Tilausajot tutuksi: bussilla ryhmän kanssa

Tilausajot ovat kätevä tapa liikkua kun suunnittelet ryhmämatkaa. Olipa kyseessä yrityksen työporukan retki, hääjuhla tai vaikkapa kaveriporukan viikonloppureissu, tilausajobusseja löytyy aina 8-paikkaisesta tilataksista yli 50-paikkaiseen linja-autoon. Tässä blogipostauksessa tutustumme tilausajojen maailmaan ja selvitämme, minkälaisia busseja on olemassa eri tarpeisiin. Kurkistamme myös tilausajojen hinnoitteluun.

Tilausajot ja bussikuljetukset

Tilausajot ovat yksityisiä kuljetuksia, joissa vuokrataan bussi tai minibussi omalle ryhmälle. Tilausajoja tarjoavat useat liikennöitsijät ja bussiyhtiöt ympäri Suomen. Suurin tarjonta tilausajoja on seuraavissa kaupungeissa:

  • Helsinki: Tilausajo Helsinkiin tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja. Voit valita tilausbussin, minibussin tai vaikkapa karaokebussin.
  • Tampere: Tilausajo Tampereella on suosittu vaihtoehto esimerkiksi yritysten työmatkoilla ja koululaisretkillä Särkänniemeen.
  • Turku: Tilausajo Turussa tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupunkiin mukavasti ja joustavasti.

Bussin vuokraus ja hinnat

Bussin vuokraus hinta vaihtelee matkan pituuden, matkustajamäärän ja ajankohdan mukaan. Minibussin vuokraus hinta on usein edullisempi kuin isomman bussin mutta isompi bussi tulee halvemmaksi matkustajaa kohden. Tilausajon hintaan vaikuttavat myös esimerkiksi pyhälisät ja majoitus kuljettajalle. Lue lisää tilausajojen hinnoittelusta täältä.

Valitse oikea bussi ryhmäkokoon

Omabussi.fi -palvelusta löydät oikean kokoisen bussin jokaiseen tarpeeseen. Valikoimassa on minibussit, pikkubussit, turistibussit ja jopa kaksikerrosbussit. Luotettavat kumppanit palvelevat sinua kaikkialla Suomessa.

  • Tilataksi (8 henkilöä): Tilataksi on pieni ja kätevä vaihtoehto enintään 8 hengen ryhmille. Tilataksiin mahtuu enintään 8 henkilöä ja se on ihanteellinen esimerkiksi perheille tai pienille työporukoille. Tilataksissa on mukavat istuimet mutta usein melko rajallinen matkatavaratila.
  • Pikkubussi (12-21 henkilöä): Pikkubussi on hieman tilataksia suurempi vaihtoehto. Se sopii hyvin keskikokoisille ryhmille. Pikkubussissa on yleensä 12-21 istumapaikkaa, ja mukavat istuimet pidemmällekin matkalle. Pikkubussissa on usein vain vähän tilaa matkatavaroille.
  • Turistibussi (49-60 henkilöä): Turistibussi on suurin vaihtoehto ja soveltuu suurille ryhmille, kuten koululaisille, urheiluseuroille tai yritysretkille. Turistibussissa on usein 49-60 istumapaikkaa, ilmastointi, WC ja tilava matkatavaratila matkustamon alapuolella. Pidempikin matka taittuu mukavasti turistibussissa.

Kilpailuta kuljetukset ja nauti matkasta

Tilausajon varaaminen on tehty helpoksi. Omabussissa voit kilpailuttaa useita liikennöitsijöitä yhdellä kertaa – ilmaiseksi.

Kilpailutamalla kuljetukset Omabussissa varmistat aina oikein hinnan kuljetukselle. Saat tarjouksen suoraan sähköpostiisi. Valitse sopiva bussi ja nauti matkasta!