Kilpailuta tilausajot Tuusulassa

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Tuusulassa.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajosi liikennöitsijät ja jätä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussivuokraus Tuusulassa – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Tuusulasta? Kaupunki tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Tuusulassa on lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Tuusulassa. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri pääkaupunkiseutua, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Tuusulassa. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja kaksikerrosbussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussin vuokraaminen Tuusulassa voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Tuusulassa.

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Tuusulassa?
  Tilausajon kilpailuttaminen Tuusulassa ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.
  Minkälaisia busseja on Tuusulassa saatavilla?
  Tuusulassa on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Tuusulassa?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Shuttle-bussit Tuusulassa

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Tuusulassa on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tilausajot yrityksille Tuusulassa

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Tilausajon suunnittelu yrityksille
  Virkistys- ja työhyvinvointipäivät, messut, tehdaskierrokset ja muut yritysten kuljetustarpeet saattavat edellyttää koko porukan siirtymistä samaan paikkaan samanaikaisesti. Ryhmän kanssa liikuttaessa tilausajo on kätevin ja usein myös edullisin vaihtoehto. Kilpailuttamalla tilausajon kauttamme Tuusulasta varmistat aina oikean hinnan tilausajollesi. Olipa kyseessä pieni tai iso yritys, joka tarvitsee tilausajon, kauttamme kilpailutat kuljetukset kaiken kokoisille ryhmille.
  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät
  Tuusulassa on useita kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Lataa tiimisi kanssa akkuja reippailemalla Tuusulanjärven ympäristössä, pelaamalla pakohuonepelejä keskustan tienoilla, nauttimalla kuplajalkapallosta jossain kaupungin puistoista, vierailemalla museossa, saunomalla Krapin saunoissa tai vaikkapa kokeilemalla melomista. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.
  Konferenssit ja messut
  Konferenssit tarjoavat yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua samanhenkisten ammattilaisten kanssa ja edistää liiketoimintaansa. Olipa suunta sitten Helsingin, Turun tai Tampereen messukeskukseen, tilausajon ansiosta koko tiimisi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn, kun oma kuljettaja varmistaa, että saavutte perille ajoissa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.
  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset
  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tuusulaan – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla Tuusulaan.

  Tilausajot urheilujoukkueille Tuusulassa

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Tuusulassa urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Tuusulan ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten.
  Turnausmatkat Tuusulasta muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Bussikuljetuksella joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 40-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Tuusulan tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Tuusulassa pelaa useita urheilujoukkueita. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille Tuusulassa

  Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Tuusulassa tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  Luokkaretken järjestäminen Tuusulassa
  Bussivuokraus Tuusulassa yksinkertaistaa seuraavaa luokkaretkeäsi. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse sinulle juuri oikea bussi.

  Kilpailuttamalla usean eri yrityksen, saat saamaan parhaan mahdollisen hinnan tilausajollesi. Alaikäisten kanssa matkustaminen ruuhkaisissa kaupungeissa asettaa opettajille useita haasteita, sillä jokaista lasta pitää ehtiä tarkkailla. Vuokraamalla oman bussin, koko luokka matkustaa ovelta ovelle samassa ajoneuvossa. Oppilaiden laskeminen bussin käytävää pitkin käy käden käänteessä.

  Tuusulassa on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki:

  – Lottamuseo kertoo kiinnostavia tarinoita siitä, millaista oli toimia Lottana sota-aikaan.
  – Tuusulanjärvi ja sen ympäristö tarjoavat kaikenlaista nähtävää aina taiteilijakodeista museoihin. Eri kohteita voi kiertää vaikkapa vuokraamalla maastopyörät koko porukalle.
  – Ilmatorjuntamuseo on koonnut yhteen monenlaisia sotaa koskevia näyttelyitä sekä erilaisia sodassa aikanaan ilmatorjuntaan käytettyjä lentokoneita.
  – Talma Ski laskettelurinteineen ja seikkailupuistoineen sijaitsee Sipoon puolella, mutta ei sinne Tuusulastakaan montaa minuuttia tarvitse ajella, jos haluaa viettää vauhdikkaan luokkaretkipäivän.
  – Tuusulan urheilukeskus koostuu urheilukentistä, jäähallista, skeittiparkista ja frisbeegolfradasta. Taitojaan voi kokeilla monissa eri lajeissa.

  Bussikuljetus häihin Tuusulassa

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Tuusulassa hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten puistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.fi:n kautta varaat käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Tuusulaan varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Tuusulassa ja Uudellamaalla kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten Jokelaan, Lahelaan tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Tutustu Tuusulan taide- ja kulttuuritarjontaan

  Tuusulassa on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nähdä ooppera-esityksen, kokea pianokonserton tai nauttia teatteriesityksestä, Tuusulassa on jokaiselle jotakin.

  Bussikuljetus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Tuusulan taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri lähialueita. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Halosenniemi
  Halosenniemi on Tuusulanjärven rannalla sijaitseva taidemuseo, jossa pääsee ihailemaan Pekka Halosen taidetta ja elämäntyötä.
  Mikä Mikä Teatteri
  Mikä Mikä Teatteri on Tuusulassa toimiva harrastajateatteri, jonka ohjelmistoon kuuluu monia vaihtuvia näytelmiä.
  Kulttuuritalo Monio
  Kulttuuritalo Monio järjestää niin konsertteja, festivaaleja, työpajoja kuin muitakin kulttuuri- ja taidetapahtumia.
  Krapin Paja
  Krapin Paja on kulttuuri- ja tapahtumatalo, jossa pääsee nauttimaan niin musiikki- kuin teatteriesityksistäkin – herkullisten ruokien sekä juomien kera.

  Suosittuja tapahtumia Tuusulassa

  Kilpailuttamalla tilausbussin saat helposti ja edullisesti oman tilausajon suoraan tapahtumaan.

  Meidän Festivaali
  Meidän Festivaali on vuosittain Tuusulanjärven ympäristössä järjestettävä useamman päivän mittainen kulttuurifestivaali, jossa pääsee nauttimaan niin kamarimusiikista, rockista, oopperasta kuin esimerkiksi nykytanssistakin. Tuusulan ja Järvenpään kaupungin järjestävät tapahtuman yhteistyössä.
  Krapin Puutarhajuhlat
  Krapin Puutarhajuhlat on joka vuoden elokuussa järjestettävä musiikkifestivaali, jossa lavoille nousee monia Suomen tunnetuimpia nykymusiikin artisteja. Tapahtuma järjestetään Krapin idyllisessä puutarhamaisessa miljöössä.
  ”Tuusulanjärven
  Puustellin Joulu
  Puustellin Joulu järjestetään Ilmatorjuntamuseolla joka vuoden joulukuussa. Joulumarkkinoilla pääsee nauttimaan joulupuuroa, laulamaan kauneimpia joululauluja, tapaamaan joulupukkia, ihastelemaan lasten tonttuparaatia sekä tunnelmoimaan saapuvaa joulua monin muin tavoin.
  Sadonkorjuumarkkinat
  Sadonkorjuumarkkinat on syksyinen tapahtuma, joka järjestetään Krapin pihapiirissä. Markkinoilta voi napata mukaansa ihania herkkuja, upeita käsitöitä sekä muuta myytävää. Tapahtuman aikana voi kuulla myös erilaisia puheita, esityksiä sekä konsertteja.
  Tuusulan Juhla-ajot
  Tuusulan Juhla-ajot on autotapahtuma, joka ajetaan joka vuosi Tuusulan virallisena syntymäpäivänä 22.7. Kirjava joukko autoja ajaa ennalta määritellyn reitin Tuusulan halki. Ihailla voi niin vanhempia klassikoita kuin uudempiakin ajopelejä.

  Lue lisää Tuusulan kaupunginosista

  Alle on kerätty tietoa Tuusulan eri alueista.

  Hyrylä
  Hyrylä on Tuusulan hallinnollinen keskus, josta löytyy peruspalveluiden lisäksi esimerkiksi Tuusulan kunnantalo, pääterveysasema, urheilukeskus sekä vanha varuskunta-alue. Päivää Hyrylässä voi viettää esimerkiksi Tuusulanjärven rantaa kiertäen, kaupunginosan ravintoloissa herkkuja maistellen tai vaikkapa puistoissa reippaillen.
  Jokela
  Jokela sijaitsee Tuusulan pohjoisosassa ja onkin kaupungin pohjoisin taajama. Tehtaista suurin osa on kuitenkin lopettanut toimintansa. Jokela on alueena varsin vihreä ja idyllinen, mikä ihastuttaakin monia luontopoluista sekä hiihtoladuista haaveilevia. Kaupunginosasta löytyy lukuisia liikuntapaikkoja, joissa nostaa sykettään sekä luontoa, jossa samoilemalla rentoutua.
  Lahela
  Lahela on kasvava, joskin hyvin maaseutumainen kaupunginosa keskustan lounaispuolella. Alueelta löytyy niin luontoa, asutusta kuin palveluitakin. Moni saapuu Lahelaan kokeilemaan frisbeegolfia tai ulkoilemaan puistoissa.
  Kellokoski
  Kellokoski löytyy Tuusulan pohjoisosasta. Monet saapuvat alueelle nähdäkseen historiallisen ruukin, kävelläkseen Keravanjoen vartta sekä vieraillakseen kuuluisalla Kellokosken mielisairaalalla, jonka pitkästä historiasta voi oppia lisää Kellokosken kartanon alueelta löytyvässä sairaalamuseossa. Kellokosken alue on siis varsin omaleimainen ja tarjoaa nähtävää niin luonnon ystäville kuin historiastakin kiinnostuneille.
  Riihikallio
  Riihikallio sijaitsee Tuusulan keskustan eteläpuolella. Alueelta löytyy esimerkiksi Rihan ostoskeskus, jossa voi viettää päivää shoppaillen, sekä kahviloita ja ravintoloita, joista löytyy toinen toistaan herkullisempia hiukapaloja. Tuusulan keilahallissa voi kokeilla taitojaan keilauksen parissa ja Riihikallion kuntoradalla juosta uuden ennätyksen.
  Tuomala
  Tuomala on vihreä kaupunginosa Tuusulanjärven itärannalla. Se on tunnettu kulttuuritarjonnastaan. Tuomalan alueelta löytyy esimerkiksi Halosenniemi, Rantatien Galleria sekä Lottamuseo. Moni nauttii myös alueen lukuisista ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista.

  Tilausajo Helsinki-Vantaan lentoasemalla

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohteeseen voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisin joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa.  Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla oma tilausajo palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuta oma bussi, niin me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa bussi- ja linja-autokuljetukset myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Espoo
  • Vantaa
  • Turku
  • Tampere
  • Seinäjoki
  • Hämeenlinna
  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka