Kilpailuta tilausajot Vihdissä

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Vihdissä.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajosi liikennöitsijät ja jätä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussivuokraus Vihdissä – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Vihdistä? Paikkakunta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Vihdissä on kulttuuri- ja urheilutapahtumia, mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja hienoja ravintoloita. Paikkakunnalta suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Vihdissä. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri Uuttamaata, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Vihdissä. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja kaksikerrosbussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussin vuokraaminen Vihdissä voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Vihdissä.

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Vihdissä?
  Tilausajon kilpailuttaminen Vihdissä ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.
  Minkälaisia busseja on Vihdissä saatavilla?
  Vihdissä on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Vihdissä?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Shuttle-bussit Vihdissä

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Vihdissä on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tilausajot yrityksille Vihdissä

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Tilausajon suunnittelu yrityksille
  Virkistys- ja työhyvinvointipäivät, messut, tehdaskierrokset ja muut yritysten kuljetustarpeet saattavat edellyttää koko porukan siirtymistä samaan paikkaan samanaikaisesti. Ryhmän kanssa liikuttaessa tilausajo on kätevin ja usein myös edullisin vaihtoehto. Kilpailuttamalla tilausajon kauttamme Vihdistä varmistat aina oikean hinnan tilausajollesi. Olipa kyseessä pieni tai iso yritys, joka tarvitsee tilausajon, kauttamme kilpailutat kuljetukset kaiken kokoisille ryhmille.
  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät
  Lataa tiimisi kanssa akkuja reippailemalla Etelälahden ulkoilualueella, syömällä eväitä metsäisissä maisemissa, huristelemalla mönkijällä halki korven, kokeilemalla kartingia, vierailemalla museossa tai melomalla Hiidenvedellä. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.
  Konferenssit ja messut
  Konferenssit tarjoavat yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua samanhenkisten ammattilaisten kanssa ja edistää liiketoimintaansa. Olipa suunta sitten Helsingin, Turun tai Tampereen messukeskukseen, tilausajon ansiosta koko tiimisi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn, kun oma kuljettaja varmistaa, että saavutte perille ajoissa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.
  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset
  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vihtiin – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla Vihtiin.

  Tilausajot urheilujoukkueille Vihdissä

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Vihdissä urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Vihdinulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten.
  Turnausmatkat Vihdistä muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Bussikuljetuksella joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 40-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Vihdin tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Vihdissä pelaa useita urheilujoukkueita. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille Vihdissä

  Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Vihdissä tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  Luokkaretken järjestäminen Vihdissä
  Bussivuokraus Vihdissä yksinkertaistaa seuraavaa luokkaretkeäsi. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse sinulle juuri oikea bussi.

  Kilpailuttamalla usean eri yrityksen, saat saamaan parhaan mahdollisen hinnan tilausajollesi. Alaikäisten kanssa matkustaminen ruuhkaisissa kaupungeissa asettaa opettajille useita haasteita, sillä jokaista lasta pitää ehtiä tarkkailla. Vuokraamalla oman bussin, koko luokka matkustaa ovelta ovelle samassa ajoneuvossa. Oppilaiden laskeminen bussin käytävää pitkin käy käden käänteessä.

  Vihdissä on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki:

  – PuuhaPark on aktiviteettipuisto, jonka trampoliini-areena, pomppulinnamaailma sekä monet muut liikuntamahdollisuudet takaavat vauhdikkaan luokkaretken.
  – Kiipeilyverstas Kantti tarjoaa mahdollisuuden haastaa itseään erilaisilla kiipeilyseinillä vuodenajasta riippumatta.
  – SeastarEvents järjestää monenlaista ohjelmaa aina melonnasta luontoretkiin ja lumikenkäilystä pilkintään.
  – Vihti Ski Center on pääkaupunkiseudun suurin laskettelukeskus, joka tarjoaa laskettelun lisäksi mahdollisuuden myös laskea tuubimäkeä tai vaijeriliukua, pomppia pomppulinnassa ja grillata porukalla makkaraa.
  – Koiviston Museomäki esittelee entisajan maataloelämää. Museosta löytyy niin suutarin verstas, talli, kanala, piian kamari kuin myös monenlaisia historiallisia esineitä.

  Bussikuljetus häihin Vihdissä

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Vihdissä hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten puistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.fi:n kautta varaat käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Vihtiin varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Vihdissä ja Uudellamaalla kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten Nummelaan, Ojakkalaan tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Tutustu Vihdin taide- ja kulttuuritarjontaan

  Vihdissä on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Bussikuljetus on edullinen tapa tutustua Kirkkonummen taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri lähialueita. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Vihdin Teatteri
  Vihdin Teatteri on harrastajapohjainen teatteriyhteisö, joka tuottaa niin kesäteatteria kuin muitakin produktioita. Teatterin tiloihin voi tulla kuulemaan myös stand-upia, nauttimaan konserteista sekä ihailemaan drag-esityksiä.
  Vihdin Museo
  Vihdin Museo tarjoilee niin vaihtuvia näyttelyitä, perusnäyttelyitä kuin verkkonäyttelyitäkin.
  Galleria Pictor
  Galleria Pictor kokoaa yhteen niin laadukasta kotimaista kuin kansainvälistäkin taidetta Nummelan keskustassa vierailijoiden ihailtavaksi.
  Vihdin Kino
  Vihdin Kino on tunnelmallinen elokuvateatteri, jonka ohjelmistoon kuuluu niin kohuttuja uutuuksia, arthouse-elokuvia kuin esimerkiksi oopperanäytöksiäkin.

  Suosittuja tapahtumia Vihdissä

  Vihdissä ja sen lähialueilla tapahtuu jokaisena vuodenaikana jotain. Kilpailuttamalla tilausbussin saat helposti ja edullisesti oman tilausajon suoraan tapahtumaan.

  Vihdin Wuosisatamarkkinat
  Vihdin Wuosisatamarkkinat on koko perheen tapahtuma, joka järjestetään vuosittain kesän taittuessa kohti syksyä. Niiden yhteydessä pääsee nauttimaan vanhan ajan tyyliin toteutetuista markkinoista, kiinnostavasta ohjelmasta, hyvästä ruoasta sekä live-musiikista. Myynnissä on niin kiinnostavia käsitöitä kuin lähituotettuja herkkujakin.
  Nummela Art Night
  Nummela Art Night on taide- ja musiikkifestivaali, joka valtaa Nummelan kadut öiden jo pimetessä. Poikkitaiteellinen festivaali tarjoaa mahdollisuuden nauttia monenlaisista eri musiikkigenreistä ja ihastella erilaista taidetta aina grafiiteista muraaleihin sekä videotaiteeseen.
  Vihdin kirjallisuuspäivä
  Vihdin kirjallisuuspäivä on kirjallisuustapahtuma, joka rakennetaan vaihtuvan genren ympärille. Tapahtumassa on vierailijoina kirjailijoita sekä muita sanataiteen ammattilaisia, jotka käsittelevät erilaisia kirjallisuuden ilmiöitä ja käyvät kiinnostavia keskusteluita.
  Vihdin Juhannus
  Vihdin Juhannus tai toiselta nimeltään Vihdin kirkonkylän Juhannusjuhla on monen vihtiläisen kesän kohokohta. Ohjelmaa päivän aikana on kaiken ikäisille osallistujille aina poniratsastuksesta pomppulinnoihin ja musiikkiesityksiin – perinteistä lipunnostoa tai lippulaulua myöskään unohtamatta. Hauska ilta huipentuu tietysti juhannuskokkoon, mikäli säät vain sen sallivat.
  Tellus Fest
  Tellus Fest on kaksipäiväinen lasten ja nuorten festari, jonka järjestämisestä huolehtivat yhteistyönä paikalliset yhdistykset sekä yritykset, ja joka tarjoaa monenlaista eri ikäisille osallistujille sopivaa tekemistä. Ohjelmatarjonta on aikaisempina vuosina pitänyt sisällään esimerkiksi sirkusesityksiä, akrobatiaa, Martial Arts -ninjatyöpajan, eksoottisia eläimiä, katutaideseinän, valokuvanäyttelyitä sekä koiratanssia – herkullisia ruokia tietenkään unohtamatta.
  Hiiden hurmos
  Hiiden hurmos on kesäinen tapahtuma, jota vietetään vuosittain Vihdin kirkonkylällä. Lavalle nousee monenlaisia muusikkoja, laulajia sekä muita esiintyjiä, kädentaitajat myyvät tekeleitää, kojut pursuavat lähiruokaa ja lapsille järjestetään monenlaista puuhaa.
  Averian
  Averian maraton tai Averian lenkki juostaan Vihdin kauniissa maastoissa kevään kolkutellessa jo ovella. Osallistua voi kuka tahansa sillä tarjolla on eri mittaisia matkoja sekä myös lasten ja nuorten sarjoja. Juoksun sijaan voi myös halutessaan patikoida 10 kilometrin matkan.

  Lue lisää Vihdin eri alueista

  Alle on kerätty tietoa Vihdin eri alueista.

  Nummela
  Nummela on Vihdin suurin taajamaa sekä hallinnollinen keskus, jonka moni tuntee esimerkiksi sen harrasteilmailukäytössä olevasta lentokentästä sekä Nummelasta kotoisin olevan Anssi Kelan Nummela-nimisestä kappaleesta. Nummela sijaitsee myös Hiidenveden ja Enäjärven välissä, joten useat luonnossa liikkumista rakastavat saapuvat paikkakunnalle myös ulkoilemaan. Keskustasta löytyy useampia lapsiperheitä houkuttelevia kouluja sekä esimerkiksi uimahalli, kirjasto, seurakuntatalo sekä neljä pienempää ostoskeskusta.
  Vihdin kirkonkylä
  Vihdin kirkonkylä eli niin sanottu Vihdin keskusta on kunnan toiseksi suurin taajama Kirkkojärven pohjoisrannalla. Alueelta löytyy useita kiinnostavia vierailukohteita kuten Vihdin kirkko, Pyhän Birgitan kirkon rauniot, Vihdin museo sekä Taidetalo Siirilä. Kirkonkylällä järjestetään lisäksi monet Vihdin kunnan tärkeimmistä tapahtumista. Kirkonkylällä voi viettää päivää myös sen monissa leikkipuistoissa, lukuisilla uimarannoilla sekä muilla virkistys- ja ulkoilualueilla.
  Ojakkala
  Ojakkala sijaitsee Enäjärven rannan idyllisissä maisemissa ja on Vihdin kolmanneksi suurin taajamaa – joskin asukaslukunsa puolesta silti varsin pienehkö. Sen ulkoilumahdollisuudet vetävät puoleensa monia. Ojakkalasta löytyy esimerkiksi Vihti Ski Center, Vihti Golf Center sekä lasten suosima PuuhaPark. Enäjärvi on suosittu uimapaikka ympärivuotisesti ja sen ympäristöstä löytyy retkeilymahdollisuuksia sekä leirikeskus.
  Otalampi
  Otalampi on pieni taajama, joka sijaitsee samannimisen lammen rannalla Vihdin länsipuolella. Otalammilla asuvalla luonto alkaa etuovelta. Idyllisessä taajamassa on tarjolla peruspalveluita aina pizzeriasta ruokakauppaan ja huoltoasemaan. Alueella vierailevan on syytä ainakin pulahtaa uimaan Otalammin uimarannalta, joko pitkän laiturin nokasta tai hyppytornista sekä nauttia kesäpäivän helteessä rannan tuntumassa myytävää jäätelöä.
  Haimoo
  Haimoo on kiinnostava alue Koillis-Vihdissä. Sen läpi virtaavan Vihtijoen rannoilla on aikojen saatossa harjoitettu monenlaista vesivoimaa hyödyntävää teollista toimintaa, joka on sittemmin lakkautettu. Nykyään Haimoo on pieni asuinpaikkakunta, jonka alueella toimii niin koulu kuin lasten liikuntatapahtumia järjestävä urheiluseurakin. Myös Martat ja Kylätoimikunta kehittelevät erilaisia tapahtumia, joista yksi hyvä esimerkki on Haimoon vuosittaiset kesäjuhlat.
  Olkkala
  Olkkala on saanut nimensä alueella toimineen Olkkalan kartanon mukaan, joka oli 1300-luvulla Vihdin kartanoista kaikkein merkittävin. Olkkalan kartano sekä Kouralan kartano muodostivat aikanaan yhdessä niin suuren maatalouden ja teollisuuden keskuksen, että alueelle johdettiin jopa oma rautatie. Vaikka rautatie ei olekaan enää käytössä ja kartanon maatkin pilkottu osiin, löytyy vanha, entisöity kartano vielä samalta paikalta. Olkkalassa voi ulkoilla esimerkiksi Averia-järven maastoissa tai Koivistonmäellä, mistä on upeat peltonäkymät.
  Jokikunta
  Jokikunta on monelle golffarille tuttu kohde. Alueen kumpuilevien maanviljelymaiden keskeltä löytyy Hill Side Golf & Country Club, joka tarjoaa myös monenlaista oheistoimintaa. Mikäli golf ei kuitenkaan ole se oma juttu, voi Jokikunnassa osallistua esimerkiksi kudontapiiriin, lähteä bongailemaan lintuja Vanjärven rannan lintutorniin tai harrastaa Jokikunnan Urheilijoiden järjestämää monipuolista liikuntaa.

  Tilausajo Helsinki-Vantaan lentoasemalla

  Suuren ryhmän kanssa kuljetuksen koordinointi Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohteeseen voi olla haastavaa. Omalla tilausbussilla matkustat kätevästi ja nopeasti suorinta reittiä määränpäähäsi. Koneen laskeutuessa kuljettaja on vastassa, joten pääsette liikkeelle mahdollisimman pian.

  Sen sijaan, että kantaisit matkatavarasi junaan tai ottaisin joukon kalliita takseja, lentokenttäbussi pitää ryhmäsi koossa ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussin tavaratilassa.  Aloita matkasi oikealla jalalla järjestämällä saumaton ja edullinen kuljetus koko ryhmällesi kilpailuttamalla oma tilausajo palvelussamme.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuta oma bussi, niin me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa bussi- ja linja-autokuljetukset myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Espoo
  • Vantaa
  • Turku
  • Tampere
  • Seinäjoki
  • Hämeenlinna
  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka