Kilpailuta tilausajot Tampereella

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Tampereella.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussi Tampereella – ilmaiseksi!

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Tampereella? Kaupungilla on tarjota paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Tampereella järjestetään lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, minkä lisäksi sieltä löytyy mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Tampereella. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri Suomea, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Tampereella. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja kaksikerrosbussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussivuokraus voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Tampereella:

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Tampereella?
  Tilausajon kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö täällä, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Verkostossamme on yli 1 000 ajoneuvoa. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.

  Katso kaikki palvelumme liikennöitsijät täältä.
  Minkälaisia busseja on Tampereella saatavilla?
  Tampereella on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Tarjolla on myös suurempia 60-65-paikkaisia turistibusseja ja jopa 78-paikkaisia kaksikerrosbusseja. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Tampereella?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Varaa nyt, maksa myöhemmin -käytäntömme ansiosta et maksa varauksen yhteydessä mitään. Lisäksi kaikissa kauttamme kilpailutetuissa tilausajoissa on peruutusoikeus vielä 2 viikkoa ennen lähtöä.

  Tilausajot yrityksille Tampereella

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Tampere on täynnä useita kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Ladatkaa akkuja saunomalla Saunaravintola Kuumassa, pelaamalla pakohuonepelejä, nauttimalla kuplajalkapallosta jossain kaupungin puistoista, vierailemalla museossa tai kokeilkaa vaikka tandem-varjoliitoa. Pitkään päivään mahtuu useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.

  Konferenssit ja
  messut

  Konferenssit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden verkostoitua ja edistää liiketoimintaa samanhenkisten ammattilaisten kanssa. Olipa suuntana Helsinki, Turku tai Jyväskylä, tilausajolla koko tiimi mahtuu helposti samaan bussiin. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn ja laatia vaikka viime hetken puhujan muistiinpanoja tai viimeistellä raporttia eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Pirkkalan lentoasemalta Tampereen keskustaan – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla takaisin Tampereen keskustaan

  Tilausajot urheilujoukkueille Tampereella

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Tampereella urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Tampereen ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten. Tampereella on tarjolla runsaasti tilausajoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat Tampereelta muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Tilausbussilla joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Tampereen tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Tampereella pelaa useita urheilujoukkueita. Bussien vuokraaminen eliminoi ruuhkaisilla kaduilla navigoinnin vaivan ja voi jopa auttaa sinua välttämään kalliita pysäköintilaskuja. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille

  Tampere on opiskelijakaupunki, jonka opiskelijat matkaavat ympäri kaupunkia, sen lähiseutuja sekä ajoittain myös muualle Suomeen tapahtumien perässä. Kilpailuta tilausajot yhdessä paikkaa ja löydä tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajo tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan matkustaa.

  Tampereella on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki:

  • Särkänniemi on loistava vierailukohde kaikille vauhtihirmuille. Hurjien huvipuistolaitteiden lisäksi päivän aikana voi nauttia myös hyvästä ruoasta, pelimahdollisuuksista sekä eläinystävien tapaamisesta.
  • Muumimuseo on ainoa laatuaan koko maailmassa ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua Tove Janssonin luomiin ikonisiin muumihahmoihin sekä niistä kirjoitettuihin kirjoihin.
  • Vakoilumuseo on erityinen kokemus, joka valottaa, millaista salaisten agenttien elämä on ja millaisia vakoilulaitteita menneiden aikojen agentit ovat aikanaan työssään käyttäneet. Vierailun aikana oppii siis paljon myös historiasta.
  • Kauppi Sport Center tarjoaa vauhdikkaan luokkaretkikokemuksen kaikille liikunnan ystäville. Vierailun aikana voi kokeilla esimerkiksi fatbikeä, kiipeilyä ka jopa yöpyä seikkailupuistossa, suurilla trampoliineilla nukkuen.
  • Prison Island Tampere haastaa hauskoilla tiimitehtävillä kellon käydessä. Tavoite on vapauttaa oma ryhmä sellistä ennen ajan loppumista.

  Tilausajo häihin Tampereella

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Helsingissä hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Tampereen kadut voivat olla hektisiä, mutta kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Tampereella kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten keskustaan, Hervantaan, Kaukajärvelle, tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Shuttle-bussit

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Tampereella on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tampereen taide- ja kulttuuritarjonta

  Tampereella on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nähdä ooppera-esityksen, kokea pianokonserton tai nauttia teatteriesityksestä, Tampereella on jokaiselle jotakin. Tilausbussin vuokraus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Tampereen taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Suosituimmat kulttuurikohteet

  Museokeskus Vapriikki
  Museokeskus Vapriikki sijaitsee tunnelmallisessa miljöössä Tammerkosken rannalla tarjoillen nähtävää koko perheelle. Vierailla voi lukuisissa eri näyttelyissä sekä esimerkiksi alueella sijaitsevissa Suomen jääkiekkomuseossa, Postimuseossa, Suomen pelimuseossa ja Tampereen luonnontieteellisessä museossa.
  Sara Hildénin taidemuseo
  Sara Hildénin taidemuseo on nykytaiteen museo, jossa on nähtävillä monenlaista vaihtuvia moderneja näyttelyitä. Museosta löytyy myös Sara Hildenin säätiön omistama suomalaisen ja ulkomaisen taiteen kokoelma, joiden teoksia nähdään ajoittain näyttelyissä.
  Tampere-talo
  Tampere-talo on monenlaisten tapahtumien ja kirjavan kulttuurin keskus. Muumimuseon lisäksi Tampere-talon tiloista löytyy monia saleja, joissa esiintyvät niin koomikot, artistit, ballerinat kuin orkesteritkin.
  Kulttuuritalo Laikku
  Kulttuuritalo Laikku tarjoilee runsaasti erilaista kulttuuria kaikille kiinnostuneille. Halutessaan voi vierailla vaikkapa näyttelyissä, joihin on vapaa pääsy sekä ottaa osaa lukuisiin tapahtumiin, joita Laikussa järjestetään.
  Lastenkulttuurikeskus Rulla
  Lastenkulttuurikeskus Rulla on täynnä värejä ja virikkeitä perheen pienimmille. Lapset voivat Rullan tiloissa oppia paljon eri taiteenlajeista ja teemoista, osallistua työpajoihin sekä esitellä omia töitään

  Musiikkifestivaalit lähellä Tamperetta

  Tampereella järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja, jotka keräävät yhteen parhaita artisteista eri puolilta Suomea ja maailmaa. Vuokraa tilausajo Tampereelta ja uppoudu festivaalikulttuuriin. Festarikuljetusten järjestäminen omalla bussilla varmistaa, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo ryhmällesi.

  • Blockfest (Ratinan stadion / Ratinanniemen tapahtumapuisto)
  • Flow Festival (Suvilahdessa)
  • Weekend Festival (Vermon raviradalla Espoossa)
  • Tuska Festival (Suvilahdessa)
  • Sideways (Nordiksella)

  Suosittuja tapahtumia Tampereella

  Tampereella tapahtuu aina jotain, vuodenajasta riippumatta. Olitpa tapahtumasuunnittelija järjestämässä joukon ammattilaisia messuille tai jäsen tosi elokuvafaneista koostettua kaveriporukkaa matkalla uutuuden ensi-iltaan, kilpailuttamalla tilausbussin saat tehokkaasti ja edullisesti oman tilausajon suoraan kohteeseen.

  Hämeenkadun Appro on Suomen suurin opiskelijatapahtuma, joka tuo yhteen opiskelijoita ympäri maata. Illan aikana pääsee kiertämään paikallisia kuppiloita, haastamaan itseään, nauttimaan hyvästä musiikista.

  Lue lisää tapahtumasta täällä.

  Itsenäisyyspäivän kansanjuhla ja Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset järjestetään Suomen itsenäisyyden kunniaksi vuosittain joulukuun kuudentena. Kansanjuhlan aikana kuullaan juhlapuheita, runoutta sekä musiikkia ja lasten itsenäisyyspäivän tanssiaisissa tietenkin tanssitaan.

  Suuret oluet- pienet panimot rantautuu Tampereelle usein kevätaikaan ja kerää paikalla monia oluiden ystäviä. Tapahtuma on oiva tilaisuus kokeilla tuopillinen tai pari jotain uutta juotavaa.

  Tammerfest on monen kesän kohokohta. Suomen suurin kaupunkifestivaali on kesäisin järjestettävä tapahtuma, jossa esiintyy lukuisia kotimaisia artisteja. Hyvästä musiikista, tanssimisesta ja yhdessäolosta voi nauttia Tammerfesteillä useamman päivän ajan.

  Tampere Maraton on vuosittain järjestettävä juoksutapahtuma, joka tarjoaa erilaisia juoksureittejä kaiken tasoisille juoksijoille Mansen kauniissa maisemissa. Halutessaan voi osallistua niin puolimaratoniin, varttimaratoniin, maratonviestiin tai kokopitkään maratoniin. 

  Tampereen Joulutori on tunnelmallinen ja vuosittain juuri joulun kynnyksellä järjestettävä tapahtuma. Hämeenkadun varrella sijaitseva keskustori täyttyy myyntikojuista, joulukoristeista ja kuumaa glögiä tarjoavista pop-up kahviloista.

  Lue lisää Tampereen kaupunginosista

  Keskusta
  Keskusta on täynnä nähtävää ja koettavaa. Tammerkosken rannan tuntumasta löytyy niin viihtyisiä kahviloita, terasseja kuin pieniä kivijalkaliikkeitäkin. Puutalokorttelit ja modernit pilvenpiirtäjät elävät sulassa sovussa keskustan alueella, kertoen kaupungin moninaisuudesta sekä pitkästä historiasta.
  Kaleva
  Kaleva on osa Tampereen kantakaupunkia, jonne kulkee nykyisin ydinkeskustan sykkeestä jopa ratikalla. Se kasvaa ja kehittyy asuinalueena, mikä tarkoittaa myös lisääntynyttä palveluiden määrää. Luontoakaan ei ole kuitenkaan unohdettu, vaan erilaisia lenkkipolkuja ja luontoalueita löytyy runsaasti.
  Lauttasaari
  Lauttasaaresta puhutaan usein onnellisten saarena. Se on saarelle sijoittuva Helsingin kaupunginosa kantakaupungin tuntumassa. Lauttasaaressa voi nauttia runsaasta palvelutarjonnasta, kauniista ulkoilureiteistä sekä merellisestä tunnelmasta.
  Ullanlinna
  Ullanlinna on Helsingin kantakaupungin eteläisin kaupunginosa, joka on monien suosiossa niin tunnelmallisen arkkitehtuurin kuin monien puistojensakin ansiosta. Ullanlinnanmäellä juhlitaan vappuaamua ja Tähtitornin vuori kutsuu ihailemaan observatoriota.
  Punavuori
  Punavuori on trendikäs ja monien suosima asuinalue, jonka palvelutarjonta on vertaansa vailla. Kaupunginosa on pullollaan kahviloita, ravintoloita ja kivijalkaliikkeitä. Myös asuntoja ja toimistotiloja riittää.
  Tammela
  Tammela sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa ja on tullut tunnetuksi erityisesti Tammelantorista, jolla myydään erilaisia paikallisia herkkuja ympäri vuoden. Tammelan rakennuskanta koostuu osin puutaloista ja osin tiili- sekä betonirakenteista. Moni vertaa aluetta Helsingin Kallioon, joka on Helsingin niin sanottu työväen asuinale, sillä aikanaan Tammelan alueella komeili kaksi merkittävää kenkätehdasta.
  Pispala
  Pispala sijaitsee muutaman kilometrin Tampereen keskustasta länteen Pispalanharjulla, joka on Suomen korkein sorahaju. Maasto onkin siis hyvin mäkistä ja alueella nähdään paljon rinteeseen rakennettuja taloja. Pispalasta löytyy runsaasti ulkoilureittejä Näsijärven rannan tuntumasta ja talvisin järven jäädyttyä alueelle löytävät tiensä myös innokkaat luistelijat sekä muut talviurheilijat.
  Amuri
  Amuri sijaitsi aikanaan kaukana tehtaista ja sai sijaintinsa tähden nimensä Venäjän Amurinmaan mukaan, jonne suomalaisia lähti 1800-luvulla siirtolaisiksi. Nykyään Amuri on tunnettu Metson kirjastosta, Tampereen taidemuseosta, työläismuseokorttelista sekä muista palveluista.

  Tilausajot Pirkkalan lentoasemalla

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Pirkkalan lentoasemalta kohteeseen voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että ottaisit joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa.  Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla tilausajo omabussi palvelussa.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka