Kilpailuta tilausajot Vantaalla

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Vantaalla.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajot ja liikennöitsijät jättämällä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa tilausajo?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussi Vantaalla – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Vantaalta? Kaupungilla on tarjota paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Vantaalla järjestetään lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, minkä lisäksi sieltä löytyy mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Vantaalla. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri pääkaupunkiseutua, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Vantaalla. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja kaksikerrosbussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussin vuokraaminen Vantaalla voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Vantaalla: 

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Vantaalla?
  Tilausajon kilpailuttaminen Vantaalla ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö palvelussamme, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikilla palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.
  Minkälaisia busseja on Vantaalla saatavilla?
  Vantaalla on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Tarjolla on myös suurempia 60-65-paikkaisia turistibusseja ja jopa 78-paikkaisia kaksikerrosbusseja. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 14-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Vantaalla?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Varaa nyt, maksa myöhemmin -käytäntömme ansiosta et maksa varauksen yhteydessä mitään. Lisäksi kaikissa kauttamme kilpailutetuissa tilausajoissa on peruutusoikeus vielä 5 vuorokautta ennen lähtöä.

  Tilausajot yrityksille Vantaalla

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät

  Vantaalla on paljon kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Ladatkaa akkuja reippailemalla Tammiston luonnonsuojelualueella, nauttimalla kuplajalkapallosta jossain kaupungin puistoista, vierailemalla Heurekassa, pulahtamalla uimaan Flamingo Spassa, maastopyöräilemällä halki kauniiden maisemien tai osallistukaa koko tiimin voimin vaikkapa kokkauskurssille. Pitkään päivään mahtuu useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.

  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta haluamaasi kohteeseen Vantaalla – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla Vantaalle.

  Konferenssit ja
  messut

  Konferenssit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden verkostoitua ja edistää liiketoimintaansa. Olipa suunta sitten Helsingin, Turun tai Tampereen messukeskukseen, tilausajolla koko tiimi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn, kun oma kuljettaja varmistaa, että saavutte perille ajoissa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.

  Tilausajot urheilujoukkueille Vantaalla

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Vantaalla urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Vantaan ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten. Vantaalla on tarjolla runsaasti tilausajoja kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.
  Turnausmatkat Vantaalta muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Tilausbussilla joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 49-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Vantaan tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Vantaalla pelaa useita urheilujoukkueita. Bussien vuokraaminen kannatusjoukoille eliminoi kaduilla navigoinnin vaivan ja voi jopa auttaa sinua välttämään kalliita pysäköintilaskuja. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille Vantaalla

  Vantaalta löytyy lukuisia opinahjoja, joiden opiskelijat matkaavat ympäri pääkaupunkiseutua sekä ajoittain myös muualle Suomeen opiskelijatapahtumien perässä. Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä sopiva tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Vantaalla tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tilausajon.

  Vantaalla on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki:

  • Tiedekeskus Heureka on hauska, mutta samalla kuitenkin informatiivinen paikka, jonka näyttelyissä viihtyvät kaiken ikäiset.
  • Fazerin tehtaalla pääsee maistelemaan kaikenlaisia herkkuja ja oppimaan myös niiden valmistuksesta kiinnostavalla näyttelykierroksella.
  • Flamingo Spa kylpylän vesipuistossa polskitaan porukalla ja lasketaan hurjia vesiliukumäkiä.
  • Sipoonkorven kansallispuisto kalliomaisemineen on erinomainen kohde ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen.
  • Taidemuseo Artsi tarjoilee vaihtuvia nykytaiteen näyttelyitä, minkä lisäksi eri puolilta kaupunkia löytyy kirjavaa katutaidetta aina graffiteista valoteoksiin sekä veistoksiin.

  Tilausajot häihin

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Vantaalla hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Vantaalla kadut voivat olla hektisiä, mutta kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten Keskuspuistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Vantaalle varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Vantaalla kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten Tikkurilaan, Myyrmäkeen, Kivistöön tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Shuttle-bussit Vantaalla

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Vantaalla on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Vantaan taide- ja kulttuuritarjonta

  Vantaalla on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nauttia teatterista, kokea pianokonserton tai kuunnella oopperaa, Vantaalta löytyy jokaiselle jotakin. Tilausbussin vuokraus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Vantaan taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse. Lisää kulttuuri- ja tapahtumatarjontaa Vantaan sivuilta.

  Suosituimmat kulttuurikohteet

  Taidemuseo Artsi
  Vantaan taidemuseo Artsi tarjoilee nykytaidetta erilaisten vaihtuvien näyttelyiden muodossa. Artsin tiloissa järjestetään myös työpajoja sekä tapahtumia.
  Kulttuuritalo Martinus
  EKulttuuritalo Martinuksen tiloissa pääsee nauttimaan erilaisista kulttuurielämyksistä aina stand-upista teatteriesityksiin sekä konsertteihin.
  Teatteri Vantaa
  Teatteri Vantaan ohjelmistosta löytyy niin lastenteatteria, musikaaleja, komediaa, draamaa kuin jännitystäkin. Ammattiteatterin salin akustiikkaa hyödynnetään aktiivisesti myös erilaisia musiikkielämyksiä järjestettäessä.
  Myyrmäkitalo
  Myyrmäkitalo on monitoimitalo, jonka yhteydessä sijaitsee muun muassa taidemuseo Artsi sekä esimerkiksi kirjasto ja elokuvateatteri. Sen tiloissa pääseekin nauttimaan niin taidenäyttelyistä, konserteista kuin elokuvanäytöksistäkin.
  Lastenkulttuurikeskus Pessi
  Lastenkulttuurikeskus Pessi tarjoilee työpajoja, perhetapahtumia, konsertteja, teatteriesityksiä sekä harrastustoimintaa lapsille ja lapsiperheille.

  Musiikkifestivaalit lähellä Vantaata

  Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla järjestetään vuosittain useita tapahtumia, minkä lisäksi kaupungista matkataan myös muualle lähiseuduille nauttimaan musiikkifestivaaleista, jotka keräävät yhteen parhaita artisteista eri puolilta Suomea ja maailmaa. Vuokraa tilausajo Vantaalta, niin pääset nauttimaan täysin siemauksin itse festivaaleista ilman logistisia huolia. Festarikuljetusten järjestäminen omalla bussilla varmistaa, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo ryhmällesi.

  • Flow Festival (Suvilahdessa)
  • Tikkurila Festival (Tikkurilassa)
  • Tuska Festival (Suvilahdessa)
  • Sideways (Nordiksella)
  • Tapiola Festival (Tapiolan urheilupuistossa)

  Suosittuja tapahtumia Vantaalla

  Vantaalla tapahtuu aina jotain, vuodenajasta riippumatta. Olitpa tapahtumasuunnittelija järjestämässä joukon ammattilaisia messuille tai jäsen tosi elokuvafaneista koostettua kaveriporukkaa matkalla uutuuden ensi-iltaan, kilpailuttamalla tilausbussin saat tehokkaasti ja edullisesti oman tilausajon suoraan kohteeseen.

  Tikkurila Festivaali järjestetään heinäkuun helteiden aikaan ja se kokoaa yhteen suuren joukon suomalaisia artisteja. Yleisö nauraa, tanssii ja laulaa mukana useamman päivän ajan.

  Vantaa Maratoni on vuosittain järjestettävä juoksutapahtuma, jossa eri tasoiset juoksijat pääsevät haastamaan itseään. Sarjatarjontaan lukeutuu maratonin ja puolimaratonin lisäksi myös maantiekymppi, maratonviesti sekä juniorimaratonviesti perheen pienimmille.

  ARMAS-festivaali on jokaisen vuoden lokakuussa järjestettävä ikäihmisille ja senioreille suunnattu kulttuurifestivaali. Ikäihmiset pääsevät nauttimaan kaupungin laajasta kulttuuritarjonnasta paitsi museoissa ja kulttuuritiloissa myös palvelutaloissa, hoivakodeissa ja ulkona luonnossa.

  Myyrmäen taiteiden yö eli Why So Myrtsi jäljittelee Helsingistä alkunsa saanutta kaikille avointa tapahtumaa, joka täyttää kadut taiteella, tanssilla, työpajoilla sekä musiikkiesityksillä.

  Myyrmäki-hallissa järjestetään erilaisia kiinnostavia asumiseen, rakentamiseen ja ulkoiluun liittyviä messuja. Musiikin ystävät voivat tulla nauttimaan Vantaa Rap ja Vantaa Rock tapahtumista.

  Kivistön joulutorilla pääsee maistelemaan erilaisia jouluherkkuja, ostamaan käsitöitä, kokeilemaan poniratsastusta ja laskeutumaan muutoinkin joulutunnelmaan.

  Lue lisää Vantaan kaupunginosista

  Aviapolis
  Aviapolis sijaitsee keskellä Vantaata ja onkin sijaintinsa vuoksi kerännyt suurta suosiota yritysten sekä logistiikkapalveluiden keskuudessa. Viime aikoina alueen kasvu sekä kehitys onkin ollut varsin vilkasta – palveluita siis riittää. Aviapoliksen vieressä sijaitsee muun muassa Helsinki-Vantaan lentokenttä.
  Korso
  Korso kantoi 50-luvulla Suomen suurimman omakotitaloalueen arvonimeä. Nykyisin kaupunginosan ilmettä ovat muuttaneet lukuisat kerrostalot ja muut uudiskohteet, mutta kotoisa sekä yhteisöllinen tunnelma vallitsee yhä edelleen. Korso sijaitsee myös aivan luonnon helmassa, joten puistoja, ulkoilualueita sekä liikuntapaikkoja riittää.
  Hakunila
  Hakunila on sekin varsin vehreä ja luonnonläheinen kaupunginosa, jossa riittää ulkoilureittejä luonnossa liikkujille sekä esimerkiksi latuja hiihtäjille. Monet saapuvat Hakunilaan ihailemaan kauniista vanhoista kartanoista ja viimeisen päälle huolletuista puistoista.
  Kivistö
  Kivistö tarjoilee niin maalaismaisemia, perinteisiä pientaloalueita kuin modernimpiakin kerrostaloja, jotka kaikki sulautuvat saumattomasti yhteen. Sen halki virtaavan Vantaanjoen ympäristössä riittää kauniita ulkoilureittejä sekä upeita maisemia ihailtavaksi, minkä lisäksi palveluitakin löytyy runsaasti niitä kaipaaville.
  Koivukylä
  Koivukylä on tunnettu yhteisöllisyydestään sekä ainutlaatuisesta katutaiteestaan, jota löytyy niinkin paljon, että niitä voi ihailla kiertämällä ennalta suunniteltua, yhtenäistä katutaidereittiä. Noin kilometrin mittaisen reitin varrelle mahtuu 19 eri katutaidekohdetta. Jos taas taiteen sijaan ihailee mieluummin luontoa, voi lähteä kiertämään vanhoja metsiä ja lehtoja.
  Myyrmäki
  Myyrmäki on eläväinen, värikäs sekä urbaani alue, jossa riittää menoa ja meininkiä. Asukasluvultaan se on myös Vantaan suurin kaupunginosa, joten palveluita riittää. On kouluja, ostoskeskuksia, toreja sekä sosiaali- ja terveyspalveluita. Tosin luontoa sekä jopa harvinaisia kasvilajejakin riittää.
  Tikkurila
  Tikkurila on monille tuttu, yhä kasvava kaupunginosa, josta löytyy niin herkullisia ravintoloita, shoppailumahdollisuuksia, urheilutiloja kuin runsaasti kulttuuriakin. Maisema on pääsääntöisesti varsin urbaania, mutta tasaisia pelto- ja niittyalueitakin löytyy.

  Tilausajot Helsinki-Vantaan lentoasemalla

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohteeseen voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisin joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa.  Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla omabussi palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuttamalla tilausajot varmistat, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa tilausajot, bussit ja linja-autot myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka