Tilausajojen lähtöpaikat Helsingin keskustassa

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja suurin kaupunki, joka tarjoaa monipuolisia elämyksiä ja nähtävyyksiä niin asukkailleen kuin vierailijoilleen. Helsingin ydinkeskusta on erityisen vilkas, ja siellä sijaitsee useita historiallisia, kulttuurisia ja kaupallisia kohteita. Helsingin keskustasta on hyvät joukkoliikenneyhteydet kaikkialle Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Monesti tilausajon luontevin lähtöpaikka on ydinkeskusta, jonne ryhmän on vaivatonta saapua. Tässä on viisi hyvää lähtöpaikkaa, joista voit aloittaa matkasi.

1. Kiasman tilausajopysäkki, Mannerheiminaukio 1, Helsinki

Kiasman tilausajopysäkki sijaitsee Mannerheiminaukiolla, jonka laidalla kohoaa nykytaiteen museo Kiasma. Kiasmalta on lyhyt matka rautatieasemalle, Kampin bussiterminaaliin, kansalaistorille, Sanomataloon, Eduskuntaan ja moniin keskeisiin kohteisiin Helsingin keskustassa. Pysäkki on yksi Helsingin suosituimmista lähtö- ja saapumispaikoista tilausajoille.

Kiasman tilausajopysäkillä on tilaa kolmelle linja-autolle, ja matkaan on nopea lähteä suoraan Mannerheimintietä Pohjoiseen ja itään tai Pohjoista-Rautatienkatua pitkin lännen suuntaan.

2. Rautatientorin tilausajopysäkki, Mikonkatu 19, Helsinki

Rautatientorin tilausajopysäkki sijaitsee Mikonkadulla. Mikonkatu kulkee Aleksanterinkadulta Rautatientorille, joka sijaitsee Helsingin päärautatieaseman vieressä. Päärautatieasemalta lähtevät lähi- ja kaukojunat eri puolille Suomea. Mikonkadun tilausajopysäkille mahtuu samanaikaisesti kolme linja-autoa.

3. Autotalon tilausajopysäkki, Eteläinen Rautatiekatu 10, Helsinki

Autotalon tilausajopysäkki sijaitsee Eteläisellä Rautatiekadulla, Kampin kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Pysäkille mahtuu samanaikaisesti useita linja-autoja.

4. Eduskunnan tilausajopysäkki, Pohjoinen Rautatiekatu 1, Helsinki

Tämä tilausajopysäkki sijaitsee Pohjoisella Rautatiekadulla, Eduskuntatalon ja pikkuparlamentin välissä. Pysäkille mahtuu samanaikaisesti yksi linja-auto.

5. Elielinaukion tilausajopysäkki (Holiday Inn vieressä), Töölönlahdenkatu 1, Helsinki

Tämä tilausajopysäkki sijaitsee Töölönlahdenkadulla, rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Pysäkin vieressä on Holiday Inn -hotelli ja Sanomatalo sekä keskustakirjasto Oodi. Pysäkille mahtuu samanaikaisesti yksi linja-auto.

Mikäli haluat selvittää todellisen hinnan juuri sinun toiveidesi mukaan toteutetulle tilausajolle, jätä tarjouspyyntö Omabussin palvelun kautta helposti ja nopeasti. Lue lisää ja kilpailuta oma bussi Helsingissä!