontoa, josta voi nauttia vaikkapa hiihto- tai melontaretken muodossa. Retkeillessä voi pysähtyä paistamaan makkaraa jollekin alueen laavuista. Myös itse kodikas kylänraitti palveluineen sekä tapahtumineen vetää monia puoleensa.
  Pöykkölä
  Kemijoen varrella sijaitsevaan Pöykkölän kaupunginosaan vierailijoita kutsuvat sen museot. Kaupunginosasta löytyy mm. Rovaniemen kotiseutumuseo sekä Lapin metsämuseo, joissa vierailtuaan voi vaikkapa pulahtaa uimaan Salmijärven uimarannalta.
  Hirvas
  Hirvas on Rovaniemen keskustasta noin 11 kilometrin päässä Kemijoen varrella sijaitseva luonnonkaunis kaupunginosa. Monet saapuvat kaupunginosaan ulkoilemaan esimerkiksi kalastuksen, metsästyksen, retkeilyn ja marjastuksen merkeissä. Hirvaalla järjestetään myös lukuisia tapahtumia, kuten lastenjuhlia sekä konsertteja.
  Sinettä
  20 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta luoteeseen sijaitseva Sinettä on saanut tarinan mukaan nimensä metsästäjiltä, jotka ovat liikkuneet Ounasjoen lähistöllä. Sinettä on tärkeä palvelukeskittymä paitsi kyläläisille myös lähikylien asukkaille. Moni saapuu alueelle myös ulkoilemaan kauniin Sinettäjoen ja 940 hehtaarisen Sinettäjärven ympäristöihin.
  Autti
  Alakemijoen varrella, noin varttitunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä sijaitseva Rautiosaari on kaunista aluetta, jonka maisemaa hallitsevat vahvasti metsät, harjut, kalliot, pellot sekä Kemijoen poukamat. Moni saapuu alueelle vierailemaan myös Sukulanrakan hiidenkirnuilla.
  Rautiosaari
  Autti on saanut nimensä saamen kielestä ja tarkoittaa syvää rotkoa. Autti sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja sen alueella on ollut asutusta jo 1660-luvulta saakka. Alueelta löytyy Auttikönkään luonnonhoitometsä ja sen läpi kulkevassa vaikuttavassa kanjonissa virtaa Auttijoki. Auttissa pääsee aistimaan myös menneiden vuosikymmenten lappalaiskylän tunnelmaa.

  Tilausajot  Rovaniemen lentoasemalla

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Rovaniemen lentoasemalta Rovaniemen keskustaan voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisin joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa. Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla omabussi palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista: