Kilpailuta tilausajot Seinäjoki

Helppo ja turvallinen tapa varata tilausajo Seinäjoella.

1

Jätä tarjouspyyntö

Kilpailuta tilausajosi liikennöitsijät ja jätä tarjouspyyntö palvelussamme. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin.

2

Odota vastaukset

Saat sähköpostiisi vastauksia tarjouspyyntöösi oman alueesi yrityksiltä. Usein saat ensimmäiset tarjoukset jo tunnin sisään.

3

Vertaile ja valitse

Vertaile tarjouksia ja tutustu yritysten arvosteluihin. Valitse sinun tarpeisiin parhaiten sopiva liikennöitsijä ja nauti tilausajosta.

Kilpailuta bussikuljetus tästä

  Lähtöpaikka [?]

  Määränpää [?]

  Meno vai meno-paluu?

  Matkustajien määrä

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Paluupäivä

  Paluulähtö

  Miltä alueelta haluat tarjoukset? [?]

  Kuvaus

  Nimi

  Yritys tai yhteisö

  Sähköposti

  Puhelin

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Hyväksyn, että tietojani käytetään tarjouspyynnön käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla.

  Miksi kilpailuttaa bussikuljetus?

  Yksi tarjouspyyntö - monta tarjousta
  Etsitkö tilausajoa vähintään 9 henkilölle? Kauttamme kilpailutat kaikki kuljetukset aina pikkubusseista suuriin kaksikerroksisiin busseihin. Jätä tarjouspyyntö minuutissa – ja muuta ei tarvita.
  Varmista oikea hinta
  Kilpailuttamalla oman alueesi liikennöitsijät voit varmistua siitä, että saat oikean hinnan tilausajolle.
  Ei rekisteröitymistä
  Omabussi-palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjoukset sähköpostiisi.
  Aina turvallinen ja luotettava
  Arvioimme jatkuvasti palvelussamme olevia liikennöitsijöitä. Huolehdimme jatkuvasti, että voit luottaa verkostomme liikennöitsijöihin.
  Kaikkialla Suomessa
  Hyödynnä laajaa verkostoamme. Kauttamme kilpailutat tilausajot koko Suomeen.

  Miksi valita omabussi-palvelu?

  Pyydä tarjouksia oman alueesi yrityksiltä

  Palvelumme avulla voit pyytää yhdellä tarjouspyynnollä tarjouksia tilausajoista omalla alueellasi toimivilta yrityksiltä.

  • 100% ilmainen
  • Ei ostopakkoa
  • Säästä

  Kilpailuta bussivuokraus Seinäjoella – ilmaiseksi

  Etsitkö bussia ja kuljettajaa Seinäjoella? Kaupungilla on tarjota paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Seinäjoella järjestetään lukuisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia, minkä lisäksi sieltä löytyy mielenkiintoisia nähtävyyksiä, hienoja ravintoloita sekä runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Kaupungista suuntaa myös nopeasti pidemmällekin. Tilausajolla varmistat, että ryhmäsi kulkee kaikkiin haluamiinsa kohteisiin sujuvasti.

  Omabussi auttaa sinua löytämään bussikuljetukseesi sopivan yrityksen Seinäjoella. Työskentelemme useiden luotettujen linja-autoyritysten kanssa ympäri Suomea, ja varmistamme, että ryhmäsi saa parhaan mahdollisen hinnan tilausajosta Seinäjoella. Kauttamme kilpailutat pikkubussit, turistibussit ja kaupunkibussit kätevästi. Tarjouspyynnön täyttäminen vie sinulta noin minuutin, minkä jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnin sisään.

  Usein kysytyt kysymykset

  Bussin vuokraaminen Seinäjoella voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos on varaamassa bussikuljetusta ensimmäistä kertaa. Tässä on vastaukset kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin tilausajoista Seinäjoella.

  Miten tilausajon hinta määräytyy?
  Tilausajon hintaan vaikuttavat useat tekijät. Suurimmat kustannukset syntyvät kuljettajan palkasta (ajoajan lisäksi päivystysaika) ja ajomatkan pituudesta (polttoaine). Hintaan vaikuttaa lisäksi linja-autojen paikallinen saatavuus, sesonki ja matkasi päivämäärä.

  On suositeltavaa varata tilausajo hyvissä ajoin, koska se lisää saamiesi tarjouksia määrää. Kilpailuttamalla tilausajon saat sinulle parhaan hinnan ympäri vuoden!
  Miten kilpailutan tilausajon Seinäjoella?
  Tilausajon kilpailuttaminen Seinäjoella ei ole koskaan ollut helpompaa. Jätä yksi tarjouspyyntö, niin saat sähköpostiisi tilausajotarjouksia oman alueesi liikennöitsijöiltä. Tarjouspyynnön jättäminen vie sinulta noin minuutin, ja usein saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo tunnin sisään. Tarjouspyynnön jättäminen ei vaadi rekisteröitymistä, eikä sido sinua mihinkään.

  Jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@omabussi.fi tai puhelimitse +358 41 318 8884 (arkisin 10-15). Opastamme sinua mielellämme kaikkiin tilausajon varaamiseen liittyvissä asioissa.
  Ketkä liikennöitsijät ovat palvelussa?
  Omabussin kautta saat tarjouksia luotettavilta verkostomme liikennöitsijöiltä. Kauttamme saat niin kaupunkibusseja, turistibusseja kuin minibussejakin. Kaikki palvelussamme olevilla liikennöitsijöillä on voimassa oleva henkilöliikennelupa.
  Minkälaisia busseja on Seinäjoella saatavilla?
  Seinäjoella on saatavilla useita erilaisia bussityyppejä. Pidemmälle matkalle tilausajoissa suosituimpia ovat turistibussit, joissa on pääsääntöisesti 49-60 istumapaikkaa. Pienemmille ryhmille minibusseissa on pääsääntöisesti 15-21 paikkaa.

  Linja-autojen varustelu vaihtelee liikennöitsijä- ja bussikohtaisesti. Pikkubusseissa on yleensä hyvin rajoitetusti tavaratilaa, joten suurien matkatavaroiden kanssa jo alle 20 hengen ryhmät tarvitsevat täysikokoisen linja-auton. Tyypillisesti kaukobusseista löytyvät ainakin ilmastointi, mikrofoni, suuret tavaratilat, turvavyöt ja wc. Useimmissa busseissa on lisäksi verkkovirta- tai USB-pistokkeita.
  Kuinka aikaisin tilausajo pitää varata Seinäjoella?
  Mitä aikaisemmin kilpailutat liikennöitsijät, sitä enemmän saat tarjouksia. Erityisesti sesonkiaikoina touko-kesäkuussa ja viikonloppuisin viime hetkellä osalla liikennöitsijöistä voi olla varauskalenteri täynnä. Tällöin he eivät voi jättää tarjousta. Suosittelemme kilpailuttamaan tilausajon hyvissä ajoin, esimerkiksi 1-3 kuukautta ennen lähtöpäivää.

  Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, eli liikennöitsijä myy kapasiteettiaan samanaikaisesti myös muille. Suosittelemme siksi tekemään myös varauksen mahdollisimman pian kilpailutuksen jälkeen.

  Shuttle-bussit Seinäjoella

  Bussikuljetus on kätevin tapa kuljettaa ryhmäsi turvallisesti sekä luotettavasti määränpäähän ja sieltä pois. Omabussin avulla kilpailutat erilaiset edulliset kuljetusratkaisut kaikenkokoisille ryhmille aina hääkuljetuksista suurten tapahtumien kävijöiden kuljetuksiin. Shuttle-bussi Seinäjoella on loistava tapa sujuvoittaa tapahtuman logistiikkaa, vähentää teiden ruuhkautumista ja tehdä ympäristöystävällinen valinta.

  Tilausajot yrityksille Seinäjoella

  Henkilöstön kuljetuksen järjestäminen voi olla työlästä. Kilpailuttamalla palvelussamme tilausbussin hoidat bussikuljetuksen helposti kuntoon. Kauttamme saat yhtä lailla täysikokoisia linja-autoja esimerkiksi kaupunkien välisiin kuljetuksiin kuin minibusseja tai shuttle-busseja lyhyitä kaupungin sisäisiä siirtoja varten.

  Tilausajon suunnittelu yrityksille
  Virkistys- ja työhyvinvointipäivät, messut, tehdaskierrokset ja muut yritysten kuljetustarpeet saattavat edellyttää koko porukan siirtymistä samaan paikkaan samanaikaisesti. Ryhmän kanssa liikuttaessa tilausajo on kätevin ja usein myös edullisin vaihtoehto. Kilpailuttamalla tilausajon kauttamme Seinäjoella varmistat aina oikean hinnan tilausajollesi. Olipa kyseessä pieni tai iso yritys, joka tarvitsee tilausajon, kauttamme kilpailutat kuljetukset kaiken kokoisille ryhmille.
  Yritysten virkistys-, TYHY- ja TYKY-päivät
  Seinäjoki on täynnä useita kohteita ja tapahtumia, jotka sopivat loistavasti yritysten TYHY- tai TYKY-päiville. Ladatkaa akkuja reippailemalla Kyrkösjärven luontopolulla, haastakaa itseänne kokeilemalla erilaisia urheilulajeja Kuortaneen Urheiluopistolla, kannustakaa lempihevosianne Seinäjoen Ravikeskuksella eli Raviskalla, tutustukaa Kyrö Distilleryn tislaamoon ja harjoitelkaa omien drinkkien valmistusta tai nauttikaa löylyistä jossain kaupungin julkisista saunoista. Pitkään päivään mahtuu parhaimmillaan useampikin aktiviteetti, kun siirtymät hoitaa tilausbussilla.
  Konferenssit ja messut
  Konferenssit tarjoavat yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua samanhenkisten ammattilaisten kanssa ja edistää liiketoimintaansa. Olipa suunta sitten Seinäjoki areena tai jonkin toisen kaupungin messukeskukseen aivan toiselle puolelle Suomea, tilausajon ansiosta koko tiimisi matkustaa yhdessä ajoneuvossa. Matkan voi käyttää hyödyksi vaikka työskentelyyn, kun oma kuljettaja varmistaa, että saavutte perille ajoissa. Bussimatkalla voi laatia viime hetken puhujan muistiinpanoja tai vaikka viimeistellä raportin eteenpäin lähetettäväksi. Hyvin varusteltu bussi on kuin toimisto kumipyörillä.
  Lentokenttä- ja hotellikuljetukset
  Järjestä turvalliset ja luotettavat bussikuljetukset Vaasan lentoasemalta Seinäjoen keskustaan – ja takaisin. Lentokenttäkuljetuksen avulla tiimi voi työskennellä oman aikataulunsa mukaan, eikä aikaa tarvitse tuhlata taksien tai julkisen liikenteen odottamiseen. Istu alas rentoutumaan mukavassa linja-autossa tai minibussissa pitkän lennon jälkeen ja palaudu matkalla takaisin Seinäjoelle.

  Tilausajot urheilujoukkueille Seinäjoella

  Kilpailuta helposti ja luotettavasti tilausajo Seinäjoella urheilujoukkueellesi. Halusitpa sitten vuokrata bussin matkustaaksesi muissa kaupungeissa järjestettäviin turnauksiin tai vieraspeliä varten, Omabussin avulla kilpailutat tilausajot jokaiselle urheilujoukkueelle. Varmista paras mahdollinen hinta kilpailuttamalla joukkueen kuljetukset heti, kun seuraavan kauden aikataulut selviävät.

  Tilausajon suunnittelu urheilujoukkueille
  Harrasteurheilun parasta antia ovat turnaus- ja pelimatkat yhdessä joukkueen kanssa. Usein oma tilausajo on edullisin ja helpoin ratkaisu, kun määränpää sijaitsee Seinäjoen ulkopuolella. Joukkue voi matkustaa yhdessä ja samalla keskittyä jo matkalla peliin tai kilpailuihin. Kilpailuttamalla tilausajotarjoajat Omabussissa varmistat joukkueellesi edullisen, mutta turvallisen ja luotettavan tilausajon jokaista treenimatkaa, peliä tai turnausta varten.
  Turnausmatkat Seinäjoelta muualle Suomeen
  Oma tilausajo on joukkueelle turvallinen ja mukava tapa matkustaa turnausmatkalle ulkopaikkakunnille. Bussikuljetuksella joukkue pääsee määränpäähän levänneenä ja valmiina kohtaamaan vastustajan. Matkustajien määrästä riippuen saatavilla on useita erilaisia busseja, joten voit kilpailuttaa ryhmällesi juuri sopivan bussin. Kompaktit minibussit sopivat usein enintään 20 hengen joukkueille, ja täysikokoiset linja-autot noin 40-60 henkilölle. Minibusseissa on rajallinen määrä tilaa matkatavaroille, joten täysikokoiset turistibussit ovat hyvä valinta joukkueille, joilla on paljon varusteita. Kilpailuttaessa busseja voit pyytää erilaisia mukavuuksia, kuten erityisen suuria tavaratiloja, WC:tä tai sähköpistokkeita. Kauttamme kilpailutat kaikki Seinäjoen tilausajot urheilujoukkueille ja varmistat aina oikean hinnan tilausajolle.
  Joustavat aikataulut ja bussin käyttö kohteessa
  Usein vasta turnauksen edetessä selviää, mihin aikaan joukkue pääsee lähtemään paluumatkalle. Ei hätää! Ilmoittamalla jo kilpailuttaessasi tilausajoa toiveen joustavasta takaisinlähtöajasta, kuljettaja osaa olla valmiina paluumatkalle juuri oikeaan aikaan.

  Jos tarvitsette turnauksen aikana kuljetuksia esimerkiksi hotellin ja turnauspaikan välillä, muistathan mainita näistäkin jo kilpailuttaessasi tilausajoa. Näin liikennöitsijät osaavat laskea juuri oikean tarjouksen sinulle.
  Tue kotijoukkuettasi
  Seinäjoella pelaa useita urheilujoukkueita. Bussien vuokraaminen eliminoi ruuhkaisilla kaduilla navigoinnin vaivan ja voi jopa auttaa sinua välttämään kalliita pysäköintilaskuja. Kilpailuta kannattajaryhmällesi oma bussi!

  Tilausajot oppilasryhmille Seinäjoella

  Seinäjoki on kasvava opiskelijakaupunki, jonka opiskelijat matkaavat ympäri kaupunkia, sen lähiseutuja sekä ajoittain myös muualle Suomeen opiskelijatapahtumien perässä. Kilpailuta tilausajo yhdessä paikkaa ja löydä täydellinen tilausajo kaikkiin kuljetustarpeisiisi – olipa kyseessä sitten kaupunkibussi, minibussi tai kaukoliikenteen turistibussi. Tilausajon kilpailuttaminen Seinäjoella tarjoaa ryhmällesi turvallisen, luotettavan ja aina oikeahintaisen tavan varata tilausajo.

  Luokkaretken järjestäminen Seinäjoella
  Tilausbussin vuokraus yksinkertaistaa seuraavaa opintomatkaasi Seinäjoella. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse sinulle juuri oikea bussi.

  Kilpailuttamalla usean eri yrityksen, saat saamaan parhaan mahdollisen hinnan tilausajollesi. Alaikäisten kanssa matkustaminen ruuhkaisissa kaupungeissa asettaa opettajille useita haasteita, sillä jokaista lasta pitää ehtiä tarkkailla. Vuokraamalla oman bussin, koko luokka matkustaa ovelta ovelle samassa ajoneuvossa. Oppilaiden laskeminen bussin käytävää pitkin käy käden käänteessä.

  Seinäjoella on useita kiinnostavia luokkaretkikohteita eri ikäisille koululaisille. Ohessa muutama esimerkki.

  – Seinäjoen Ideapark tarjoaa monenlaista tekemistä kaiken ikäisille. Päivää voi viettää porukalla esimerkiksi minigolfin, trampoliinihyppelyn, hohtokeilauksen, hyvän ruoan sekä shoppailun merkeissä.
  – Aalto-keskus on Alvar Aallon aikanaan suunnittelema hallinto- ja kulttuurikeskus, joka koostuu kuudesta rakennuksesta – kirkosta, kaupungintalosta, kirjastosta, seurakuntakeskuksesta, virastotalosta sekä teatteritalosta. Se sijaitsee keskustan eteläpuolella ja on arkkitehtuurillisesti hyvin merkittävä kohde.
  – Jouppilanvuori eli Joupiska on laskettelu- ja urheilukeskus aivan Seinäjoen keskustan kupeessa. Talvisin kannattaa vetää sukset jalkoihin ja nauttia rinteistä, kun taas kesäisemmällä säällä Joupiskan ympäristössä voi ulkoilla erilaisilla patikointireiteillä.
  – Viihdekeskus Hollywood ja sen tiloissa tarjottavat monet aktiviteetit tempaisevat mukanaan isommankin porukan. Hohtokeilauksen ja minigolfin lisäksi voi kokeilla löytää tiensä ulos pakohuoneista tai testata vaikkapa VR-peliareenaa.
  – Ähtärin eläinpuisto sijaitsee vain noin tunnin ajomatkan päässä Seinäjoelta. Eläinpuistossa asuu monenlaisia eläimiä, joista tunnetuimmat lienevät pandakarhut Lumi ja Pyry. Matkalla voi poiketa myös esimerkiksi Tuurin Kyläkaupassa.

  Tilausajo häihin Seinäjoella

  Tilausajo on vieraille kätevä tapa siirtyä Seinäjoella hääpäivänä. Kilpailuttamalla oman bussin varmistat luotettavan sekä aina oikean hintaisen siirtymisen, ja näin voit keskittyä juhlapäivänäsi olennaiseen. Kauttamme kilpailutat bussit kaikkiin kuljetustarpeisiisi pysyen budjettisi rajoissa.

  Tilausajon suunnittelu häävieraille
  Koko häiden suunnittelu vaatii aikaa, vaivaa ja (paljon) kärsivällisyyttä. Tekemistä riittää aina tapahtumapaikan varmistamisesta ruokalistan viimeistelyyn ja oikeiden koristeiden valitsemiseen sekä jokaisen yksityiskohdan tarkistamiseen. Ota yksi asia pois tehtävälistaltasi ja kilpailuta tilausajo Omabussi-palvelussa. Kilpailuta yhdellä lomakkeella monta liikennöitsijää ja valitse oikea bussi juuri sinulle. Palvelun liikennöitsijät hoitavat luotettavasti kuljetuspalvelun paikasta A paikkaan B, ja sinä voit keskittyä muihin asioihin.

  Seinäjoen kadut voivat olla hektisiä, mutta kun käytössäsi on ammattitaitoinen kuljettaja ja luotettava linja-auto, voit nauttia erityisestä päivästäsi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksista. Kilpailuttamalla autamme sinua löytämään aina oikean hintaisen bussikuljetuksen.
  Hääkuljetus
  Kuljetuksella on ratkaiseva rooli häissä niin käytännöllisestä kuin esteettisestäkin näkökulmasta. Halusitpa sitten vuokrata minibussin valokuvausta varten tai varmistaa ensiluokkaisen limusiinipalvelun hääjuhlillesi, Omabussi.com tarjoaa sinulle erilaisia käteviä ja edullisia kuljetusratkaisuja aina meno-paluu kuljetuspalveluista yhdensuuntaisiin reitteihin. Kerro meille, mitä etsit, ja varausasiantuntijamme vastaavat pyyntöösi.
  Shuttle-bussi vieraille
  Viimeinen asia, josta vieraidesi pitäisi olla huolissaan häissäsi, on se, kuinka he pääsevät kotiin. Perheen sekä ystävien kuljettamisen seremoniaan, tapahtumapaikalle ja takaisin tulee olla helppoa. Jos odotat vieraita kauempaa, voit tilata bussin heidän kotikaupungistaan Seinäjoelle varmistaaksesi, että he pääsevät turvallisesti häihisi ja sieltä pois.
  Tilausajo polttareihin
  Vuokraamalla oman bussin polttareihin, voit nauttia muutaman drinkin matkallasi illanviettoon tai kiertää päivän aikana useissa eri kohteita sujuvasti. Varaamalla tilausajon ulkopuolinen kuljettaja huolehtii siirtymistä, eikä yhdenkään osallistujan tarvitse toimia kuljettajana. Kilpailuta oma bussi, ja varmista aina oikea hinta tilausajollesi. Kauttamme löydät kokeneet kuljettajat, jotka navigoivat Seinäjoella kuin kotonaan. Suuntasitpa sitten keskustaan, Jouppiin, Hyllykallioon tai jonnekin aivan muualle, oma bussi kuljettaa sinut täsmällisesti matkasuunnitelmasi ja aikataulusi mukaan.

  Musiikkifestivaalit lähellä Seinäjokea

  Seinäjoella järjestetään vuosittain useita musiikkifestivaaleja, jotka keräävät yhteen joitakin parhaita artisteista eri puolilta Suomea ja maailmaa – näistä tunnetuimpia lienevät Provinssirock ja Tangomarkkinat. Seinäjoen musiikkitapahtumatarjonnan lisäksi myös esimerkiksi pääkaupunkiseudulla järjestettävät Weekend Festival, Tuska Festival ja Flow Festival sekä Tampereen Blockfest ovat kaikki kokemisen arvoisia, mutta tapahtumapaikalle kulkeminen voi kuitenkin olla haastavaa kauempaa Suomesta. Vuokraa tilausajo Seinäjoelta ja uppoudu festivaalikulttuuriin. Festarikuljetusten järjestäminen omalla bussilla varmistaa, että ryhmäsi pääsee turvallisesti ja luotettavasti lähtöpaikasta festareille ja takaisin – olipa tapahtuma kuinka kaukana tahansa. Nostata tunnelmaa jo linja-autossa ja kilpailuta aina oikean hintainen tilausajo ryhmällesi.

  Tutustu Seinäjoen taide- ja kulttuuritarjontaan

  Seinäjoella on useita kohteita niin taiteen kuin kulttuurin harrastajille. Halusipa ryhmäsi vierailla taidegalleriassa, nähdä ooppera-esityksen, kokea pianokonserton tai nauttia teatteriesityksestä, Seinäjoella on jokaiselle jotakin.

  Tilausbussin vuokraus on kätevä ja edullinen tapa tutustua Seinäjoen taidemaailmaan ja erilaisiin tapahtumiin ympäri kaupunkia. Kokenut ja koulutettu kuljettaja ajaa teidän suoraan perille, jotta sinun ei tarvitse.

  Kalevan Navetta
  Kalevan Navetta on hieman erilainen, mutta monipuolinen taide- ja kulttuurikeskus. Vanhan punatiilisen navettarakennuksen tiloista löytyy niin nykytaidenäyttelyitä, verstaita, taidelainaamo kuin ruokaelämyksiäkin. Lisäksi sen tiloissa järjestetään niin konsertteja kuin kerho- ja kurssitoimintaakin.
  Seinäjoen taidehalli
  Seinäjoen taidehalli järjestää monipuolista ohjelmaa sekä kiinnostavia taidenäyttelyitä ympärivuotisesti. Lisäksi taidehallin tiloissa pääsee osallistumaan erilaisiin taidepajoihin sekä kursseille.
  Seinäjoen kaupunginteatteri
  Seinäjoen kaupunginteatteri houkuttelee näytelmätaiteen ystäviä nauttimaan kattavasta esitystarjonnasta jopa kauempaa Suomesta. Lavalle nousee niin muusikoita, vierailevia tähtiä kuin paikallisiakin näyttelijöitä.
  Teatteri Hysteria
  Teatteri Hysteria on ammattiteatteri, joka tarjoaa paljon ajankohtaisiin aiheisiin paneutuvia sekä humoristisia esityksiä. Hysterian tilat voi halutessaan myös vuokrata yksityistilaisuuksia varten – ohjelmistopalveluilla tai ilman.
  Seinäjoen kaupunginorkesteri
  Seinäjoen kaupunginorkesteri esiintyy Seinäjoki-salissa, joka sijaitsee Seinäjoen ammattikorkeakoulun tiloissa. Lisäksi saliin voi tulla kuuntelemaan myös monia muita artisteja ja nauttimaan lastenkonserteista.

  Suosittuja tapahtumia Seinäjoella

  Seinäjoella tapahtuu aina jotain, vuodenajasta riippumatta. Olitpa tapahtumasuunnittelija järjestämässä joukon ammattilaisia messuille tai jäsen tosi elokuvafaneista koostettua kaveriporukkaa matkalla uutuuden ensi-iltaan, kilpailuttamalla tilausbussin saat tehokkaasti ja edullisesti oman tilausajon suoraan kohteeseen.

  Seinäjoen Tangomarkkinat
  Seinäjoen Tangomarkkinat lukeutuu Suomen suurimpiin kesätapahtumiin. Tämä tangoon keskittyvä musiikkifestivaali järjestetään Seinäjoella joka vuoden heinäkuussa ja sen aikana muun muassa kruunataan tangokuningas sekä tangokuningatar. Osallistua voi myös tangon sävellys- ja sanoituskilpailuun.
  Vauhtiajot
  Vauhtiajot on järjestetty Seinäjoella vuosittain jo useamman vuosikymmenen ajan. Tapahtuma yhdistää autourheilun sekä musiikin – sen aikana järjestetään lukuisia autourheilukilpailuja, minkä lisäksi lavalle nousevat monet niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin artistit.
  Pohjanmaa Ralli
  Pohjanmaa Ralli on ralliajo, joka omaa pitkät perinteet. Nykyään Seinäjoella järjestettävä ralli on SM-sarjan osakilpailu. Reitti kiertää läpi metsien sekä hiekkateiden ja vauhti on kovaa. Monet saapuvat pidemmänkin matkan päästä seuraamaan ajoja paraatipaikoilta.
  Aalto Aesthetics
  Aalto Aesthetics on joka vuoden lokakuun pimeyden laskeuduttua järjestettävä, kaikille avoin valotaidetapahtuma. Nauttia voi niin kauniista valoesityksistä kuin hyvästä musiikistakin.
  Lakeuden Viesti
  Lakeuden Viesti on vuosittain järjestettävä suunnistuksen viestijuoksukilpailu, jossa Suomen parhaat suunnistajat samoavat Seinäjoen maastoa kisaten voitosta muita joukkueita vastaan.
  Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut
  Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut on vuoden suurin keppihevostapahtuma, joka kokoaa yhteen suuren määrän keppihevosurheilua harrastavia niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Tapahtuma järjestetään vuosittain Seinäjoki Areenalla. Kilpailujen seuraamisen ohessa voi tutustua myös paikalla myytäviin tuotteisiin.

  Lue lisää Seinäjoen kaupunginosista

  Alle on kerätty tietoa Seinäjoen eri alueista.

  Keskusta
  Keskusta on pullollaan kiinnostavia erikoisliikkeitä sekä viihdetarjontaa, mikä takaa varsin eläväisen tunnelman. Alueella sijaitsee lukuisia toreja, ostoskeskuksia, elokuvateattereita, oppilaitoksia, hotelleja sekä ravintoloita, joten tekemistä riittää ja paikasta toiseen pääsee kulkemaan helposti jalan.
  Marttila
  Marttila sijaitsee idyllisen Kyrönjoen varrella, mikä takaakin upeat ulkoilumaastot kaikille raikkaan ilman ystäville. Moni suosii tätä puistomaista asuinaluetta, jonka asukkaista suuri osa on opiskelijoita. Marttilasta löytyy muun muassa Seinäjoen ammattikorkeakoulun Kampustalo, Seinäjoen kansalaisopisto sekä Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto. Marttilaan tullaankin nauttimaan erilaisista musiikkiesityksistä ja konserteista, joita järjestetään muun muassa Seinäjoki-salissa.
  Uppa
  Uppa on kulttuurihistoriallisesti erittäin tärkeä kaupunginosa, josta löytyy muun muassa Seinäjoen merkittävin turistinähtävyys, Alvar Aallon suunnittelema Aaltokeskus. Alueen tärkein maamerkki onkin Aaltokeskuksen yhteyteen rakennetun Lakeuden Ristin kirkon korkeuksiin kohoava kirkontorni. Upasta ei puutu luontoakaan, vaikka se arkkitehtuurista tunnetaankin. Kaupunginosan halki kulkee pitkä puistoalue, josta löytyy esimerkiksi Uppalan kartano, jonka tiloissa toimii erilaisia herkkuja tarjoileva ravintola.
  Pohja
  Pohja on monien hevosalan ihmisten suosimaa aluetta, sillä kaupunginosasta löytyy Seinäjoen ravirata, jonka yhteydessä järjestetään myös ratsastus- ja valmennustoimintaa. Asuinalueet ovat hyvin puistomaisia ja Pohjasta löytyykin runsaasti vanhoja, kunnostettuja rintamamiestaloja sekä uudempia omakotitaloja. Osa Pohjan kaduista on nimetty Kalevalan mukaan, joten ulkoillessaan voi vaikkapa bongailla tienviittoja.
  Kapernaumi
  Kapernaumi on saanut nimensä Raamatusta ja sen historia ulottuukin kauas 1800-luvulle. Sen alueelta löytyvät Seinäjoen vanhimmat omakotitalot. Ne ovat keskittyneet Puukapernaumiksi kutsutulle alueelle, joka on varsin tunnelmallista seutua. Kapernaumin koillinen osa on teollisuusaluetta.
  Jouppila
  Jouppila sijaitsee keskustaan nähden vastakkaisella puolella Kyrönjokea ja on tunnettu Jouppilanvuoresta, joka on Seinäjoen korkein kohta. 118 metriä merenpinnasta nousevan Jouppilanvuoren huipulle voi kavuta elämysportaita pitkin, ja kiipeilyn jälkeen nauttia näkymästä, mikä kattaa melkein koko kaupungin. Talvisin mäkeä alas voi jopa lasketella. Jouppila tarjoaa monia muitakin harrastusmahdollisuuksia. Alueelta löytyy esimerkiksi kaksi jäähallia, useita tenniskenttiä, tekonurmi sekä luistelustadion.
  Törnävä
  Törnävä on Seinäjoen vanhin asuinalue sekä kaunis museoalue täynnä kulttuuria ja historiaa. Alueelta löytyy esimerkiksi Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo sekä kuvauksellinen Törnävän kirkko ja kaunis Törnävän kartano puutarhoineen. Törnävä on tullut laajemmin tunnetuksi Provinssirockista, joka järjestetään sen alueella.
  Huhtala
  Huhtala on ulkoiluihmisen paratiisi. Kyrkösjärven kupeessa sijaitseva metsäinen kaupunginosa on täynnä erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Uimarannalle voi tulla polskimaan perheen kanssa vaikka koko päiväksi. Järven ympäristöstä löytyy myös runsaasti luontopolkuja sekä esimerkiksi melontakeskus. Huhtalassa sijaitsee lisäksi vieläpä valtaosa kaupungin terveyspalveluista.

  Kilpailuta oma bussi, niin me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin. 

  Liikennöitsijöiden ammattitaitoiset kuljettajat huolehtivat, että matkasi sujuu ongelmitta ja voit nauttia viikonloppuretkestä täysin siemauksin.

  Miten palvelu toimii?

  Kilpailuta oma bussi, niin me varmistamme, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi. Verkostomme liikennöitsijöillä on käytettävissään kaiken kokoisia busseja täysikokoisista linja-autoista aina pienikokoisiin minibusseihin.

  Tutustu palveluumme tarkemmin tästä.

  Etsitkö tilausajoa muista kaupungeista?

  Omabussin kautta voit kilpailuttaa bussi- ja linja-autokuljetukset myös muista Suomen kaupungeista. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme voit siis kilpailuttaa tilausajot esimerkiksi seuraavista kaupungeista:

  • Espoo
  • Vantaa
  • Turku
  • Tampere
  • Seinäjoki
  • Hämeenlinna
  • Lahti
  • Vaasa
  • Oulu
  • Rovaniemi
  • Kuopio
  • Kotka