Turnausmatka tilausajolla Kuopioon

Joukkueemme Kiekko-Espoo EPS U13 suuntasi elokuussa turnausmatkalle Kuopioon. Pelkästään pelaajia matkassa oli 54, toimihenkilöitä yli kaksikymmentä ja tietysti hyvän reissumielen ja yhteishengen vuoksi haluamme aina matkustaa samalla kyydillä.

Omabussin kautta varattu kaksikerroksinen kuljetus mahdollisti tämän. Bussi saapui Espoonlahden Forumin pihaan hakemaan meitä varhain perjantaiaamuna. Jääkiekkokassit yksi toisensa jälkeen lastattiin kyytiin. Poikien riemu oli käsinkosketeltavissa, kun he jälleen kaikki saivat istua bussin yläkerrassa jättäen meidän aikuiset nauttimaan matkasta bussin ala-osassa. Näin arkipäivänä tämä on erityisen mukava asia, sillä usealla toimihenkilöllä oli päivätyötä tehtävänä bussimatkan aikana. Bussissa on mukavasti pistorasioita läppäreitä ja puhelimen latureita varten, kaikkien laitteisiin saatiin virtaa.

Bussimatkalla vastuuvalmentaja viihdytti koko joukkoa jo perinteiseksi muodostuneella Kahoot-visalla, bussin mikrofoni tuli tarpeeseen, koska poikien innostus nosti yleistä desibelitasoa hiukan. Muutaman pysähdyksen taktiikalla tehtiin matka, ruokailimme Varkaudessa ja perillä Kuopion Tuplajäillä olimme aivan aikataulussa.

Sunnuntain paluumatkan aikataulua ei voi suunnitella kovin tarkasti etukäteen, koska pelit aikatauluttuvat sijoitusten mukaan. Tämä ei tuottanut tälläkään kerralla ongelmia, ilmoitimme kuljettajalle aikataulun heti, kun peliajat vahvistuivat ja hän oli hyvissä ajoin paikalla.

Paluumatka sujui mukavasti, pysähdyimme heti alkumatkasta huoltoasemalle, jossa pojat saivat ostaa herkkuja paluumatkaa varten. Meno oli leppoisa koko matkan ja pojat saivat purkaa turnausta jälleen omassa porukassaan bussin yläosassa.

Pysähdyimme Lahdessa hieman jaloittelemaan ja ostamaan iltapalaa. Väsyneet pojat ottivatkin rennosti loppumatkan Espoonlahteen, missä bussi purettiin tavaroista vikkelästi ja ystävällinen kuljettajamme pääsi jatkamaan matkaansa nopeasti.

Kiitos turvallisesta ja mukavasta reissusta teille!