Kilpailuta tilausajot Jyväskylässä

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Jyväskylässä.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajosi liikennöitsijät ja jätä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussivuokraus Jyväskylässä – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Jyväskylässä? Kaupunki tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Jyväskylässä on lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Jyväskylässä. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri Suomea, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Jyväskylässä. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit, kaupunkibussit ja kaksikerrosbussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussin vuokraaminen Jyväskylässä voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Jyväskylässä.

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Jyväskylässä?
  Tilausajon kilpailuttaminen Jyväskylässä ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.
  Minkälaisia busseja on Jyväskylässä saatavilla?
  Jyväskylässä on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Jyväskylässä?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Shuttle-bussit Jyväskylässä

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Jyväskylässä on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tilausajot yrityksille Jyväskylässä

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Tilausajon suunnittelu yrityksille
  Virkistys- ja työhyvinvointipäivät, messut, tehdaskierrokset ja muut yritysten kuljetustarpeet saattavat edellyttää koko porukan siirtymistä samaan paikkaan samanaikaisesti. Ryhmän kanssa liikuttaessa tilausajo on kätevin ja usein myös edullisin vaihtoehto. Kilpailuttamalla tilausajon kauttamme varmistat aina oikean hinnan tilausajollesi. Olipa kyseessä pieni tai iso yritys, joka tarvitsee tilausajon, kauttamme kilpailutat kuljetukset kaiken kokoisille ryhmille.
  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät
  Jyväskylässä on useita kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Ladatkaa akkuja saunomalla lasi-igluissa keskellä järveä, kokeilkaa jousiammuntaa, nauttikaa vauhdin huumasta wakeboardingin parissa, uskaltautukaa varjoliitämään, viettäkää liikunnallinen hetki kuplafutista pelaten tai ryhmäytykää pakohuonepelejä ratkomalla. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.
  Konferenssit ja messut
  Konferenssit tarjoavat yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua samanhenkisten ammattilaisten kanssa ja edistää liiketoimintaansa. Olipa suunta sitten Helsingin, Turun tai Tampereen messukeskukseen, tilausajon ansiosta koko tiimisi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn, kun oma kuljettaja varmistaa, että saavutte perille ajoissa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.
  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset
  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Jyväskylän lentoasemalta Jyväskylään – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla Jyväskylään.

  Tilausajot urheilujoukkueille Jyväskylässä

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Jyväskylässä urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Jyväskylän ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten.
  Turnausmatkat Jyväskylästä muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Bussikuljetuksella joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 40-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Jyväskylän tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Jyväskylässä pelaa useita urheilujoukkueita. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille Jyväskylässä

  Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Jyväskylässä tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  Luokkaretken järjestäminen Jyväskylässä
  Bussivuokraus Jyväskylässä yksinkertaistaa seuraavaa luokkaretkeäsi. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse sinulle juuri oikea bussi.

  Kilpailuttamalla usean eri yrityksen, saat parhaan mahdollisen hinnan tilausajollesi. Alaikäisten kanssa matkustaminen ruuhkaisissa kaupungeissa asettaa opettajille useita haasteita, sillä jokaista lasta pitää ehtiä tarkkailla. Vuokraamalla oman bussin, koko luokka matkustaa ovelta ovelle samassa ajoneuvossa. Oppilaiden laskeminen bussin käytävää pitkin käy käden käänteessä.

  Jyväskylässä on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki:

  – Seikkailupuisto Laajavuori kutsuu kaikki kiipeilyn ystävät haastamaan itseään henkeäsalpaavilla köysiradoilla puunlatvojen lomassa. Kokeilla voi myös maastopyöräilyä sekä frisbeegolfia.
  – Riihivuoren laskettelukeskus tarjoaa talvikaudella mahdollisuuden lasketteluun kaiken ikäisille hurjapäille. Rajojaan voi kokeilla niin eri tasoisissa rinteissä kuin esimerkiksi snowparkissakin temppuja tehden.
  – Jyväskylän Kiipeilykeskus on kaupungin paras paikka kokeilla boulderointia. Samasta rakennuksesta löytyy myös Aalto Alvarin uimahalli sekä urheiluhalli U2.
  – Huviholvi järjestää Jyväskylän alueella vauhdikkaita seikkailuja ja elämyksiä erilaisille ryhmille. Tarjolla on niin melontaa, korikiipeilyä, geelikuula- ja paintball-pelejä kuin kalliolaskeutumistakin.
  – Aalto 2 on yksi niistä monista kiinnostavista museoista, jotka löytyvät Jyväskylän alueelta. Tässä kahden museon kompleksissa pääsee tutustumaan niin Alvar Aallon muotoilutaiteeseen kuin Keski-Suomen kulttuuriperintöönkin.

  Bussikuljetus häihin Jyväskylässä

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Jyväskylässä hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten puistossa tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.fi:n kautta varaat käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Jyväskylään varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Jyväskylässä ja Keski-Suomessa kuin kotonaan. uuntasitpa sitten keskustaan, Huhtasuolle, Kuokkalaan tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Tutustu Jyväskylän taide- ja kulttuuritarjontaan

  Jyväskylässä on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille.

  Bussikuljetus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Jyväskylän taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri lähialueita. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Jyväskylän taidemuseo
  Jyväskylän taidemuseo tunnetaan upeasta taiteestaan, kiinnostavista tapahtumistaan sekä opettavista työpajoistaan. Nähtävillä on lukuisia vaihtuvia näyttelyitä.
  Suomen käsityömuseo
  Suomen käsityömuseo kertoo tarinaa suomalaisen käsityön historiasta ja inspiroi kokeilemaan itsekin erilaisia käsitöitä. Museon tiloissa voi ihailla niin kaarnatöitä, kansallispukuja, tekstiilitaidetta kuin vaikkapa taottua rautaakin.
  Jyväskylän kaupunginteatteri
  Jyväskylän kaupunginteatteri ei jätä teatteritaiteen ystävää kylmäksi. Tarjolla on niin monipuolisia ja kiinnostavia teatteriesityksiä kuin konsertteja, oopperoita sekä muita tapahtumia, sillä esimerkiksi Jyväskylän Sinfonia käyttää suurta näyttämöä esiintyessään.
  Tanssisali Lutakko
  Tanssisali Lutakko on rock-klubi, jossa järjestetään niin tanssiesityksiä, konsertteja kuin monenlaista muutakin viihdettä. Tilan voi vuokrata myös omia esityksiään tai tapahtumiaan varten.
  Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo
  Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo tarjoaa paitsi vuokrattavat työtilat graafikoille sekä valokuvaajille myös näyttelytilat, joihin ripustaa luomuksia esille muiden ihailtavaksi. Taidegalleriavierailun ohella voi ottaa osaa erilaisille kursseille ja työpajoihin, joita järjestää muun muassa Jyväskylän kansalaisopisto.

  Suosittuja tapahtumia Jyväskylässä

  Kilpailuttamalla pikkubussin tai linja-auton saat edullisesti oman tilausajon suoraan taphtumaan.

  Yläkaupungin Yö
  Yläkaupungin Yö järjestetään Jyväskylän yläkaupungilla keväisin. Se on ilmainen, monitaiteellinen kaupunkifestivaali, joka pyrkii elävöittämään kaupunkikulttuuria sekä tuomaan esiin taiteilijoiden töitä. Yläkaupungin Yön aikana voi siis ihailla lukuisia eri taiteen lajeja aina teatterista tanssiin ja elävään musiikkiin sekä esimerkiksi osallistua erilaisiin työpajoihin.
  Puistojuhlat
  Puistojuhlat kokoaa yhteen suuren määrän livemusiikin ystäviä nauttimaan kahden päivän mittaisista musiikkifestivaaleista. Tapahtuma keskittyy pop- ja indiemusiikin ympärille ja järjestetään nimensä mukaisesti puistossa keskellä kesää.
  Saunamaakuntaviikko
  Saunamaakuntaviikko on vuosittain järjestettävä tapahtuma, jonka aikana voi osallistua kymmeniin erilaisiin saunomiseen liittyviin aktiviteetteihin ympäri Keski-Suomea eli Maailman Saunamaakuntaa. Jyväskylässäkin pääsevät siis saunomaan ja hemmottelemaan itseään tapahtuman aikana niin paikalliset kuin vierailijatkin.
  Valon kaupunki -tapahtuma
  Valon kaupunki -tapahtuma valaisee Jyväskylän kaupungin syysiltojen pimetessä. Tapahtuma tuo kaduille valotaideteoksia, tanssia, teatteria sekä konsertteja kaikkien ihailtavaksi ja kävijöitä saapuu kauempaakin. Moni kiertää tapahtuman yhteydessä järjestetyn Valon kaupunki -kierroksen.
  Finlandia Marathon
  Finlandia Marathon on Jyväskylän Rantaraitin kauniissa maisemissa juostava, kaikille avoin maratontapahtuma. Osallistua voi eri mittaisille matkoille – tarjolla on niin nuorten maraton, Finlandia vitonen, maratonviesti, kymmenen kilometrin juoksu, puolimaraton kuin täysipitkäkin maraton. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Liikuntapääkaupunki Expo -messut.
  Secto Rally Finland
  Secto Rally Finland eli Suomen ralli on kansainvälisestikin tunnettavuutta kerännyt MM-ralli, jossa maailman kovimmat kuljettajat kisaavat toisiaan vastaan Jyväskylän alueen sorateillä sekä järvi- ja metsämaisemissa.
  Päijännepurjehdus
  Päijännepurjehdus on vuosittain Päijänteellä järjestettävä purjehduskilpailu, jonka aikana osallistujat käytännössä purjehtivat vesistön päästä päähän. Joka toinen vuosi reitti purjehditaan Päijänteen pohjoispäästä Jyväskylästä eteläpäähän Padasjoelle ja joka toinen vuosi toiseen suuntaan. Monet saapuvat katselemaan kilpailua Jyväskylän Korpilahdella sijaitsevalle Kärkisten sillalle.

  Lue lisää Jyväskylän kaupunginosista

  Alle on kerätty tietoa Jyväskylän eri alueista.

  Jyväskylän keskusta
  Jyväskylän keskusta on jaettu arkikielessä paikallisten kesken Alakaupunkiin ja Yläkaupunkiin. Molemmilta alueilta löytyy runsaasti esimerkiksi shoppailumahdollisuuksia, suloisia kahviloita sekä herkullisesta ruoastaan tunnettuja ravintoloita. Ydinkeskustan pääkatu on Kauppakatu ja kaupallinen keskusta sijaitseekin Kauppakadun kävelykadun ympäristössä. Kauppakatu on myös kaupungin ainoa katu, joka on säilyttänyt alkuperäisen nimityksensä kaupungin perustamisesta asti. Keskustasta löytyvät myös esimerkiksi Jyväskylän kirkko, kaupungintalo, kaupunginteatteri sekä lukio.
  Harju
  Harju on perustettu Jyväskylän kaupungin keskustan jatkeeksi ja sijaitseekin sen välittömässä yhteydessä. Nimensä se on saanut alueelta löytyvän samannimisen maankohoaman mukaan, josta käsin kaupunkia on mukava ihailla. Harjun tunnetuimpia maamerkkejä ovat vesi- ja näköalatorni Vesilinna, Pyhän Olavin kirkko sekä Neron portaat. Alueelta löytyy myös esimerkiksi Keski-Suomen luontomuseo, Harju stadion, Jyväskylän normaalikoulu sekä tori.
  Puistola
  Puistola sijaitsee sekin lähellä Jyväskylän kaupungin keskustaa ja on nimensä mukaan varsin puistomaista aluetta. Puistolasta löytyy esimerkiksi Jyväskylän vanha hautausmaa, jonka metsäiseen miljööseen on haudattu monia paikallisia merkkihenkilöitä ja jonka tienoilla voi seikkailla myös Tourujoen luontopolulla sekä luonnonsuojelualueella.
  Lutakko
  Lutakko sijaitsee Jyväsjärven rannan kauniissa miljöössä ja on entisaikoihin toiminut puuteollisuusalueena. Nykyään se tunnetaan lukuisista liike-, toimisto ja kulttuuritiloistaan sekä monista kulttuurihistoriallisesti merkittävistä rakennuksistaan. Lutakosta löytyy niin messukeskus Paviljonki kuin Tanssisali Lutakkokin, joten tapahtumat rikastuttavat aluetta ympäri vuoden.
  Mattilanpelto
  Mattilanpelto eli Mattila on se kaupunginosa, josta löytyy muun muassa Jyväskylän yliopiston pääkampus, Jyväskylän uimahalli sekä vesiliikuntakeskus Aalto Alvari – toki uimaan voi pulahtaa myös uimarannalta. Kaupunginosassa viihtyvät siis niin opiskelijat kuin liikunnankin ystävät, ja asutustakin riittää runsaasti.
  Kukkumäki
  Kukkumäki on Jyväskylän kaupunginosa, jossa sijaitsevat muun muassa Keski-Suomen Sairaala Nova, Keski-Suomen keskussairaala sekä sädesairaala. Myös viisi paikallista koulua ovat perustaneet toimipisteensä alueelle, mistä johtuukin Kukkumäen suuri suosio asuinalueena. Kaupunginosan asutus koostuu pääosin omakotitaloista, mikä luo hyvin idyllisen vaikutelman.
  Nisula
  Nisula sijaitsee Tuomiojärven välittömässä läheisyydessä, ydinkeskustan kupeessa. Siellä oleskeleva voi pulahtaa uimaan Viitaniemen uimarannalta, nauttia Stavangerpuiston luonnosta tai kokeilla vaikkapa jousiammuntaa Viitaniemen jousiammuntakentällä. Alueelta löytyy taloja jopa 1800-1900-lukujen vaihteen tienoilta.
  Mannila
  Mannila sijaitsee etäämmällä, noin neljän kilometrin päässä Jyväskylän ydinkeskustasta, Palokan ja Louhikosken sekä Tuomiojärven ja Palokkajärven välisellä alueella. Vesistöt ovat siis lähellä ja kutsuvat asukkaita sekä vierailijoita uimaan ympärivuotisesti. Alue on hyvin vehreää, ja ulkoilemaan pääsee vaikkapa lukuisiin puistoihin.

  Musiikkifestivaalit lähellä Jyväskylää

  Jyväskylässä järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja, jotka keräävät yhteen parhaita artisteista eri puolilta Suomea ja maailmaa. Jyväskylän musiikkitapahtumatarjonnan lisäksi myös esimerkiksi Seinäjoen Provinssirock, pääkaupunkiseudulla järjestettävät Weekend Festival, Tuska Festival ja Flow Festival sekä Tampereen Blockfest ovat kaikki kokemisen arvoisia, mutta tapahtumapaikalle kulkeminen voi kuitenkin olla haastavaa kauempaa Suomesta. Vuokraa tilausajo Jyväskylästä ja uppoudu festivaalikulttuuriin. Festarikuljetusten järjestäminen omalla bussilla varmistaa, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo ryhmällesi.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuta oma bussi, niin me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa bussi- ja linja-autokuljetukset myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Espoo
  • Vantaa
  • Turku
  • Tampere
  • Seinäjoki
  • Hämeenlinna
  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka