Kilpailuta tilausajot Turussa

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Turussa.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa tilausajo?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussi Turussa – ilmaiseksi!

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Turussa? Kaupungilla on tarjota paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Turussa järjestetään lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, minkä lisäksi sieltä löytyy mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Turussa. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri Suomea, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja kaksikerrosbussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussivuokraus voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Turussa:

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Turussa?
  Tilausajon kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö täällä, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Verkostossamme on yli 1 000 ajoneuvoa. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.

  Katso kaikki palvelumme liikennöitsijät täältä.
  Minkälaisia busseja on Turussa saatavilla?
  Turussa on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Tarjolla on myös suurempia 60-65-paikkaisia turistibusseja ja jopa 78-paikkaisia kaksikerrosbusseja. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Turussa?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Varaa nyt, maksa myöhemmin -käytäntömme ansiosta et maksa varauksen yhteydessä mitään. Lisäksi kaikissa kauttamme kilpailutetuissa tilausajoissa on peruutusoikeus vielä 2 viikkoa ennen lähtöä.

  Tilausajot yrityksille Turussa

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Turku on täynnä useita kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Ladatkaa akkuja reippailemalla Ruissalossa, pelaamalla pakohuonepelejä, nauttimalla kuplajalkapallosta jossain kaupungin puistoista, vierailemalla museossa, vierailemalla saaristossa, saunomalla tai lähtemällä vaikka Saariston Rengastielle. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla. Istu alas, rentoudu ja nauti matkasta.

  Tilausajon suunnittelu yrityksille

  Virkistys- ja työhyvinvointipäivät, messut, tehdaskierrokset ja muut yritysten kuljetustarpeet saattavat edellyttää koko porukan siirtymistä samaan paikkaan samanaikaisesti. Ryhmän kanssa liikuttaessa tilausajo on kätevin ja usein myös edullisin vaihtoehto. Kilpailuttamalla tilausajon kauttamme Turusta varmistat aina oikean hinnan tilausajollesi. Olipa kyseessä pieni tai iso yritys, joka tarvitsee tilausajon, kauttamme kilpailutat kuljetukset kaiken kokoisille ryhmille.

  Konferenssit ja
  messut

  Konferenssit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden verkostoitua ja edistää liiketoimintaa. Olipa suunta sitten Turun, Helsingin tai Tampereen messukeskukseen, tilausajon ansiosta koko tiimisi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn, kun oma kuljettaja varmistaa, että saavutte perille ajoissa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.

  Tilausajot urheilujoukkueille Turussa

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Turussa urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Turun ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten. Turussa on tarjolla runsaasti tilausajoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat Turusta muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Tilausbussilla joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Turun tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Turussa pelaa useita urheilujoukkueita. Bussien vuokraaminen eliminoi ruuhkaisilla kaduilla navigoinnin vaivan ja voi jopa auttaa sinua välttämään kalliita pysäköintilaskuja. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille

  Turusta löytyy lukuisia opinahjoja, joiden opiskelijat matkaavat ympäri kaupunkia, sen lähiseutuja sekä ajoittain myös muualle Suomeen opiskelijatapahtumien perässä. Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Turussa tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  • Turun linna on jännittävä ja jopa salaperäinen vierailukohde täynnä historiaa. Sen hämyisiä käytäviä voi kiertää porukalla eri teemojen ympärille rakennettujen ohjattujen kierrosten matkassa.
  • Biologinen museo on pullollaan erilaisia Suomen luonnon nisäkkäitä ja lintuja, joista voi oppia runsaasti ikätasoon sovitetuilla opastetuilla kierroksilla.
  • Rosalan viikinkikeskus tarjoaa saaristoseikkailuja sekä mahdollisuuden oppia viikinkien elämästä ja maistella viikinkiruokaa. Kiipeilyä, jousiammuntaa ja kirveenheittoakin pääsee kokeilemaan.
  • WAM eli Wäinö Aaltosen museo on koonnut yhteen runsaasti näyttävää nykytaidetta kaikkien ihailtavaksi ja koettavaksi.
  • Kuralan Kylämäki sopii historiasta ja maatilan eläimistä kiinnostuneille vierailijoille, jotka haluavat oppia niin piikojen sekä renkien arjesta kuin entisaikojen koulunkäynnistäkin.

  Tilausajot häihin Turussa

  Bussikuljetus on vieraille kätevä tapa siirtyä Turussa hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Turun kadut voivat olla hektisiä, mutta kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Turussa kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten täl pual tai tois pual jokke, tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Shuttle-bussit Turussa

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tutustu Turun taide- ja kulttuuritarjontaan

  Turussa on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nähdä ooppera-esityksen, kokea pianokonserton tai nauttia teatteriesityksestä, Turussa on jokaiselle jotakin. Tilausbussin vuokraus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Turun taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse. Lue lisää Turun kulttuuritarjonnasta Visit Turun sivuilta.

  Suosituimmat kulttuurikohteet

  Ars Nova
  Ars Nova on museo, joka yhdistää saumattomasti vanhaa ja uutta – arkeologiaa sekä nykytaidetta. Näyttelyitä kiertäessään pääsee siis ihastelemaan niin keskiaikaisten kivitalojen raunioita, vanhan luostarin jokikatua kuin vaihtuvia nykytaiteen teoksiakin.
  Turun Kaupunginteatteri
  Turun Kaupunginteatteri sijaitsee kauniin Aurajoen varrella ja tarjoilee erilaisia teatteriesityksiä aina klassikoista scifidraamaan sekä jännitystä ylläpitäviin dekkareihin.
  Saaristo-ooppera
  Saaristo-ooppera sopii Turun saaristomaisemista ja oopperamusiikista pitäville kulttuurin ystäville. Pienen oopperaseurueen järjestämät vaihtuvat oopperanäytökset tarjoavat vaihtoehtoisia ooppera- ja musiikkitaideteoksia laitosoopperan rinnalle.
  Logomo
  Logomo on Turun ydinkeskustan tienoilla sijaitsevaan VR:n konepajaan rakennettu kulttuurin ja taiteen keskus, jossa voi nauttia niin konserteista, elokuvaesityksistä kuin teatteristakin.

  Musiikkifestivaalit lähellä Turkua

  Turussa järjestetään vuosittain Suomen kävijämäärällisesti suurin musiikkifestivaali Ruisrock sekä useita pienempiä musiikkitapahtumia, jotka keräävät yhteen parhaita artisteista eri puolilta Suomea ja maailmaa. Vuokraa tilausajo Turusta ja uppoudu festivaalikulttuuriin. Festarikuljetusten järjestäminen omalla bussilla varmistaa, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo ryhmällesi.

  • Ruisrock (Ruissalo)
  • Aura Fest (Kupittaanpuisto)
  • DBTL (Down by the Laituri)
  • Weekend Festival (Espoo)
  • Tuska Festival (Helsinki
  • Flow Festival (Helsinki)
  • Tapiola Festival (Espoo)

  Suosittuja tapahtumia Turussa

  Turussa tapahtuu aina jotain, vuodenajasta riippumatta. Olitpa tapahtumasuunnittelija järjestämässä joukon ammattilaisia messuille tai jäsen tosi elokuvafaneista koostettua kaveriporukkaa matkalla uutuuden ensi-iltaan, kilpailuttamalla tilausbussin saat tehokkaasti ja edullisesti oman tilausajon suoraan kohteeseen.

  Tikkurila Festivaali järjestetään heinäkuun helteiden aikaan ja se kokoaa yhteen suuren joukon suomalaisia artisteja. Yleisö nauraa, tanssii ja laulaa mukana useamman päivän ajan.

  Vantaa Maratoni on vuosittain järjestettävä juoksutapahtuma, jossa eri tasoiset juoksijat pääsevät haastamaan itseään. Sarjatarjontaan lukeutuu maratonin ja puolimaratonin lisäksi myös maantiekymppi, maratonviesti sekä juniorimaratonviesti perheen pienimmille.

  ARMAS-festivaali on jokaisen vuoden lokakuussa järjestettävä ikäihmisille ja senioreille suunnattu kulttuurifestivaali. Ikäihmiset pääsevät nauttimaan kaupungin laajasta kulttuuritarjonnasta paitsi museoissa ja kulttuuritiloissa myös palvelutaloissa, hoivakodeissa ja ulkona luonnossa.

  Myyrmäen taiteiden yö eli Why So Myrtsi jäljittelee Helsingistä alkunsa saanutta kaikille avointa tapahtumaa, joka täyttää kadut taiteella, tanssilla, työpajoilla sekä musiikkiesityksillä.

  Keskiajan Turku on kesäisin järjestettävä Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma, jossa pääsee kokemaan, millaista elämä olikaan keskiaikaisessa Turussa. Tarjolla on ruokaa, juomaa, myytäviä käsitöitä, tapahtumia, aktiviteetteja sekä kaikkea muuta kokemisen arvoista.

  Paavo Nurmi Marathon kerää vuosittain yli 3000 juoksijaa nauttimaan eri pituisista juoksumatkoista reiteillä halki Paavo Nurmen synnyin kaupungin maisemien – aina Turun keskustasta, Ruissaloon ja ohi Paavo Nurmen patsaan.  Halutessaan voi osallistua niin 10 kilometrin pituiselle juoksulle, puolimaratonille tai täysmaratonille.

  Lue lisää Turun kaupunginosista

  Kupittaa
  Kupittaa kuuluu Turun keskustan suuralueeseen ja on tänä päivänä yksi rakennuspinta-alaltaan vauhdikkaimmin kehittyvistä alueista. Kupittaalta löytyy paljon niin asuinrakennuksia kuin erilaisia palveluitakin aina toimistotiloista sairaaloihin ja harrastustiloihin.
  Ruissalo
  Ruissalo on Turun kaupunkiin kuuluva saari aivan keskustan edustalla, johon pääsee maateitse. Asutusta Ruissalossa ei juuri ole muutamia yksittäisiä huviloita lukuun ottamatta, mutta luontoa riittää sitäkin enemmän. Päivää Ruissalossa voi viettää esimerkiksi suojelluissa lehdoissa samoten, ohi ajelehtivia risteilyaluksia seuraten sekä Turun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa vieraillen.
  Port Arthur
  Port Arthur sijaitsee Turun kahdeksannessa kaupunginosassa. Tämä keskusta-alueen kaupunginosa on täynnä vanhoja puutaloja ja paikoittain kapeita katuja, mikä luo ainutlaatuisen tunnelman. Port Arthur on muutamaan otteeseen valittu myös Turun parhaaksi kaupunginosaksi ja sen puukorttelit yhdeksi Suomen valtakunnallisesti merkittävistä rakennetuista kulttuuriympäristöistä.
  Länsiranta
  Länsiranta on Turun keskustan kaupunginosan, joka sijaistee nimensä mukaisesti Aurajoen länsipuolella sataman ja Kakolanmäen välissä. Länsisataman alue on pullollaan museoita sekä erilaisia kulttuurikohteita, jotka houkuttelevat niin paikallisia kuin turistejakin vierailulle.
  Nummi
  Nummi on monille tuttu vanhoista puutaloistaan sekä Ylioppilaskylästä. Se sijaitsee hieman keskusta-alueen ulkopuolella, lähellä Vähäjoen ja Aurajoen yhtymäkohtaa. Palveluiden ja asutuksen ohella ulkoilumaastoja sekä mäkiä riittää kouluttavaksi.
  Vartiovuori
  Vartiovuori eli Turun keskustan toinen kaupunginosa, joka muodostaa osan Turun historiallista keskustaa. Tästä syystä sen alueelta löytyykin runsaasti nähtävää niin historiasta kuin kulttuuristakin kiinnostuneille. Museoiden ja torien lisäksi Valtiovuoressa vieraillessaan voi piipahtaa myös Vartiovuorenmäen puistoalueella.
  Pohjola
  Pohjola on Turun keskustan pohjoisosassa. Pohjolasta löytyy Turun rautatieaseman lisäksi joitain palveluita, Kulttuurikeskus Logomo sekä kirjavia asuinalueita.

  Tilausajot  Turun satamaan

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Turun satamasta kohteeseen voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Laivan saapuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi johonkin julkisen liikenteen välineeseen tai ottaisin joukon kalliita takseja, tilausajo pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa.  Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla oma tilausajo palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka